سلام من راهنمای گام به گام آی جی آی2 را می خواهم.( از مرحله 15 به بعد.لطفا برایم به صورت دانلود نگذارید)
سلام من راهنمای گام به گام آی جی آی2 را می خواهم.( از مرحله 15 به بعد.لطفا برایم به صورت دانلود نگذارید)
دوستان Igi2 مال 3 سال پیش هنوز دارین مشکلاتش رو حل میکنین؟واقعا جای تعجبه...
به نظر من خیلی هم بازی قشنگیه . داستان این بازی رو کسی نداره؟(igi2)
پس چرا یکی به من کمک نمی کنه؟
توي اون مرحله كه به كمك يكي از اون عربهاي خائن ميري داخل يه اطاق و سيستم امنيتي رو از كار ميندازي![]()
شما اگر خيلي وقت هست كه بازي رو تموم كردي لطف كن يه بازي درحد ( igi ) معرفي كن تا ديگر دوستان هم اون رو بازي كنن![]()
سلام؛
من هم IGI رو تموم کردم... تقریبا 2 سال می شه!
داستان بازی خیلی جالب بود. آلان مرحله هاش و اتفاقاتی که تو هر مرحله میفتاد یادم نیست. اما اگه یکی از دوستان اسم مراحل رو بذاره، می تونم کل داستانو براتون بگم...
نمی دونم کسی از این روش استفاده کرده یا نه... اگه تو فلدری که save های بازی هست، save های قدیمی رو پاک کنید، میشه جاش یه save جدید کرد! اینجوری هر وقت بخواین save دارید، نه 3تا!
راستی اولین پستم بود که چون IGI 1 و 2 رو خیلی دوست دارم، اینجا پست دادم.... IGI1 اولین بازی کامپیوتری من بود!!
آلان شاخ dota allstars هستم...
خوب بعدش باید بری بمبها رو از روی پشت بام برداری پمپ بنزین رو منفجر کنی بعد بری به شماره آخری که روی نقشه هست فکر کنم 6 باشه تو اون ساختمون از پله ها بری بالا بعد سمت چپ بری تو راهرو بعد اخر راهرو بری سمت راست بهد فکر کنم دوتا اتاق هست که توی اتاق دومی هستش
امیدوارم متوجه شده باشی
کاملا تایید میشه![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)