اسم سایتشو یادم رفت ، ببخشید.اینه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسم سایتشو یادم رفت ، ببخشید.اینه :
هستی ؟من همین الان تونستم تا لایه ی دوم رو با استفاده از این فایل اموزشی حلش کنم .
اما یک مشکلی دارم و این که از روی الگوریتم هایی که برای لایه ی سوم داده شده وقتی می خوام حل کنم کل مکعب خراب می شه و باید از اول شروع کنم .
می شه الگوریتم های حل لایه ی سوم رو در مکعب3*3 بگید . البته به صورت ساده . ( مثلا با عکس . چون این جوری خیلی راحت تر می شه حلش کرد )
به همون روش ساده کار میکنی دیگه ؟
لایه دوم که تموم شد صلیب لایه ای که مونده رو بساز .با این الگوریتم :
F R U Ri Ui Fi
صلیب رو که ساختی اگه مشکل نداشتی بگو تا راهنماییت کنم .
اقای cancan خواهشا روش لارس پتروس رو یه مقدار واضح تر توضیح بدین . خیلی گیج کنندست . مثلا مراحل رو شماره بندی کنین و تو اول هر مرحله هدف از اجرای این مرحله رو بنویسید و بعد با تصویر راه حل رو نشون بدید که چطور می شه به این هدف رسید . مثل اموزش mr6768 تو اول تایپیک یا اموزش خود پتروس تو سایتش . اینم ادرس سایت پتروس :شاید بگی چه پر رو ولی : ادم یا کاریو شروع نمی کنه ، اگه شروع کرد تموم میکنه (ولی بازم ممنون چون اولین جایی بود که اموزش پتروس رو گذاشته بود با تصویر و توضیح . کاش یه مقدار این اموزشو تصحیح کنین تا همه یاد بگیرن .)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
shahshahani میتونی از این ادرس یه روبیک 5*5 خوب بخری ( البته خودم نخریدم ولی مشخصات محصول رو زده خودت می تونی ببینی . به بقیه هم توصیه می کنم از این سایت دیدن کنن چون همه ی محصولات رو داره و می فروشه)
تقدیم به همه :یا ادرس دوم (همون وبلاگه ) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
سلام
مکعب روبیک 4*4 را چطور باید درست کرد؟
اموزشی براش دارید؟؟
jet audio plus هم مي تونه اينكارو انجام بده(قسمت كانورترش).
البته فكر مي كنم همه كانورتر ها بتونن اين كارو بكنن.
اگه برات سخت نيست يه جا آپلودش كن تا منم امتحان كنم
بچه ها ويژه برنامه نوروز 89 رو ديدين؟
اونجا يه پسري به اسم "مصلحت جو" مكعب رو تو كمتر از يه دقيقه زد كه احتمال ميدم روشش جسيكا فردريش باشه, اول يه صليب زد بعد مكعب رو برعكس كرد و تند تند "يه گوشه يه لبه" "يه گوشه يه لبه" رفت و لايه آخر رو با چندتا فرمول حلش كرد.
اينم لينكش:
اره دوست maj87 عزیز من خودم 4*4 ندارم ولی می شه حلش کرد . فکر کنم تو صفحات یکی از این تایپیک هم اموزشش باشه . ولی فکر کنم یکم از 3*3 سخت تره .
![]()
![]()
اقای cancan خواهشا روش لارس پتروس رو یه مقدار واضح تر توضیح بدین . خیلی گیج کنندست . مثلا مراحل رو شماره بندی کنین و تو اول هر مرحله هدف از اجرای این مرحله رو بنویسید و بعد با تصویر راه حل رو نشون بدید که چطور می شه به این هدف رسید . مثل اموزش mr6768 تو اول تایپیک یا اموزش خود پتروس تو سایتش . اینم ادرس سایت پتروس : کد:
http://lar5.com/cube/
شاید بگی چه پر رو ولی : ادم یا کاریو شروع نمی کنه ، اگه شروع کرد تموم میکنه (ولی بازم ممنون چون اولین جایی بود که اموزش پتروس رو گذاشته بود با تصویر و توضیح . کاش یه مقدار این اموزشو تصحیح کنین تا همه یاد بگیرن .)
![]()
توی 4در4 کاری که باید بکنی اینه که مرکز ها رو خودت 4 تائی بچینی و جای درستشونو رعایت کنی
بعد باید تمام لبه ها رو جفت کنی
این جوری روبیکتو می تونی 3در3 فرض کنی و بعد کراس سفید بزنی و 3 لایه ی اول حل کنی و بعدش هم بری سراغ لایه ی اخر
لینک آموزش توی امضا من هست
---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
ممنوون
دنبالش بودم
چقدر کم حجم و حمع جور هم هست
همون برنامه ی علی خانیه دیگه ؟ شبکه 3 ؟
زدم دان بشه !
اولش که زمین شناسی و قرآن و سخنان امام خمینه
فکر کنم کل برنامه باشه
اون برنامه که روز 3 4 عید گذاشت رو کسی نداره ؟
من اونو ندیدم
میگن 4در4 هم حل کرده !
خیلی دوست دارم ببینم با چه روشی و تو چند دقیقه حل کرده![]()
Last edited by Dr.mc; 07-04-2010 at 09:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)