من خودم سه بار بازی رو تموم کردم و دیگه به اون صورت انگیزه ای برای بازی کردن دوباره ندارم
فقط اینو بگم که از دو پایان بازی یکی رو بیشتر ندیدم
ولی شاید دوباره نصبش کردم
من خودم سه بار بازی رو تموم کردم و دیگه به اون صورت انگیزه ای برای بازی کردن دوباره ندارم
فقط اینو بگم که از دو پایان بازی یکی رو بیشتر ندیدم
ولی شاید دوباره نصبش کردم
فوق العاده است ...
میگم که کرک درست و حسابی برای این بازی ندارید ؟ که مجبور نباشم دی وی دی رو درون دستگاه بگذارم و یا ایمیج آن را بگیرم ...
اگر از دوستان می توانند کمک برسانند ...
ممنون![]()
ba salam
dostan man in bazi ro taze gir avordam
mikhvastam komakam konid
onja ke dokhtare dare dosh migire va ba pasor bazi mikone
bayak chikar kard
albate onja ro migam ke pesare siah poste tike kagaz ro fax mikone
bayad che jori raft?
mamnon misham komakam konid![]()
امیدوارم که دیر نشده باشه :
بعد از اینکه تامی کارت ها رو چید روی میز , شما می توانید انتخاب کنید ... توجه داشته باشید که در هر حالت میزان سرخوشی شما در این مرحله کم می شود ...
زمانی که تامی از آنجا رفت , و بازگشت به آپارتمان خود , حالا شما می توانید با تایلر بازی رو انجام بدهید .. برای این کار کلید enter را بفشارید ...
کمی آب بنوشید ... بعد از آن با توپ بسکتبال بازی کنید و سپس یک فنجان قهوه میل کنید ...
سپس به پشت میز کارلا بروید و روزنامه ای را بردارید ... حالا با استفاده از دستگاه فکس آن را برای کارلا فکس کنید .
به هر حال انجام این بازی , صبر و حوصله فراوانی را می طلبد .![]()
با سلام
تشكر ولي تا اينجاشو رفتم
يكمي بعدش رو توضيح بديد
يكم بيشتر
تشكر
دقیقا بگو الان با کدوم کاراکتر کجایی؟
ما این بازی رو در حالت سختش با دوستم دونفری تموم کردیم حتی یک بار هم نمردیم که کانتونیو بده تا حالا که دو جور تموم شدن تو این
بازی دیدیم البته من الان این تاپیک رو دیدم ما توی بهار 85 این بازی رو تمومش کردیم
من اون برگه رو فكس ميكنم و بعد با شخصيت كارلا اونو برميدارم و پيش تامي ميبرم و بعد با تيلر خبر رو تويه وب ميخونم و بعد به كارلا تلفن ميزنم و بعدش رو بايد چيكار كنم؟
فکس قبلا از اومدن تامی هست یا بعدش
بعدش................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)