یه تراینر میخوام واسه افزایش قدرت بازیکن توی مود بال
مرسی
یه تراینر میخوام واسه افزایش قدرت بازیکن توی مود بال
مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم لینکش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام كيت سرور من اين error رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي كار بايد بكنم
شما باید PES2010.exe رو از روی READ ONLY برداری همین اگه بازم ارور دار SETINIG رو هم از روی READ ONLY بردار درست میشه!
من چه طوری میتونم قدرت بازیکنم رو توی مد بال زیاد کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
کیت سرور 9.03
camera: added support for 1.1 exe
lodmixer: controller check feature, support for 1.1 exe
afs2fs: bug fixes. (doesn't work with 1.1 exe yet, only 1.0)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
Last edited by Mehdi.ss; 27-10-2009 at 13:35.
این لباس و اسم ایرانم درست میکنه ولی لباسش همون قدیمیس(تولیدی دایی) فیس بازیکنام درست نیست
این هم لینکهای دیگه از این پچ Pes 2010 PESEdit.com 2010 Patch 0.6 که دوستمون گذاشته بود
<LI style="FONT-STYLE: italic">Kits for all national teams <LI style="FONT-STYLE: italic">Kits for all Bundesliga teams <LI style="FONT-STYLE: italic">Bundesliga in place of Eredivisie (Eredivisie is still there; your saved games still work ;-) Missing teams added to CL mode selection
updated league and cup logos
Bundesliga teams basis
updated German national team
original league, cup and team logos
correct kits for all EPL and La Liga teams
faces for some players
correct team names
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدf i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
منوی فارسی کامل برای pes 2010
منبع و پسورد PESMEHR.MIHANBLOG.COMکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کفش
منبع و پسورد PESMEHR.MIHANBLOG.COM
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)