تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 66 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

كنتراست عكسي كه گذاشتم 100% هست و تصوير هم hd هست اما فكر كنم يه كم نورش زياده . عكس با موبايل n82 گرفته شده . بقيه عكسهارو به زودي ميزارم . از شبكه هاي داخل هم ميزارم ..
    دوست من من منتظر عکسهای شما از این تی وی هستم..من خودم جی10 دارم.ولی شاید بفروشم و سامسونگ 50b650 رو بگیرم.میخوام بدونم تصویرش تو کانالهای صدا سیما چطوره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:39.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست من من منتظر عکسهای شما از این تی وی هستم..من خودم جی10 دارم.ولی شاید بفروشم و سامسونگ 50b650 رو بگیرم.میخوام بدونم تصویرش تو کانالهای صدا سیما چطوره؟؟
    دوست عزيز ميتونم بپرسم علت اينكه ميخوائين G10 رو بفروشين چيه ؟ چون من واقعا بين انتخاب اين دو تا موندم . تو اين مدت كه اين تليويزيون رو داشتين از كيفيت پخش كانالهاي خودمون راضي بودين ؟ اگه ميشه تاثيرش رو قبض برقتون قبل و بعد از خريد اين تلويزيون رو هم بفرمائيد بسيار ممنون مبشم .

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:40.

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من کنجکاو شدم این لرزش تصویر و زیرنویس رو ببینم چیه
    میخوام بدونم همون چیزیه که من هم میبینم و اهمیت نمیدم یا چیز دیگه ای هست
    اگر تو عکس مشخص میشه یکی برام بذارید
    نه بابا اصلا این طوری نیست که بشینی عکس بگیری ازش.من خودم نشستم با این رفیق همسایه مون فیلم Eagle eye روز بعدشم Transformers 1 هردو نسخه Xvid رو دیدم هیچ چیز مهمی که بشه ازش عکس گرفت پیدا نکردم.فقط تنظیمات 100hrz مهمه که روی اون تی وی روی Clear یا Smooth بود

6. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

من کنجکاو شدم این لرزش تصویر و زیرنویس رو ببینم چیه
    میخوام بدونم همون چیزیه که من هم میبینم و اهمیت نمیدم یا چیز دیگه ای هست
    اگر تو عکس مشخص میشه یکی برام بذارید.
    سلام . قبل از هرچیز امیدوارم سوتفاهم بین شما و دوست دیگه مون حل بشه . هر دونفر شما حضور مفیدی در انجمن دارید و لااقل به من که خیلی کمک کردید .

خب خیلی سخته با موبایل از این داستان فیلم و عکس تهیه کرد .
    ببینید اصل مشکل من مربوط به زمانی بود که ----- قدیمیه رو داشتم . اون موقع زیرنویس شبکه خبر و بی بی سی هم گیر می کرد . البته همون موقع زیرنویس شبکه های داخلی ( منهای شبکه خبر ) مشکلی نداشت چون این زیرنویسها اغلب بسیار بزرگ هستند و کند حرکت می کنند .
    حالا که ----- رو عوض کردم و از کابل کامپونت استفاده می کنم می تونم بگم این مشکل 95% حل شده ، الان تنها زیرنویسهای بسیار کوچک ( کوچکتر از زیرنویس شبکه خبر ) اونم وقتی سریع حرکت می کنند دچار لرزش می شن
    اینم اضافه کنم که سامسونگ توصیه کرده برای حل مشکل زیرنویس ها گزینه film mode رو روی اتوماتیک2 بگذاریم که من هم همیشه اینکار رو می کنم .

بهرحال من سعی کردم مشکل رو بصورت عکس و فیلم توضیح بدم . اگرچه با دوربین موبایل شدنی نیست . بخصوص در فیلم ولی ...

