در وهله اول CPUاورکلاک پردازنده ، رم و کارت گرافیک از این 3 تا کدومشون به قابلیت مادربورد واسه اور بستگی داره ؟
و در موارد بعدی رم و بعد کارت گرافیک
در وهله اول CPUاورکلاک پردازنده ، رم و کارت گرافیک از این 3 تا کدومشون به قابلیت مادربورد واسه اور بستگی داره ؟
و در موارد بعدی رم و بعد کارت گرافیک
1-خب اینجوری که گفتین به نحوی هر 3تاشون برای اورکلاک با مادربورد درگیرن ؟
2-پس اگه یه مادربورد معمولی انتخاب کرد واسه اورکلاک قطعاتت محدودیت داری ؟
بیشترین ارتباط رو مادربرد با اورکلاک CPU داره1-خب اینجوری که گفتین به نحوی هر 3تاشون برای اورکلاک با مادربورد درگیرن ؟
نقش دو قطعه دیگه خیلی کمرنگه
100% همینطوره-پس اگه یه مادربورد معمولی انتخاب کرد واسه اورکلاک قطعاتت محدودیت داری ؟
مثلا کسی واسه پردازنده ای با فرکانس پایه ی 2.8 بیاد مادربورد P6T SE رو انتخاب کنه
1-آیا میتونه با اور ، پردازنده رو از 2.8 به 3.4 برسونه ؟
2- اگه نه تا چه فرکانسی ؟
راستی از جوابهاتون تا الان سپاسگذار
بله تا 3.4Ghz مشکلی نیستمثلا کسی واسه پردازنده ای با فرکانس پایه ی 2.8 بیاد مادربورد P6T SE رو انتخاب کنه
1-آیا میتونه با اور ، پردازنده رو از 2.8 به 3.4 برسونه ؟
2- اگه نه تا چه فرکانسی ؟
راستی از جوابهاتون تا الان سپاسگذار
محدودیت بسته به مادربرد از 3.8Ghz به بالا شروع میشه
یه سوال
1-چرا کلا پردازنده های اینتل نسبت به رقیبشون ای ام دی از فرکانس پائینتر و قیمت بالاتری برخوردارند؟
2-فرکانس یک پردازنده نمایشگر قدرت واقعی اون پردازنده هستش ؟ فکر کنم جوابمو خودم بدونم نه هستش درسته ؟ چون مثلا 920 با فرکانس 2.6 از 965 با فرکانس 3.4 قویتره ؟
3-پس فرکانس که مثلا واسه ی بعضیا ملاکه بالا یا پائین بودنش چه تاثیری داره ؟ یا اینجوری بگم فرکانس یه پردازنده نمایشگر چیه ؟
به نظر شما قدرت به فرکانس هست؟!1-چرا کلا پردازنده های اینتل نسبت به رقیبشون ای ام دی از فرکانس پائینتر و قیمت بالاتری برخوردارند؟
مهمتر از فرکانس معماری و تکنولوژی پردازنده هست2-فرکانس یک پردازنده نمایشگر قدرت واقعی اون پردازنده هستش ؟ فکر کنم جوابمو خودم بدونم نه هستش درسته ؟ چون مثلا 920 با فرکانس 2.6 از 965 با فرکانس 3.4 قویتره ؟
فرکانس تو CPU ها هم رده ملاک برتری هست ( نه همه رده ها)-پس فرکانس که مثلا واسه ی بعضیا ملاکه بالا یا پائین بودنش چه تاثیری داره ؟ یا اینجوری بگم فرکانس یه پردازنده نمایشگر چیه ؟
مثلا تو سری Phenom II :
X4 965 بهتر از X4 955 هست
و یا تو سری Core i7:
Core i7 950 قویتر از Core i7 920 هست
بله حق با شماست قدرت یک پردازنده به فرکانسش نیست
جواب این سوالمو نگرفتم که فرکانس در یک پردازنده معرف چیه ؟ قدرت ، سرعت و . . . ( با شرطی که گفتین بین همرده ها که دارای تکنولوژی و معماری مشابه هستن ، حالا کار به اینا هم ندارم کلیش رو میخواستم )
هر چقدر فرکانس یک پردازنده بیشتر باشه سرعت پردازش اطلاعات بیشتر و به طبع اون سرعت سیستم بیشتر خواهد بودبله حق با شماست قدرت یک پردازنده به فرکانسش نیست
جواب این سوالمو نگرفتم که فرکانس در یک پردازنده معرف چیه ؟ قدرت ، سرعت و . . . ( با شرطی که گفتین بین همرده ها که دارای تکنولوژی و معماری مشابه هستن ، حالا کار به اینا هم ندارم کلیش رو میخواستم )
حداکثر ارتقاء فرکانس یک پردازنده به مقدار 2.8 با اورکلاک چقدر خواهد بود ؟ طوری که این اورکلاک برای سیستم یک اور پایدار و همینجور روی قطعات فشار خیلی زیادی نیاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)