سلام.
بهترین جا برای دانلود بروز ترین رامها XDA هست .ضمن اینکه کار سختی نیست نصب کردن ویندوز و لی احتیاج به یکسری اطلاعات داره که باید اول اونارو یاد بگیرید که براتون مشکلی بوجود نیاد.تو تاپیکهای مختلف همین جا هم میتونید آموزشهاش رو پیدا کنید.![]()
سلام.
بهترین جا برای دانلود بروز ترین رامها XDA هست .ضمن اینکه کار سختی نیست نصب کردن ویندوز و لی احتیاج به یکسری اطلاعات داره که باید اول اونارو یاد بگیرید که براتون مشکلی بوجود نیاد.تو تاپیکهای مختلف همین جا هم میتونید آموزشهاش رو پیدا کنید.![]()
آره منم توی همين سايتی که گفتيد رام های مختلفی واسه گوشيم پيدا کردم.
تاپيکی وجود نداره که آموزش نصبش رو اونجا بخونم ؟ خودم نتونستم پيدا کنم![]()
سلام.
معمولا" پست اول معرفی هر رام از طرف کوکر رام توضیحاتش هست.شما رام مورد نظرتون رو لینک بدید ببینم میتونم براتون نحوه نصبش رو عرض کنم یا نه.![]()
من رام خاصی مد نظرم نيست ، شما خودت اگه يه رام خوب ميشناسيد به ما معرفی کنيد تا همونو بريزم ، چون گوشی تازگی زياد هنگ ميکنه واسه همين ميخوام عوض کنم رامش رو .
رام اوريجينال هم باشه خوبه
سلام.
پس در این صورت باید دوستانی که گوشی رو دارن و رام تست کردن بهتون کمک کنن و رام بهتون معرفی کنن چون من این گوشی رو ندارم و نمیتونم تست کنم.![]()
چیه؟؟ چون قیمت گرون نبود نخریدی؟؟!!!!![]()
سلام.
خیر قربان.سعادت و لیاقت میخواست که هیچ کدوم شامل حال من نمیشد.![]()
با سلام
دوست عزیز من بخش رام ها گشتم چیزی در مورد touch2 پیدا نکردم
میشه برای تعویض ویندوز و رام یک منبع دقیق با لینک معرفی کنید...؟
در ضمن چرا کلا بخش ویندوز موبایل ضعیفه؟
بازی نرم افزار زیادی تو سایت های خارجی میبینم و نصب میکنم..... ولی تو p30world واقعا خیلی خیلی بخش ویندوز موبایل ضعیفه...
دوستانی که این گوشی رو دارین به نظرتون touch2 چه معایبی داره؟
دوستان این نرم افزار تغیر سایز نرم افزار شندیم مبدل هایی زیادی هست میشه به سایز های مختلف تبدیل کرد میشه chenger های بیشتری قرار بدین...
Last edited by Punisher_2008; 02-01-2011 at 14:55.
من دقیقاً جواب سوالتون رو دادم دوست عزیز.
سلام.
برای رام به XDA مراجعه کن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)