آقا کسی بلد نیست همون مرحله بعد از کشتی هست که یا رو میبرش سر یه کامپیوتر بعد بهش میگه با این مکعب که تو کامپیوتره باید رمز ایمیل رو باز کنینوشته شده توسط jak_1300
آقا کسی بلد نیست همون مرحله بعد از کشتی هست که یا رو میبرش سر یه کامپیوتر بعد بهش میگه با این مکعب که تو کامپیوتره باید رمز ایمیل رو باز کنینوشته شده توسط jak_1300
سلامنوشته شده توسط jak_1300
من تا همون جا رفتم و الان در مسافرتم و نمیتونم بازی کنم ولی میدونم بعد از قرار دادن اون سرنگ ها باید بری تویه اون اتاقی که درش کد شدست و چند تا کامپیوتر هستن توبه کشوی میز کامپیوتر رو باید بگردی یه پوشه آبی هست
من رفتم صداي اون پسره رو ضبط كردم و وارد اونجا شدم با اون صدايي كه ضبط كرده بودم و بعدش رفتم از پله ها بالا و از ميله ها آويزون شدم و طوري كه اون دوربينه منو نبينه رفتم تو اتاقه اون زنه و تو كشوش يه سري مدارك و پرونده بود كه برداشتم بعد اومدم بيرون اونجا يه جايه ديگه هستش كه نگهبان دار داخلش حالا نميدونم چيكار كنم كجا بايد برم كمك كن تا ردش كنم؟نوشته شده توسط maxxx
آقا یکی کمک کنهنوشته شده توسط Shahvand
مکعبه همش مسائل ریاضیه
سلام..
من دو هفته پیش پک 6 سی دی اسپلینتر سل 4 رو که مال شرکت علی بابا بود خریدم ولی اصلا اون چیزی نبود که انتظار داشتم بازی اصلا گرافیک و افکتهای یک بازی ساده هم نداشت نه شیدر داشت و نه افکت گرافیکی اصلا هیچی.. حتی میخواستم این مشکلو در تاپیک مطرح کنم تا اینکه پک دو دی وی دی بازی از شرکت مدرن اتفاقی روی سیستم نصب کردم و وقتی اجرا کردم برای مدتی انگشت به دهن بودم در مرحله آفریقا قطره های عرق که از صورت سم فیشر سرازیر میشد رو دیدم!!! یکی یکی تمام مراحل رو دوباره از اول اجرا کردم...بله ..بازی دارای شیدر شده بود حتی سرعت بازی هم بیشر شده بود همه چی عالی..باور کنید فکر میکردم دیگه یوبی سافت تمام فکرشو رو کنسول گذاشته و همینم که داده بیرون برای دلخوشی داده برای پی سی بازها اما حالا قدرت گرافیکی بازی رو احساس کردم..واقعا برای یک سری از شرکتهای پخش بازی در ایران متاسفم که به بهانه حذف قسمتهای آنلاین و کاهش حجم بازی بازی رو به کل نابود می کنن...اگه اطلاعات دیگه خواستین بگید تا بگم..
هک کردن رمزهای همه مراحل مثل هم هست. شما به عددهایی که ظاهر میشن نگاه کنین و منتظر بشین که یکی از اونها ثابت بشن. بعد با کلیدهای جهت برین روش و space رو فشار بدین. با این کار کل ستون مربوط به اون عدد سبز میشه. این کار رو برای همه ستونها انجام بدین تا قفل باز بشه!نوشته شده توسط Shahvand
عزیز جان اشتباه متوجه شدی منظور دوستان چیز دیگه ایست. منظورشون مرحله قبل از کینشازاست که باید یه کامپیوتر رو حک کنی که یه مکعب نشونت میده و باید رمزش رو گیر بیاری؟!نوشته شده توسط M E H D I
من هم اون قسمت رو خیلی باهاش کلنجار رفتم ولی نتونستم رمزش رو گیر بیارم و بقیه کارهارو انجام دادم و رفتم مرحله بعد. فقط یکم از مستطیل JBA ام کم شد.
دوستان من توی این مرحله گیر کردم
پاک گیج شدم نمیدونم حکایت این مکعب چیه ؟
این اعداد را چه جوری بچینم که درست باشه !!!
منتظرم راهنماییتون هستم
ایول همینه که شما میگی من همه کارها رو انجام دادم ولی آخرش باید بیام سر جای اولم بعد میگه چرا اون رمز رو باز نکردی و میسوزمنوشته شده توسط sam fisher 07
اگه میشه اون مرحله رو یه خرده توضیح بدین کجاها رفتین ...
مرسی
خب دوستان بالاخره پچ 1.02 هم عرضه شد که بنا بر گفته های یوبی سافت باگهای بسیار زیاد این بازی رو تا حدودی برطرف می کنه .
حجمش هم 27 مگ هستش . من خودم هم الان مشغول دانلود کردنشم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)