آخرین آپدیت درایو کارت گرافیک 197.13 هستش که از سایت زیر میتونید بگیرید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرین آپدیت درایو کارت گرافیک 197.13 هستش که از سایت زیر میتونید بگیرید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازي افت فريم نداره؟
ram من 2GB هست ميتونم 7 نصب كنم؟
با 4850 خوب جواب ميده؟
از خود سایت انویدی ها هم می شه دانلود کرد ولی فعلا این نسخه whql نگرفته پس بهتره صبر کرد
------
بازی با همون نسخه ی 196.21 هم نباید مشکلی داشته باشه
خوب يكي دو روزه درگير بازي بودم ولي وسطاش بازي رو بيخيال شدم......... .
اولش كه بازي رو شروع مي كنين خيلي به نظر عالي ميرسه...گرافيك خيلي خوبه...جزييات زياد اتمسفر هم خوبه...اسلحه ها هم بد نيس .......... .
ولي يكم كه ميرين جلوتر..مشكلهاي مربوط به گيم پلي يكي پس از ديگري آشكار ميشن كوتاهي مراحل ...كمبود گلوله......نميدونم چرا گلوله كم...و چند تا اشكال ديگه.
در كل بازي نسبتا خوبيه و امتيازي هم كه از گيم اسپات گرفته تقريبا حقشه.........اگه بازيهاي بهتري دارين كه هنوز بازيش نكردين اونا رو در اولويت قرار بدين و اينو بعدا بازي كنين.
آره.بازی یه جورایی نقش آفرینی هم داره.منم امروز تریلرشو دیدم زیاد حال نکردم.کلا بازیای قشنگ دیگه ای هم هست.اینو اولویت بعدی بذارید.
دوستان عزیز با این حرفها که زدین ما باید بریم عید معتاد بشیمآره.بازی یه جورایی نقش آفرینی هم داره.منم امروز تریلرشو دیدم زیاد حال نکردم.کلا بازیای قشنگ دیگه ای هم هست.اینو اولویت بعدی بذارید.
حالا جدا بازی خوبی باید باشه. جو بازی هم احتمالا باید منحصر به فرد باشه. بازی bioshock فکر کنم تقریبا مثل این بازی هستش اون بازیو با اینکه کامل بازی نکردم ولی اون بازی از لحاظ داستان و صداگذاری فکر کنم عالی باشه و برتری زیادی شاید از این لحاظ نسبت به metro2033 داشته باشه ولی شاید از لحاظ گرافیکی و اتمسفر metro2033 قوی تر باشه.
من فردا میرم بازیو بگیرم امیدوارم که فروشنده دوباره نگه بازی برای pc اصلا ساخته نشده![]()
کاملا با شما موافقم![]()
گرافیک عالی.....عالی....
گیم پلی افتضاح......(از همون اولش)
در کل یک بازی در سطح معمولی هست(مثل تمام بازی ها)،چیز فوق العاده ای به هیچ وجه ممکن نیست!
من بازیو الان گرفتم. وقتی بازیو می ریزم و میخوام توی بازی برم این پیغام رو میده:
D:\METRO 2033/metro2033.exe
This application has failed to start because the application configuration is incorrect .Reinstalling the application may fix this problem
دوستان باید چی کار کنم؟ کلا بازی 18 تا فایل داره یه دونش فایل اجرایی هستش. مشکل از کرک بازی هستش؟
خواهشا کمک کنید آخر سالی می خوام این بازیو بازی کنم
وحید جان بهتره بیخیالش بشی!خیلی مسخرست،من پاکش کردم
ببین اینا تو جایی که نصب کردی، باید تو یه فولدری به نام install باشه:
- vcredist_x86_sp1_atl_4053
- PhysX_10.02.22_9.10.0222_SystemSoftware
- DirectX
نصب کن همشونو،اجرا میشه فکر کنم.
اگه بازم اجرا نشد،بگو کرک بزارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)