تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 72 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 720

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

حـــــرفـه ای Jalal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط jak_1300
    ببين اين مكعبي كه ميگي فكر كنم منظورت هموني باشه كه شماره هاش همينجوري تند تند عوض ميشه اگه منظورت همينه بايد بگم كه تو تا اخره بازي با همينا سر و كار داري و شما بايد تو رديفها كه شماره ها عوض ميشه نگاه كني هر كدوم تو هر رديف ثابت شد روش اينتر كن وقتي كه اينتر ميكني اون رديف كلا مثله همون شماره كه روش اينتر كردي در مياد و ثابت ميشه و تمامي رديف ها هم به همين صورت بايد همشون رو ثابت كني يا به اصطلاح هك كني و شما تا اخره بازي همينجوري با هاش سرو كار داري و در ضمن بايد اينكار رو تو اون زمان كه اون بالاش مشخص كرده انجام بدي بعضي جاها پيش مياد كه بايد سرعته عمل داشته باشي و گرنه زمانش تموم ميشه و بايد دوباره انجام بدي اگه متوجه نشدي پي ام بده تو ياهو من هميشه بجز پنج شنبه جمعه ها آنلاينم ُERFAN_LCD@YAHOO.COM
    آقا کسی بلد نیست همون مرحله بعد از کشتی هست که یا رو میبرش سر یه کامپیوتر بعد بهش میگه با این مکعب که تو کامپیوتره باید رمز ایمیل رو باز کنی

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط jak_1300
    بچه ها كسي نيست جوابم رو بده من منتظرم هنوز؟؟؟؟؟
    سلام
    من تا همون جا رفتم و الان در مسافرتم و نمیتونم بازی کنم ولی میدونم بعد از قرار دادن اون سرنگ ها باید بری تویه اون اتاقی که درش کد شدست و چند تا کامپیوتر هستن توبه کشوی میز کامپیوتر رو باید بگردی یه پوشه آبی هست

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط maxxx
    سلام
    من تا همون جا رفتم و الان در مسافرتم و نمیتونم بازی کنم ولی میدونم بعد از قرار دادن اون سرنگ ها باید بری تویه اون اتاقی که درش کد شدست و چند تا کامپیوتر هستن توبه کشوی میز کامپیوتر رو باید بگردی یه پوشه آبی هست
    من رفتم صداي اون پسره رو ضبط كردم و وارد اونجا شدم با اون صدايي كه ضبط كرده بودم و بعدش رفتم از پله ها بالا و از ميله ها آويزون شدم و طوري كه اون دوربينه منو نبينه رفتم تو اتاقه اون زنه و تو كشوش يه سري مدارك و پرونده بود كه برداشتم بعد اومدم بيرون اونجا يه جايه ديگه هستش كه نگهبان دار داخلش حالا نميدونم چيكار كنم كجا بايد برم كمك كن تا ردش كنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Shahvand
    با سلام
    بچه ها من تواون قسمتی که میره با کامپیوتر کار کنه همومن اول بازی منظورمه یه مکعبی میده تا اونو کاملش کنم که ایمیل ها دکریپت بشه چه جوری باید کامل منمش
    آقا یکی کمک کنه
    مکعبه همش مسائل ریاضیه

Banned Evolution37's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Unknown Place

پيش فرض

سلام..
    من دو هفته پیش پک 6 سی دی اسپلینتر سل 4 رو که مال شرکت علی بابا بود خریدم ولی اصلا اون چیزی نبود که انتظار داشتم بازی اصلا گرافیک و افکتهای یک بازی ساده هم نداشت نه شیدر داشت و نه افکت گرافیکی اصلا هیچی.. حتی میخواستم این مشکلو در تاپیک مطرح کنم تا اینکه پک دو دی وی دی بازی از شرکت مدرن اتفاقی روی سیستم نصب کردم و وقتی اجرا کردم برای مدتی انگشت به دهن بودم در مرحله آفریقا قطره های عرق که از صورت سم فیشر سرازیر میشد رو دیدم!!! یکی یکی تمام مراحل رو دوباره از اول اجرا کردم...بله ..بازی دارای شیدر شده بود حتی سرعت بازی هم بیشر شده بود همه چی عالی..باور کنید فکر میکردم دیگه یوبی سافت تمام فکرشو رو کنسول گذاشته و همینم که داده بیرون برای دلخوشی داده برای پی سی بازها اما حالا قدرت گرافیکی بازی رو احساس کردم..واقعا برای یک سری از شرکتهای پخش بازی در ایران متاسفم که به بهانه حذف قسمتهای آنلاین و کاهش حجم بازی بازی رو به کل نابود می کنن...اگه اطلاعات دیگه خواستین بگید تا بگم..

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Shahvand
    آقا یکی کمک کنه
    مکعبه همش مسائل ریاضیه
    هک کردن رمزهای همه مراحل مثل هم هست. شما به عددهایی که ظاهر میشن نگاه کنین و منتظر بشین که یکی از اونها ثابت بشن. بعد با کلیدهای جهت برین روش و space رو فشار بدین. با این کار کل ستون مربوط به اون عدد سبز میشه. این کار رو برای همه ستونها انجام بدین تا قفل باز بشه!

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

13

نقل قول نوشته شده توسط M E H D I
    هک کردن رمزهای همه مراحل مثل هم هست. شما به عددهایی که ظاهر میشن نگاه کنین و منتظر بشین که یکی از اونها ثابت بشن. بعد با کلیدهای جهت برین روش و space رو فشار بدین. با این کار کل ستون مربوط به اون عدد سبز میشه. این کار رو برای همه ستونها انجام بدین تا قفل باز بشه!
    عزیز جان اشتباه متوجه شدی منظور دوستان چیز دیگه ایست. منظورشون مرحله قبل از کینشازاست که باید یه کامپیوتر رو حک کنی که یه مکعب نشونت میده و باید رمزش رو گیر بیاری؟!
    من هم اون قسمت رو خیلی باهاش کلنجار رفتم ولی نتونستم رمزش رو گیر بیارم و بقیه کارهارو انجام دادم و رفتم مرحله بعد. فقط یکم از مستطیل JBA ام کم شد.

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض سلام کمک فوری

دوستان من توی این مرحله گیر کردم

پاک گیج شدم نمیدونم حکایت این مکعب چیه ؟

این اعداد را چه جوری بچینم که درست باشه !!!

منتظرم راهنماییتون هستم

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران و حومه

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sam fisher 07
    عزیز جان اشتباه متوجه شدی منظور دوستان چیز دیگه ایست. منظورشون مرحله قبل از کینشازاست که باید یه کامپیوتر رو حک کنی که یه مکعب نشونت میده و باید رمزش رو گیر بیاری؟!
    من هم اون قسمت رو خیلی باهاش کلنجار رفتم ولی نتونستم رمزش رو گیر بیارم و بقیه کارهارو انجام دادم و رفتم مرحله بعد. فقط یکم از مستطیل JBA ام کم شد.
    ایول همینه که شما میگی من همه کارها رو انجام دادم ولی آخرش باید بیام سر جای اولم بعد میگه چرا اون رمز رو باز نکردی و میسوزم
    اگه میشه اون مرحله رو یه خرده توضیح بدین کجاها رفتین ...
    مرسی

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

خب دوستان بالاخره پچ 1.02 هم عرضه شد که بنا بر گفته های یوبی سافت باگهای بسیار زیاد این بازی رو تا حدودی برطرف می کنه .
    حجمش هم 27 مگ هستش . من خودم هم الان مشغول دانلود کردنشم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •