تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 253 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به صورت فابریک رو گوشی 6.5 نصب یه وقتی میگیری 6.1 ؟(بدون گارانتی و با گارانتی تفاوت دارن ویندوزاشون یا با گارانتی ها 6.5؟)
    و این که توی قسمت مشاوره یکی از دویتان بین این گوشی و 5800 مونده بود که یکی از کاربران گفته بود از هر نظر بهتره که بین گذینه هاش گیم هم بود
    من این چند صفحه ی اخیر نگاه کردم جز 2-3 تا بازی بیشتر ندیدم که برا گوشی معرفی کرده باشید باتوجه به این که دوستمون آقای pulp_152 گفت کلی بازی براش هست!!!!
    به نظر من ویندوز موبایل درسته میتونه توی برنامه بتازه (البته در رقابت با سیمبین) ولی از نظر گیم فعلا خیلی ضعیف (به ندرت براش ی بازی با کیفیت و زیبا م یاد مخصوصا اگه رزولوشن گوشی هم پایین باشه )
    ==========
    کسی از دوستان بازی Xtrakt (یکی از بهترین بازی های pcc ) رو روی این گوشی تست کرده (هم نسخه ی 1 و هم نسخه ی 2 ) روی رزولوشن گوشی جواب داده؟
    من لینک دانلود 2 نسخه ی بازی رو همینجا میزارم براتون لطف کنید اگه دانلود نکردید دریافت کنید و یه تست بزندید ببینید رو گوشی حاواب میده یا نه
    نسخه ی 1
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نسخه ی 2
    کد:
    با تشکر

2. 2 کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام ...

اسم شریف رو نمیدونم

یه نگاهی به این تاپیک بندازید

کد:
    تمامی بازیهای امنیا معمولی روی این گوشی جوابگو هستش بدلیل اینکه رزولوشن های برابری دارند ! ...از این جهت از لحاظ هم ساپورت برنامه هم بازی با مشکلی روبرو نیست

این بازی اگه wvga باشه خوب اگه هم اجرا بشه با مشکل روبرو هستش احتمالا خیلی کم پیش میاد که بتونه خوب خودشو فیکس کنه ... یا اصلا رزولوشن های بالاتر رو گوشی جواب بده !

حالا شما بازیهای 5800 رو برید ببینید ! .. بازی زیادی براش نیست بدلیل اینکه اولا تاچ هستش و همه بازیهای سیمبین و انگیج روش جواب نمیده ! در حالی که ویندوز مبوایل همه گوشیهاش بر مبنای تاچ هستش و همه نرم افزارها با توجه به تاچ بودن گوشیها ساخته میشه !

دوم اینکه بازیهای خوب سیمبین ! که برای ساتیو و 8910 امده روی 5800 جواب نمیده ! ... و کلا از لحاظ تاچ در حدی نیست که بشه روی بازی زیاد روش حساب کرد .. کار با انگشت مشکل هستش ! ...
    Last edited by pulp_152; 19-03-2010 at 22:41.

4. 5 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام ...

اسم شریف رو نمیدونم

یه نگاهی به این تاپیک بندازید

تمامی بازیهای امنیا معمولی روی این گوشی جوابگو هستش بدلیل اینکه رزولوشن های برابری دارند ! ...از این جهت از لحاظ هم ساپورت برنامه هم بازی با مشکلی روبرو نیست

این بازی اگه wvga باشه خوب اگه هم اجرا بشه با مشکل روبرو هستش احتمالا خیلی کم پیش میاد که بتونه خوب خودشو فیکس کنه ... یا اصلا رزولوشن های بالاتر رو گوشی جواب بده !

حالا شما بازیهای 5800 رو برید ببینید ! .. بازی زیادی براش نیست بدلیل اینکه اولا تاچ هستش و همه بازیهای سیمبین و انگیج روش جواب نمیده ! در حالی که ویندوز مبوایل همه گوشیهاش بر مبنای تاچ هستش و همه نرم افزارها با توجه به تاچ بودن گوشیها ساخته میشه !

دوم اینکه بازیهای خوب سیمبین ! که برای ساتیو و 8910 امده روی 5800 جواب نمیده ! ... و کلا از لحاظ تاچ در حدی نیست که بشه روی بازی زیاد روش حساب کرد .. کار با انگشت مشکل هستش ! ...
    دوست عزیز قصد من طرفداری از یه برند و مدل دیگه نبود پس شما هم تعصب به خرج ندید لطفا
    من یه زمانی فکر پاکت پیسی رفته بود تو سرم که تا آستانه ی خرید هم پیش رفتم ولی بنا به دلایلی قسمت نشد
    الان هم من این گوشی رو تایید م یکنم (نسبت به قیمتش ) ولی بزرگترین مشکلش رزولوشنشه که به نظر من عیب بزرگی به حساب می اد (چون الان هرچی بازی و نرم افزار های تخصوصی می اد بیشتر برا wvga )
    بگزریم....
    ---------
    اگه کسی از دوستان تونست لطف کنه اون بازی هایی که گذاشتم و به تستی بزنه

