سلام توي مرحله اي كه بايد غول سنگي رو شكست بديم چه جوري بايد تموم كنيم
سلام توي مرحله اي كه بايد غول سنگي رو شكست بديم چه جوري بايد تموم كنيم
شما باید از شمشیر بزگ که قدرت بالایی داره و میشه باهاش سنگهارو شکست..اون گنده
با استفاده از اون می تونید اول پاهاشو بشکنید اون موقع ضعیف میشه بعد فرطی بکشش.
من مرحله رو هم تموم کردم اما نوشت you not select storage device
واقعا بازیه خوب و روونی بود و پایان زیبایی هم داره // من که خیلی کیف کردم از این بازی .![]()
من فعلا مرحله 6 هستم
خوبیش در اینه که میشه با سیستم ذغالی من بازی کرد سیستم من یک تک هسته ای با 3.2 گیگ سی پی یو هست که 29 فریم میده ولی روان هست بازی
فعلاکه تا اینجا از بازی لذت بردیم ببینم تا کجا بازی ادامه داره
من توي بازيNinja Blade وقتي يكمي بازي ميكنم گزينه change to save slot رو ميزنم تا سيو بشه .بعد وقتي دوباره ميام بازي كنم مينويسه مثلا 16.3 درصد شو رد كردم و لي اون وقتي كه load game رو ميزنم از اوله اول مياد .با اينكه سيوهاش توي My Documents هست ولي نميدونم چكار كنم لطفا يكي هر چه زودتر كمك كنههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه.
من توي بازيNinja Blade وقتي يكمي بازي ميكنم گزينه change to save slot رو ميزنم تا سيو بشه .بعد وقتي دوباره ميام بازي كنم مينويسه مثلا 16.3 درصد شو رد كردم و لي اون وقتي كه load game رو ميزنم از اوله اول مياد .با اينكه سيوهاش توي My Documents هست ولي نميدونم چكار كنم لطفا يكي هر چه زودتر كمك كنه.
شما به دو چیز دقت کن اول اینکه این بازی باید مرحلرو رد کنی تا سیو بشه.
بعد وقتی روی اون گزینه Change save کلیک میکنی شما اون پرو فایل رو از حالت سیو درمیاری
مگر اینکه دوباره باز براش یه solt دیگه معرفی کنی.
من بازی رو تموم کردم
قسمت مبارزه با پدرش خیلی با حال بود اما میل اینکه دوباره بازیش کنم رو ندارم این بازی فقط برای یک بار بازی کردن قشنگه برای بار دوم نه
دوست عزیز شما منظورتون اینه که وقتی مرحله تموم میشه در مرحله بعدی
باید از طریق گزینهChange save slot باید بازی رو سیو کرد دیگه درسته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)