درسته اما طنز یعنی بیان واقعیتهای جامعه همراه با طنز (خنده)
فکر میکنم که این فیلم طنز در مورد واقعیتهای جامعه بیشتر اشاره شده و کمتر به خنده . مثل همون قضیه ی خیار شور
درسته اما طنز یعنی بیان واقعیتهای جامعه همراه با طنز (خنده)
فکر میکنم که این فیلم طنز در مورد واقعیتهای جامعه بیشتر اشاره شده و کمتر به خنده . مثل همون قضیه ی خیار شور
کاملا درست گفتی من طنزو فقط واسه خنده میبینم.خب حالا گیریم که نیشدار باشه اونهایی که باید رعایت کنن رعایت میکنن ؟؟؟؟؟ مثل همون قضیه اداره .مثلا اینهایی که این حرفهای نیشدار رو میبینن دیگه مردمو سرکار نمیذارن ؟؟؟؟
خب حالا من که این سریالها رو ندیدم چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
Last edited by Felakating; 31-07-2009 at 22:13.
امشب به خاطر اینکه جمعه هست میده یا نه ؟
بلاخره من که نفهمیدم این طنز 90 قسمتی هست یا 50 قسمتی؟
بچه ها امروز تکرار شد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هفته ی پیش جمعه هم پخش شد امروز هم پخش شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم خودشونم دقیقا بدونن!
امروز بعد از ظهر تکرارشو نشون داد ولی جمعه شب ها انگار نداره!
بابا شما چه گیری دادین به مدیدری و جوان
آخه مثلا خیلی کار مدیدری درسته ؟
طنز ایران داره مورچه ای حرکت می کنه صد سالی یه بار یه چیزی مثل هزار چهره اونم تازه تعدادی از قسمت هاش ظهور می کنه که می تونه مردم بخندونه که شاید قسمت اعظمیش هم بخاطر این بود که ما lسعود شصت چی نمی دیدیم ما .....رو می دیدم (مگه غیر از این بود)
که بیچیاره هم بخاط اینکه این ایتم مهم رو از سریالش در بیاره گند زد تو سری دومش (چون تو دومی دیگه ....نبود)
البته یه چیزی بگم اونم نوع طنزه
جوان بیشتر می خواد طنز موقعیت بسازه ولی چون توی ایران زیاد پیش زمینه محکم ومهمی توش نیست بخاطر همین مزحک شده
های اوری بادی
برای بحث پیرامون طنز و تلویزیون یا توان هنری "مهران مدیری" یا هر هنرمند محترم دیگر اگر تاپیک مستقل نداشته باشیم می تونیم از "گفتگوی آزاد تلویزیونی" استفاده کنیم.
محور بحث این تاپیک از عنوانش پیداست . از چت و گفتگوی بی ثمر لطفا خودداری کنید .
سلام علیکم. داستان امشبی واقعا خیلی قشنگتر از شبهای قبل بود و من که فکر میکنم روز به روز داره بهتر میشه
واقعا حمید لولایی در این سریال قشنگ بازی کرده
بهرام هم که صدای خیلی اروم و دلنشینی داره
خدانگهدار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)