6. 2 کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز قصد من طرفداری از یه برند و مدل دیگه نبود پس شما هم تعصب به خرج ندید لطفا
    من یه زمانی فکر پاکت پیسی رفته بود تو سرم که تا آستانه ی خرید هم پیش رفتم ولی بنا به دلایلی قسمت نشد
    الان هم من این گوشی رو تایید م یکنم (نسبت به قیمتش ) ولی بزرگترین مشکلش رزولوشنشه که به نظر من عیب بزرگی به حساب می اد (چون الان هرچی بازی و نرم افزار های تخصوصی می اد بیشتر برا wvga )
    بگزریم....
    ---------
    اگه کسی از دوستان تونست لطف کنه اون بازی هایی که گذاشتم و به تستی بزنه

دوست عزیز رزولوشن این گوشی با توجه به سایز ال سی دی این گوشی مشکل به حساب نمیاد.با این سایز اگه WVGA بود باید یه سره از مداد استفاده می کردیم.

در مورد برنامه هیچ برنامه ی تخصصی و معروف و کاربردی نیست که واسه WVGA باشه و برای WQVGA نباشه.

در مورد بازی فقط رزو لوشن WQVGA به این گوشی میخوره.البته QVGA ها هم اجرا میشن یه تیکه پایینش سیاه میمونه.

در ضمن برای رزولوشن WQVGA من به شخصه بالاس 20 تا بازی دیدم که خفن ترینشون CSI-MIAMI با حجم و گرافیک فوق العادست که البته خودم هنوز تست نکردم.الان PRINCE OF PERSIA HD رو دارم میرم مرحله هاش رو.خیلی باحاله.

مطلب دیگه اینجا مسئله مقایسه ی برند ها نیست.بحث تفاوت ویندوز موبایل و سیمبین هست که بحثه قدیمیی هست و قبلا این بحث جمع شده.ویندوز موبایل دنیای دیگه ای هست.(سیمبین رو از P910 تا N97 رو کار کردم)
    Last edited by farzin_silver; 20-03-2010 at 00:17.

8. 2 کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ssasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

