سلام
همون 3 روز بعد از خرید گوشی اونو به ورژن 2.0.1 آپدیت کردم . ولی تاثیر گذار نبود.
خبر ساخت بازی هم خبر خوبی بود . ممنون .
سلام
همون 3 روز بعد از خرید گوشی اونو به ورژن 2.0.1 آپدیت کردم . ولی تاثیر گذار نبود.
خبر ساخت بازی هم خبر خوبی بود . ممنون .
سلام
دوست عزیز میشه یکم بیشتر در مورد این باطری توضیح بدی . و اینکه روی میلستون نصب میشه ؟
و آیا با نصب این باطری رو میلستون درب باطری بسته میشه یا نه ؟
و از همه مهمتر اصلا تو ایران پیدا میشه ؟
شرمنده که اینقدر سوال کردم.
wow !!!!!
البته xt800 و dext قيمت بالاشون جاي تعجب نداره چون اولين باره وارد بازار ميشن مثل اوايل كه ميلستون بالاي 850 بود . و به زودي و ورود بيشتر افت قيمت ميكنن . اين بازار لعنتي ايران هيچيش معلوم نيست . اااه
تعجب من از قيمت ميلستونه كه به جاي اينكه بياد پايين تر برذنش بالا
.آخه من شنيدم يكي خريده 610 هزار
فكر كنم اينا شنيدن ميلستون از آيفون بهتره ميخوان قيمتشم از آيفون ببرن بالاتر !!
خوب اصلا" اين باطري واسه ميلستون ساخته شده و ساخت ژاپنه .
و البته قابل نصب هم هست مثل باطري معموليش نصب ميشه فقط يه كمي ضخيمتره و پشت گوشي قسمت باطري حالت بيرون زدگي پيدا ميكنه . عكس بزرگشو نتونستم بزارم اما لينكشو ميدم خودت ببيني
تو ايران كه فكر نكنم فعلا " گيرت بياد . شايد هم هيچ وقت نياد .
اما فكر كنم بتوني از خريد اينترنتي استفاده كني . مثلا" از سايت معروفه ebay .يا همين سايت پايين
لينك باطري :
لينك كل لوازم جانبي :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی فایر این xt800 خیلی دوربینش بیسته . این hdmi port و دو سیم کارت بودنش(هرچند که اینجا کار نمیده یکیش بیشتر) باعث شده قیمتش عجیب بالا بره.در مورد کیبورد هم من قبلش هم گفتم کیبورد dext واقعا عالی بود
Last edited by johnypersian1656; 21-02-2010 at 23:40.
سلام
دوستان بعد از یه سرچ کوتاه این عکسها رو پیدا کردم. اصلا درب باطری دیگه رو گوشی سوار نمیشه ، بلکه خود این باطری نقش درب باطری رو هم انجام میده. به نظرم از نظر ظاهری خیلی گوشیو رو از ریخت میندازه. و اینکه دیگه اینطوری نازکترین گوشی کیبورد دار کشویی نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ما که نفهمیدیماین xt800 چه جوری وارد شده؟عمده وارد شده یا یه تعداد محدوده؟؟؟
چون توی سایتها هنوز ننوشته که ریلایز شده؟؟؟
حالا به نظرتون از مایلستون ارزونتر میشه؟؟یا برم همون مایل رو بگیرم؟؟؟ممنون
حرفت كاملا" درسته يكي از دلايل گرونيش همين دو سيمكارته بودنشه .
مطمئنم گوشي عالييه . از تيپش پيداستخيلي ظاهرش شيكه
تو بازار چين هم قيمتش حدود 850دلاره تو يه سايت ديدم . فكر كنم زماني افت قيمتش شروع بشه كه در سراسر دنيا ريليز شه
اما از يك لحاظ وقتي قيمتش رو با nexus : هزار950 -- آيفون : 930هزار مقايسه كنيم ميبينيم كه زياد هم پرت نيست .
من تعجب ميكنم بعضي ها چطور يك ميليون ميدن آيفون ميخرن . ببخشيدا اما ديگه هر شاسكول آبادي كه بري ميبيني طرف يه گوشي آيفون دستشه ...
بيخيال
يه قيمت خوب پيدا كن ميلستون رو برداريم تا اين دوستم پولاشو حروم نكرده . تا شب عيد صبر كنيم چطوره ؟
من هیچ جا ندیدم که xt800 تو سایتا بفروشن...! این دمستتون از چین اورده ؟
و یا اینکه تو دبی هم پیدا میشه ؟ و اگه میشه قیمتش کمتره ؟
نه محدوده . نظر شخصی خود من اینه هر موقع پول داشتین بگیرین . اگه بخواین صبر کنین بازم گوشی های دیگه میاد. نمونش همین motoroi. به نظر من که مایلستون الان قیمتش خوبه.
واقعا!!! الان یه need for speed shift هست که توی iphone 3g کاملا کم میاره اما روی 3gs خیلی خوب اجرا میشه.اگه اون بیاد با 854*480 دقیقا میشه ps3توی ال سی دی مضخرف آیفون عالیه حالا برسه به مال مایلستون(البته همین ال سی دی یه زمانی خدا بود) الان ال سی دی آیفون جلوی چشم پیکسل پیکسله. والا من همین قیمت که گفتم کمترین بود که پیدا شد. بعید میدونم تا عید دیگه افتی بکنه .مخصوصا اینکه موتو طرفدارای خاصی داره و اینجوری نیست بگیم فروش بره یه دفعه بالا
این کیمون از چین آورده؟بله جکسی جان.
والا دوبی رو خبر ندارم اما اگه مثل گوشی های دیگه باشه قیمتش فرقی نداره . این دوستم کلا اینجوریه یادمه اون موقع هم که گفتم مایلستون آورده همه میگفتن الان نمیاد. ایضا zn5 رو.
Last edited by johnypersian1656; 22-02-2010 at 00:27.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)