منکه تنها بازی ای که برام فوقالاده جذابیت داشت همین کرایسیس بود .فقط یه شانسی آوردم که هر دوشو با بالاترین گرافیک بازی کردم و هم از گیم پلی لذت بردم هم از گرافیک. خیلی خداست خدایی .
منکه تنها بازی ای که برام فوقالاده جذابیت داشت همین کرایسیس بود .فقط یه شانسی آوردم که هر دوشو با بالاترین گرافیک بازی کردم و هم از گیم پلی لذت بردم هم از گرافیک. خیلی خداست خدایی .
دیشب تریلر جدید رو با حجم 58 مگ دان کردم .بازی پیشرفت قابل توجهی داشته
تنها چیزی که توی بازی پیشرفت اساسی داشته فیزیک فوق العادش بود که واقعا خیلی شگفت انگیز بود.
گرافیک بازی برای Pc از نسخه کنسولی بیشتره کیفیت تکسچرها توی نسخه Pc بسیار عالیه. ولی نسخه کنسولی کیفیت تکسچرها کمتر از نسخه Pc هستش.نور پردازی هم میتونم بگم نسخه Pc واقعا عالیه(توی صحنه ای شب هست و هلیکوپتر بالای ساختمونها داره گشت زنی میکنه) این قسمت واقعا نورپردازی رویائی کار شده .
البته به دوستان کنسول باز برنخوره من واقعا چیزهایی رو گفتم که دیدم
فقط کاشکی داستان بازی قویتر از نسخه های قبلی باشه.
راستی بازی مولتی هم داره یا نه؟ اگه داشته باشه که واقعا عالی میشه.
این کرایسیس کی میخواد بیاد پس بابا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم تو بازار خودمونه ها
سایت ea که داره این بازی رو میفروشه پس چرا اینجا.........؟
نه هنوز خیلی مونده تا ریلیز بشه.
شاید شما وارهد رو دیدید برای فروش بوده.
کجا میفروشه؟ شاید منظورت پیشفروشه.
بازی احتمالاً در ماههای پایانی سال عرضه میشه.
چه تاپیک سرد و بیروحی فکر کنم هر سال یه نفر به اینجا سر میزنه دی:
تا انتشار بازی زیاد مونده.فعلا برو Alan wake رو بچسب تا این بیاد.فک کنم 2011 بیاد.کی حال داره تا اون موقع بیاد اینجا.![]()
همچین تاپیک سرد و بیروحی هم نیست توی انجمن اخبار بازی ها یه سر و گردن از بقیه تاپیکا بالاتره![]()
به محض اینکه اطلاعات یا تریلر جدیدی از بازی منتشر بشه صفحه میاد بالا دیگه..................فعلا دو سه هفته ای اخبارا حول و حوش aw و halo میچرخه بعدش احتمالا نوبت بازیهای دیگس تا از لحاظ خبری سایتا رو پر کنن.
كلا لوكيشنهاي بازي عوض شده و يه خورده زده تو ذوق. اما باز هم ظاهرا عنوان بزرگي است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)