شما به کیفیت عکسها نگاه نکتید . گوشی من v3i هست و چسبیدم به تلوزیون چون نور تلوزیون باعث میشد چیزی دیده نشه

در عکس فوق ، زیر نویس درشت که البته متحرک هم نیست ، واضحه . زیر نویس کوچک هم که بسرعت حرکت می کند ، واضحه و اینجا اینجوری افتاده

در عکس فوق ، زیر نویس درشت همچنان واضحه اما زیرنویس کوچک دچار لرزش و نویز شد . این حالت قبلا وقتی تصویر اصلی پرتحرک بود برای همه زیرنویسها رخ می داد اما الان فقط برای زیرنویسهای بسیار ریز که با سرعت بالا حرکت می کنند ، گاهی مواقع رخ می ده .
    من این مشکل رو توی S10 ندیدم و فکر کنم G10 هم اصلا چنین مشکلی نداره

یک فیلم 400 کیلوبایتی به فرمت 3GP هم اینجا گذاشتم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته اصلا واضح نیست اما با توضیحهاتی که دادم اگر خوب دقت کنید متوجه می شید که زیر نویس کوچک گاهی دچار نویز میشه . دانلودم نکردید ، نکردید

نه بابا اصلا این طوری نیست که بشینی عکس بگیری ازش.من خودم نشستم با این رفیق همسایه مون فیلم Eagle eye روز بعدشم Transformers 1 هردو نسخه Xvid رو دیدم هیچ چیز مهمی که بشه ازش عکس گرفت پیدا نکردم.فقط تنظیمات 100hrz مهمه که روی اون تی وی روی Clear یا Smooth بود
    دوست من
    شما داری زیرنویس فیلم رو می گی . من قبلا هم عرض کردم که منظورم از زیرنویس ، زیرنویس های شبکه هایی مثل شبکه خبر هست و نه زیرنویس فیلم
    بهرحال ممنون

8. این کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزيز ميتونم بپرسم علت اينكه ميخوائين G10 رو بفروشين چيه ؟ چون من واقعا بين انتخاب اين دو تا موندم . تو اين مدت كه اين تليويزيون رو داشتين از كيفيت پخش كانالهاي خودمون راضي بودين ؟ اگه ميشه تاثيرش رو قبض برقتون قبل و بعد از خريد اين تلويزيون رو هم بفرمائيد بسيار ممنون مبشم .
    اولین دلیلی که میخواستم این جی 10 رو عوض کنم..کوچک بودنش بود(حداقل فاصله تو خونه ما با تی وی 3 متر و حداکثر 6 متره)
    بعدش من یک سری چیزها تو این تی وی میبینم که اعصابمو مریزه به هم(نمیدونم روی همه تی وی ها اینطوری یانه)
    اولیش که منو خیلی ناراحت کرده نداشتن تصویر در تصویر هستش.دیگه امکاناتشو میدونید بقیه شو نمیگم.
    تصاویر صدا سیمای خودمونو خیلی خوب نشون میده ..البته به چیزی که پخش میشه هم ربط داره..مثلا این سریال گاو صندوق که از شبکه 3 پخش میشه عالی..ولی مسافران یکم کیفیتش کمتر..
    من کامپیوتر رو وصل کردم به تی ویم .همه چیز خوبه ولی نمیدونم چرا وقتی کامپیوتر روشنه..تی وی خیلی پارازیت میگیره..وقتی کامپیوتر روشنه و سویچ میکنم به تی وی ..شبکه 6 که اصلا نمیشه نگاهش کرد..شبکه3 هم پارازیت میگیره همش موج ازش رد میشه..بقیه ههم همینطور البته من با انتن معمولی تی وی رو نگاه میکنم..شاید این ست باکس ها بیاد یکی بگیرم درست بشه.
    البته این موضوع به کامیوتر ختم نشد..من ----- ندارم..اما یکبار ----- ای کلاس 9696 که بهش وصل کردم دیدم رو خود تصویر ماهواره بازم یکسری موجهای ریز رد میشه!!!
    ناگفته نماند که من یک دی وی دی پلیر ال جی دارم که با کابل HDMI وصلش کردم ..دیگه هیچ پارازیتی نبود.
    شاید این پارزیتها حل شدنی باشه ولی رو اعصاب من راه میره!!
    در مورد پول برق هم تا الان فیش نیومده تا مقایسه کنم..من 1 ماهی میشه که خریدم.

