اقا 13 روز از اخرین ابدیت میگذره
لطفا اگه کسی از قیمت های XBOX و PS3 یه لطفی کنه بذاره ؟
اقا 13 روز از اخرین ابدیت میگذره
لطفا اگه کسی از قیمت های XBOX و PS3 یه لطفی کنه بذاره ؟
جدیدترین قیمت Xbox 360 Arcade جاسپر امروز توی توپخونه 300 تا 310 بوده ! پیش بینی میشه تا هفته ی آینده به 270 تا 280 برسه !
مجتمع کامپیوتری طالقانی هم داره ... + بازی رایگان : 3000 رو قیمت کردم 220 تومن ...
فکر می کنم مجتمع پارک گرون بفروشه >>> iPod Touch 2G 8GB رو میگه 300 تومن ... در حالی که این قیمت 16GB هست !
البته PSP رو خیلی جا ها دیدم ! حتی بعضی از لوازم صوتی تصویری ها رو هم دیدم که PSP می فروشن ... ولی iPod Touch رو ندیدم :|
دوستان اصفهانی نمی دونن iPod Touch توی اصفهان کجا داره ؟ پگاه هم رفتم ! فقط یه مغازه اون جا بود که اونم هی گفت امروز فردا امروز فردا و یه 5-6 تا قیمت بهم داد که اصلا بیخیالش شدم ... البته همین جوری پرسیدم ! چون احتمالا صبر کنم برا 3G ! ولی خب یه جایی باشه برای لوازم جانبیش( Invisable Sheild و این صوبتا ) خوبه ...
Last edited by bersam; 02-09-2009 at 19:24.
من بازار طالقانی را سراغ ندارم.
ترجیح میدم کنسول را از کسی بخرم که کارش فقط کنسول باشه نه چیز دیگه ای.
من حدود 3 هفته پیش از کارن 3000 را قیمت کردم میداد 215 تومن.
iPod Touch را متاسفانه نمیدونم کجا دارن اما Invisable Sheild را میدونم اصفهان سل و چند تا دیگه از موبایل فروش های فردوسی دارند.
برای یکی از دوستان که iphone 3gs داشت از اینجا خریدیم.
علی جون من یه PSP 3004 و یک بازیه ی Orginal و یک Memory Stick Duo 4GB خریدم 250 !!!
چطوره ؟؟؟
راستی از یگانه خریدم .
سعید جون خوب خریدی.
مموری 4 گیگ اصل حدود 28-30 تومن هست.قیمت بازی هم بستگی به بازی داره.ما در نظر میگیریم 20 تومن
خود دستگاه را هم حدود 200 گرفتی.
که قیمت های همگی معقول هست.
این فروشگاهی که من میگم فقط کنسول + pmp می فروشه ... البته اون لوازم صوتی تصویریی هایی رو هم که گفتم اکثرا فقط محصولات sony رو دارن به خاطر همینه که PSP رو هم دازن ×
همانطور که علی جان گفتن بهترین جا برای خرید کنسول جایی هست که فقط کارش و حرفه اش کنسول های بازی باشه !!
تا هم شما خیالت راحت تر باشه و هم اینکه از خدمات بهتری نسیت به جاهای دیگه بر خوردار بشی.
مثلا من وقتی PSP رو خریدم یه کیف PSP همراه با 7 تا بازی کپی رو اشانتیون بهم داد.
یه نظری هم به پست ما بندازید.
ممنون.
![]()
این صوتی تصویری ها که شما میگی که اکثرا محصولات سونی را میفروشند نمایندگی های سونی هستن
(Sony Center) که هم psp دارن و هم ps3 اما اطلاعاتشون ناقص هست و لوازم جانبی هم کم دارند.بازی هم که اصلا چیزی ندارند.
یکی از دوستان خودم از یکی از همین sony center ها psp خریده بود.بعد از خرید فروشنده گفته بود برای کپی خور کردن و به یکی از این 2 فروشگاه مراجعه کن.(همین کارن و پاسکال را گفته بود)
چون نمایندگی نمیتونه دستگاه کپی و بازی کپی بفروشه.
دقیقا حرف آقا سعید درسته.
من مثلا خودم از فروشگاه کارن خریدم.
کلی چیز ازش اشانتیون گرفتم+بازی رایگان مادام العمر (البته دیگه خودم adsl گرفتم و بازی ها را دانلود میکنم.بعضی از بازی های جدید هم خودم به کارن میدم.)
Last edited by choory; 02-09-2009 at 22:28.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)