از من ک پول نگرفتن قبل وصل شدن بعدش کارت ب کارت کردم رمز گرفتم
از من ک پول نگرفتن قبل وصل شدن بعدش کارت ب کارت کردم رمز گرفتم
سلام خدمت شما دوستاي گل
ديروز وصل شد براي من! اونقدر زنگ زدم اونجا كچل شده بودن! از من هم پول كل سرويس رو گرفتن، شايد اين باعث ميشه كار كندتر انجام بشه.
در مورد سرويس من 512 - 10گيگ-1ماهه گرفتم، سرعتش توي مودم روي 14 مگ بسته شده، ولي چيزي كه به من ميده تا 1مگ بيشتر نيست، من خودم به شخصه موافق اين حركت نيستم، چون اس ان آر رو كاهش ميده و نويز ميره بالا، در صورتي كه من از اون سرعت استفاده اي نمي كنم. در مورد قيمتش بگم كه از هاي وب كه داشتم خيلي بيشتره، ولي از طرفي پينگ واقعاً خوبي داره، گوگل صبح جمعه 107 هست پينگش.
پنل كاربريش خيلي ساده و شلخته هست، از پارس آنلاين و هاي وب خيلي داغون تره، يكي ديگه از مواردي كه كاربر پسند نيست، ظرفيت 5گيگ و صعود بعديش تا ظرفيت 10گيگ هست، يعني براي كاربراي معمولي مثل من 8گيگ نداره، و در كنارش، اين ظرفيت اضافي به ماه بعد منتقل نميشه كه من 1ماه 10گيگ بخرم، ماه بعدي 5گيگ.
در كل فعلاً نسبت به هاي وب خيلي ازش راضي ترم، چون سرويس پايدار و پرسرعتي ارائه داده.
شايد اين نقاط ضعفي كه بزرگترينشون قيمت بالاي عصرتلكام هست باعث شده يوزر كم داشته باشه و سرعت بالا باشه.
سئوالي دارين بگين من در خدمتم
دوستان شما عصر تلکام را پیشنهاد میدهین؟
شبانه رایگان داره؟سرعتش برای سرویس 512 و 1مگ چنده؟شبانه برای تمام سرویسها هست یا سرویسهای خاص؟
Last edited by aminkhan2014; 14-08-2015 at 11:49.
در مورد شبانه توي سايتشون هيچي نميبيني، خودشون ميگن 3-7، الان هم زنگ زدم،
512 شبانه 64كيلوبايت دانلود داره
1مگ شبانه 128كيلوبايت دانلود داره
2مگ شبانه معلوم نيست چقدر داره، اونا باز ميزارن، خودم امتحان نكردم چقدر ولي گرفتم اين سرويس رو حتماً ميگم بهتون.
آخر شما از پارس زدی بیرون؟؟؟از کجا گرفتین؟عصر تلکام یا چیز دیگه؟
اره از پارس تخلیه کردم
اومدم عصر تلکام
پینگش عالیه
واسه من 9 فیکس
من بهشون میگم واسه من رو بالا ببندید چون خطم میکشه ولی میگن دست ما نیست
شما اگه واست نویز میفته بگو پایین تر ببندن
Last edited by djbehnam73; 14-08-2015 at 15:15.
عصرتلکام سرویس 2 مگ 1 ماه با حجم 5 گیگ
سلام خدمت همگي شما عزيزان
من سرويس رو ارتقا دادم و به 2مگ بردم.
اول اينكه سرويس تا 14مگ باز هست، و ميگن كه خط من نميكشه بيشتر از 8 مگ كه من زياد موافق اين حرف نيست چون اس ان آر من الان روي 15 هست و كاملاً ميكشه.
در مورد دانلود، الان تا نزديك 1.2 مگ در ثانيه ميره، ولي از طرفي پينگ بالا رفته و سرعت پاسخگويي اينترنت به درخواست هايي كه ميدم كاهش پيدا كرده.
يك مشكل اساسي كه اينجا وجود داره اينه كه اگر من بخوام پهناي باند رو برام مثلاً بيارن تا 8مگ نميتونن چنين كاري بكنن، سطح دسترسيشون مثل بعضي از آي اس پي ها مثل پارس آنلاين نيست كه برات هر چقدر كه مي خواي بالا پايين كنن پناي باند رو و اين مشكل ايجاد مي كنه، و من دو تا انتخاب دارم، يا سرعت بالا و پينگ بد، يا سرعت پايين در حد 2مگ و پينگ خوب، وسط نداره متاسفانه.
در كل هنوز راضي هستم و شبانه رو تست مي كنم خبرش رو ميدم بهتون
سلام دوستان.
کسی هست سمت مرکز مخابرات نبوت سرویس داشته باشه از این شرکت؟
بیشتر برا بازی انلاین اینترنت استفاده میکنم و واسه همین پینگ خوب و استیبل مهمه برام. پینگ عصر انتقال چجوریه؟ شبا بالا میره آیا؟!
- - - Updated - - -
سلام دوستان.
کسی هست سمت مرکز مخابرات نبوت سرویس داشته باشه از این شرکت؟
بیشتر برا بازی انلاین اینترنت استفاده میکنم و واسه همین پینگ خوب و استیبل مهمه برام. پینگ عصر انتقال چجوریه؟ شبا بالا میره آیا؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)