10. 2 کاربر از abbas_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

اولین دلیلی که میخواستم این جی 10 رو عوض کنم..کوچک بودنش بود(حداقل فاصله تو خونه ما با تی وی 3 متر و حداکثر 6 متره)
    بعدش من یک سری چیزها تو این تی وی میبینم که اعصابمو مریزه به هم(نمیدونم روی همه تی وی ها اینطوری یانه)
    اولیش که منو خیلی ناراحت کرده نداشتن تصویر در تصویر هستش.دیگه امکاناتشو میدونید بقیه شو نمیگم.
    تصاویر صدا سیمای خودمونو خیلی خوب نشون میده ..البته به چیزی که پخش میشه هم ربط داره..مثلا این سریال گاو صندوق که از شبکه 3 پخش میشه عالی..ولی مسافران یکم کیفیتش کمتر..
    من کامپیوتر رو وصل کردم به تی ویم .همه چیز خوبه ولی نمیدونم چرا وقتی کامپیوتر روشنه..تی وی خیلی پارازیت میگیره..وقتی کامپیوتر روشنه و سویچ میکنم به تی وی ..شبکه 6 که اصلا نمیشه نگاهش کرد..شبکه3 هم پارازیت میگیره همش موج ازش رد میشه..بقیه ههم همینطور البته من با انتن معمولی تی وی رو نگاه میکنم..شاید این ست باکس ها بیاد یکی بگیرم درست بشه.
    البته این موضوع به کامیوتر ختم نشد..من ----- ندارم..اما یکبار ----- ای کلاس 9696 که بهش وصل کردم دیدم رو خود تصویر ماهواره بازم یکسری موجهای ریز رد میشه!!!
    ناگفته نماند که من یک دی وی دی پلیر ال جی دارم که با کابل HDMI وصلش کردم ..دیگه هیچ پارازیتی نبود.

ببخشید فضولی می کنم اما واسه 3 تا 6 متر ، سایز 42 خیلی هم کوچک نیستا
    ضمنا مشکل تصویر در تصویر با همون 9696 قابل حل هست ، تازه کلی هم به کیفیت تصویرتون اضافه میشه
    بخصوص که 9696 خروجی کامپونت هم داره . USB هم داره می تونید با ----- MP3 گوش بدید و فیلم ضبط و پخش کنید و عکس ببینید که اینم خودش تاحدودی به رفع کمبود امکانات G10 کمک می کنه
    بنظر من بعد از G10 به هرتلوزیون دیگه ای رجوع کنید ، دلزده می شید چون اینبار یکسری عیب و ایراد می بینید که قبلا اصلا وجود نداشته . اون نویزهایی هم که گفتید به احتمال 90% به اتصالات و کابلها مربوط بوده نه تلوزیون
    بازم ببخشید که فضولی کردم

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

در مورد نویز :
    اکثر Caseـهای کامپیوتر (به خصوص انواع ایرانی) مقداری برق درونشون جریان داره که ممکنه از طریق اتصال بدنه Case با کارت گرافیک سیستمتون منتقل بشه گاهی شدت جریان این برق به حدی هست که در نقاطی از بدنه کیس فازمتر رو روشن میکنه پس با یک فاز متر امتحان کنید ببینید که کیس کامپیوترتون از این اتصالیها داره یا نه بعد مطمئن بشید که بین Case و قطعات کامپیوترتون هیچ اتصالی وجود نداره اگر حس میکنید این مسئله وجود داره با قرار دادن واشرهای عایق بین پیچ ها و بدنه مادر برد و کارت گرافیک در محلهای اتصال به کیستون سعی کنید تا حد امکان این اتصالات رو به صفر برسونید با یک سیم بدنه Case کامپیوترتون رو به یک میله فلزی اتصال بدین و از کارکرد صحیح پاورتون هم مطمئن بشید به خصوص اگر تلویزیونتون روی یک شی عایق مثل میز چوبی یا پایه های پلاستیکی خودش قرار داره ممکنه همه این جریان به طور کامل به تلویزیون منتقل بشه و ایجاد نویز کنه.

13. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:41.

15. این کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •