آقا هيچکس به اين تاپيک سر نميزنه ؟
آقا هيچکس به اين تاپيک سر نميزنه ؟
چراسر نميزنه!چطور؟
احتمالا نقشه های قدیمی(مربوط به ورژن قدیمی نوکیامپ)را پاک نکردین
اول اونها از E:\citiesرا پاک کنید بعد نقشه جدید را کپی کنید همانجا
---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
احتمالا نقشه های قدیمی(مربوط به ورژن قدیمی نوکیامپ)را پاک نکردین
اول اونها از E:\citiesرا پاک کنید بعد نقشه جدید را کپی کنید همانجا
نقشه هاي قديمي رو هم قبلا پاک کرده بودم ....
سلا بر همگییییییییییی
من مبخوام نفشه گوشیم رو آپدیت کنم
ابنجا پست ها خبلب زباده.
لطقآخلاصه بم توضبح بدین.
آلان ور 3.03 اومده
آرهههههه؟
????????????
نقشه مشهد، اصفهان، شیراز، تبریز، کرمانشاه برای نوکیا مپ Ovi Map!
نقشه کامل راههای ایران (نسبت به نسخه قبل آپدیت شده) + نقشه کامل شهر تهران (نسبت به نسخه قبل آپدیت شده) + نقشه کامل شهر مشهد (جدید) + نقشه کامل شهر شیراز (جدید) + نقشه کامل شهر تبریز (جدید) + نقشه کامل شهر اصفهان (جدید) + نقشه کامل شهر کرمانشاه (جدید) + راهنمای صوتی فارسی مسیریابی میباشد
اسکرین شات از مشهد، خیابان تهران، چهارراه دانش:
دانلود در 5 پارت از رپید شیر با حجم 50 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينک مستقيم و دائمي از سايت رپيد باز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما1بار کل پوشهcitiesرا پاک کن
بعد از اجرا برنامه خودش اونو درست میکنه
اگر اجرا نشه یعنی ایراد از نقشه نیس
سلام دوست عزيز اينکارم کردم درست نشد... يعني دوباره از برنامه ميومد بيرون
.
.
.
اما شانسي گفتم بزار يه بار که برنامه باز ميشه سريع دکمه 0 رو بزنم که بياد به نقطه اي که ايستاده ايم ... از قضا درست شد و مانع از بسته شدن برنامه شد... در نهايت درست شد...
به هر حال بازم ممنونم از راهنماييت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)