به صورت فابریک رو گوشی 6.5 نصب یه وقتی میگیری 6.1 ؟(بدون گارانتی و با گارانتی تفاوت دارن ویندوزاشون یا با گارانتی ها 6.5؟)
    و این که توی قسمت مشاوره یکی از دویتان بین این گوشی و 5800 مونده بود که یکی از کاربران گفته بود از هر نظر بهتره که بین گذینه هاش گیم هم بود
    من این چند صفحه ی اخیر نگاه کردم جز 2-3 تا بازی بیشتر ندیدم که برا گوشی معرفی کرده باشید باتوجه به این که دوستمون آقای pulp_152 گفت کلی بازی براش هست!!!!
    به نظر من ویندوز موبایل درسته میتونه توی برنامه بتازه (البته در رقابت با سیمبین) ولی از نظر گیم فعلا خیلی ضعیف (به ندرت براش ی بازی با کیفیت و زیبا م یاد مخصوصا اگه رزولوشن گوشی هم پایین باشه )
    ==========
    کسی از دوستان بازی Xtrakt (یکی از بهترین بازی های pcc ) رو روی این گوشی تست کرده (هم نسخه ی 1 و هم نسخه ی 2 ) روی رزولوشن گوشی جواب داده؟
    من لینک دانلود 2 نسخه ی بازی رو همینجا میزارم براتون لطف کنید اگه دانلود نکردید دریافت کنید و یه تست بزندید ببینید رو گوشی حاواب میده یا نه
    نسخه ی 1
    کد:
    نسخه ی 2
    کد:
    با تشکر
    با سلام
    در پاسخ به مسائلی که مطرح نمودید باید بگویم که ویندوز گوشی بطور پیش فرض از اکتبر 2009 به نسخه 6.5 ارتقا یافته و برخلاف OMNIA II که همچنان نسخه 6.1 آن توزیع می گردد این گوشی از ورژن 6.5 استفاده می کند.
    در مورد Game به هیچ عنوان با شما موافق نیستم و اگر برچسب یک طرفه به قاضی رفتن به من نزنید باید بگویم که اصولا کلاس بازی های مبتنی بر Symbian و در صدر آن بازی های N-Gage با اینکه بسیار زیبا و هنرمندانه طراحی شده اند و اینجانب در مدل قبلی گوشی خود (N81 8GB) بیش از 20 عنوان آن ها را استفاده می کردم در دو جنبه با بازی های PPC ها قابل مقایسه نیستند اول اینکه این بازی ها معمولا رایگان نیستند و بصورت رسمی نیز برای همه گوشی های سری 60 ارائه نشده اند و استفاده از آنها در سایر گوشی های مستلزم کرک های نچندان ساده و البته نچندان بی خطری ست که بسیلری از کاربران علاقه ای برای این کار از خود نشان نمی دهند. بعنوان مثال بهتر است به مورد خودم اشاره کنم که برای نصب بازی های N-Gage بروی گوشی خود مجبور به کرک کردن گوشی خود شدم که این موضوع با اینکه دست من را برای نصب هر نوع برنامه ساین نشده ای باز کرد اما مشکلی را در گوشی ایجاد کرد که تنها با ارتقا Firmeare حل شد این مشکل شناسائی نشدن گوشی توسط کابل USB دستگاه بود که اگر جستجوئی در این زمینه انجام دهید مشکلی عمومی برای مدل های کرک شده N81 است. جنبه دوم نیز بالا نبودن نسبی قدرت گرافیکی و پردازشی گوشی های سیمبین است که دست بازی نویس ها را در بالا بردن هرچه بیشتر قدرت گرافیکی بسته می دارد
    بگذریم. علت اینکه در این تاپیک بازی چندانی نمی بینید به این دلیل است که اصولا در این بخش تنها قرار است به معرفی این گوشی و مشخصات آن بپردازیم و بازی های متعدد قابل نصب بروی گوشی در بخش بازی و برای تمامی پاکت پی سی ها ارائه می شود که یک نگاه به عناوین این بازی ها و مخصوصا کیفیت آنها می تواند احتمالا نظر شما را در مورد N-Gage عوض کند (نظر من را که یکی دو سالی ست N-Gage بازی می کردم را که عوض کرد). یکی دو بازی معرفی شده در این تاپیک هم بعلت تست درایو سه بعدی Open GL مورد بررسی قرار گرفته اند (که البته موفقیت آمیز هم بود) و اصولا قصدی برای معرفی بازی در این تاپیک نیست.
    بازی های Xtrakt که قرار داده بودید را هم من نصب کردم اما بعلت آنکه این بازی (حداقل نسخه 2) آن برای XPERIA طراحی شده و به این موضوع در استارت آپ بازی اشاره می شود، بازی اجرا نمی شود.
    وضوح صفحه نمایشی که اشاره کردید همانطور که در نقد گوشی هم به آن پرداختم در مورد یک مدل با صفحه نمایش نسبتا کوچک 3.0 اینچی چندان مورد بدی هم نیست و برعکس حتی می توان به آن بعنوان یک نکته مثبت هم نگاه کرد جائیکه علیرغم کیفیت پائین صفحه نمایش در هنگام پخش فیلم یا بازی های با وضوح بالا، این وضوح منجر به افزایش نسبی سایز نوشته ها شده و برخلاف مدلی همچون XPERIA X1 که از وضوح بسیار بالائی در این سایز کوچک استفاده کرده و در نتیجه نوشته ها در آن بسیار کوچک شده است، در B7300 و در این مدتی که من از آن استفاده میکنم هیچ لحظه ای پیش نیامده که برای دسترسی به آیکون یا نوشته ای خاص به استفاده از قلم مجبور شوم اتفاقی که برای کاربران X1 امری عادی ست.
    با تشکر
    Last edited by ssasan; 20-03-2010 at 12:36.

10. 5 کاربر از ssasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

با تشکر از پیگیری شما
    Last edited by ssasan; 20-03-2010 at 12:26.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

نمی دونم چرا سایت اجاز پابلیش پاسخ من را نداد

---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

مدیران لطفا پیگیری کنید پاسخ من منوط شد به تائید مدیران

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

بازم سلام
    دوستان من امروز دو صفحه جدید از B7300 توی نرم افزار SPB Shell دیدم که دوباره نظرم را راجع به میزان RAM عوض کرد این دو شات را برای شما هم می گذارم ببینم نظر شما چیست:

راستی اگه بچه های مدیریت این صفحه را می بینند تکلیف این کامنت قبلی من رو هم روشن کنند.
    با تشکر

14. این کاربر از ssasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بازم سلام
    دوستان من امروز دو صفحه جدید از B7300 توی نرم افزار SPB Shell دیدم که دوباره نظرم را راجع به میزان RAM عوض کرد این دو شات را برای شما هم می گذارم ببینم نظر شما چیست:

راستی اگه بچه های مدیریت این صفحه را می بینند تکلیف این کامنت قبلی من رو هم روشن کنند.
    با تشکر
    ارش جان من قبلا اینارو دیده بودم و در موردش واستون نوشتم.

تو این قسمت مقدار واقعی رو نشون نمیده.مقدار قابل دسترس ویندوز رو نشون میده.بخشی که توسط ویندوز reserve شده(چه ram و چه rom ) رو نشون نمیده.

در این گوشی :

RAM=256

ROM=512

16. 3 کاربر از farzin_silver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

بازم سلام

با تشکر
    تو اون عکسی که صفحه قبل گزاشتی نوشته 256 مگ رم داره
    176 مگش پره و 79 مگ خالیه
    اگه به اون قسمت پرش که شامل reserved و in use نگا کنی حدود 118 مگش reserved هست
    پس میمونه 137 مگ در دسترس کاربر که تو این عکسی که الان گزاشتی همینو میگه

18. 4 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •