قیمت ؟
..................
قیمت ؟
..................
دوستان ولی نگفتید این را بخرم یا سامسونگ b690 را چون اون 100 هرتز اولا و ثانیا کنتراست رنگ آن 1 به 100000 ولی v550 سونی 1 به 33000؟
به نظر شما کدامیک نست به اون یکی برتری دارد سونی قیمتش 680000 تومان
سامسونگ با کسر دوربین هدیه نوروزی 810000 تومان شما باشید کدامیک را میخرید؟
از نظر مشخصات به خاهی خوب معلومه B690 بهتره از همه نظر وB690 رو با W550 مقایسه میکنند سریه V قطعا هم از W550 و هم از B690 کمتره تو مشخصاتدوستان ولی نگفتید این را بخرم یا سامسونگ b690 را چون اون 100 هرتز اولا و ثانیا کنتراست رنگ آن 1 به 100000 ولی v550 سونی 1 به 33000؟
به نظر شما کدامیک نست به اون یکی برتری دارد سونی قیمتش 680000 تومان
سامسونگ با کسر دوربین هدیه نوروزی 810000 تومان شما باشید کدامیک را میخرید؟
سلام دوستان ... تورو خدا یکی کمک کنه به من ...
ما میخوایم یه ال سی دی 40 اینچ بخریم ... توی نمایندگی های مختف که رفتم ، دیدم کیفیت سونی خیلی بالاتر از بقیه ی برندها بود ،
ما میخوایم با انتی خانگی شبکه های ایران رو نگاه کنیم ة کلا شما چه برندی رو برای بالاتر بودن کیفیت تصویر پیشنهاد میکنید ؟؟؟ و از بین سری v و w و s سونی کدومو پیشنهاد میکنید ؟؟؟
با تشکر
بین این سونی ها که میگی مشخصا سری W کیفیت بالاتری داره
البته سری X هم هستش که تصویرش معرکه است
البته من تلوزیون ایرانو ندیدم باهاشون
dual sound در Lcd هاس سونی کارش چیه؟
باسلام
قیمت تهران فکر میکنم 2 میلیون و پانصد تا ششصد باشه
من رفتم تو بانه خریدم 2و صد
در مورد کیفیت و تصویر باید بگم تلوزیون محشریه تصاویر کاملا زنده داره خیلی از خریدم راضی هستم
یه مورد دیگه حتما از ریسیور های خروجی اچ دی با کیفیت استفاده کن دیگه از پای تی وی بلند نمیشی
دوست من اگه فقط مي خواي كانال هاي ايران رو ببيني نمي خواد زياد خرج بكني و دنبال مدل هاي با كيفيت تصوير بهتري بري .چون همونطوري كه مي دوني هنوز تو اكثر جاهاي ايران تصاوير به صورت آنالوگ پخش ميشه.
به نظر من بين 4 تا مدل بالا v550 براي شما مناسب تر باشه.
با نظر دوستمون موافقم . براي ديدن كانالهاي ايران و حتي ماهواره هيچ فرقي بين w550 و V550 نيست
شاید برای دیدن فیلم یا کلا تصاویری که خیلی حرکت تند نداشته باشن
اینطور باشه ولی مثلا برای دیدن فوتبال حتما فرق داره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)