تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 416 اولاول ... 111718192021222324253171121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

اقا 13 روز از اخرین ابدیت میگذره

لطفا اگه کسی از قیمت های XBOX و PS3 یه لطفی کنه بذاره ؟

2. این کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جدیدترین قیمت Xbox 360 Arcade جاسپر امروز توی توپخونه 300 تا 310 بوده ! پیش بینی میشه تا هفته ی آینده به 270 تا 280 برسه !

4. این کاربر از vista2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

من توی اصفهان 3 تا فروشگاه میشناسم که توی کار کنسول هستند.

1-فروشگاه کارن-پارت انفورماتیک(مجتمع پارک زیر زمین اول)

2-فروشگاه پاسکال(مجتمع پارک زیر زمین اول)

3-فروشگاه سرزمین رایانه(توحید میانی ساختمان میلاد 2فروشگاه سرزمین رایانه)

من خودم مشتری فروشگاه اول هستم.از هر نظر (برخورد با مشتری-قیمت-انصاف و...) از آن 2 تا فروشگاه بهتره.
    تازه وقتی psp را از این فروشگاه تهیه کنی دیگه نیاز به خرید بازی ها نیست.چون این فروشگاه به صورت رایگان بازی های psp را به مشتری هاش میده.

اول کارن
    بعد سرزمین رایانه
    بعد هم پاسکال.
    ببخشید تو اصفهان جایی که PSP بفروشه و با انصاف باشه سراغ دارید
    مجتمع کامپیوتری طالقانی هم داره ... + بازی رایگان : 3000 رو قیمت کردم 220 تومن ...
    فکر می کنم مجتمع پارک گرون بفروشه >>> iPod Touch 2G 8GB رو میگه 300 تومن ... در حالی که این قیمت 16GB هست !
    البته PSP رو خیلی جا ها دیدم ! حتی بعضی از لوازم صوتی تصویری ها رو هم دیدم که PSP می فروشن ... ولی iPod Touch رو ندیدم :|

دوستان اصفهانی نمی دونن iPod Touch توی اصفهان کجا داره ؟ پگاه هم رفتم ! فقط یه مغازه اون جا بود که اونم هی گفت امروز فردا امروز فردا و یه 5-6 تا قیمت بهم داد که اصلا بیخیالش شدم ... البته همین جوری پرسیدم ! چون احتمالا صبر کنم برا 3G ! ولی خب یه جایی باشه برای لوازم جانبیش( Invisable Sheild و این صوبتا ) خوبه ...
    Last edited by bersam; 02-09-2009 at 19:24.

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مجتمع کامپیوتری طالقانی هم داره ... + بازی رایگان : 3000 رو قیمت کردم 220 تومن ...
    فکر می کنم مجتمع پارک گرون بفروشه >>> iPod Touch 2G 8GB رو میگه 300 تومن ... در حالی که این قیمت 16GB هست !
    البته PSP رو خیلی جا ها دیدم ! حتی بعضی از لوازم صوتی تصویری ها رو هم دیدم که PSP می فروشن ... ولی iPod Touch رو ندیدم :|

دوستان اصفهانی نمی دونن iPod Touch توی اصفهان کجا داره ؟ پگاه هم رفتم ! فقط یه مغازه اون جا بود که اونم هی گفت امروز فردا امروز فردا و یه 5-6 تا قیمت بهم داد که اصلا بیخیالش شدم ... البته همین جوری پرسیدم ! چون احتمالا صبر کنم برا 3G ! ولی خب یه جایی باشه برای لوازم جانبیش( Invisable Sheild و این صوبتا ) خوبه ...
    من بازار طالقانی را سراغ ندارم.
    ترجیح میدم کنسول را از کسی بخرم که کارش فقط کنسول باشه نه چیز دیگه ای.

من حدود 3 هفته پیش از کارن 3000 را قیمت کردم میداد 215 تومن.

iPod Touch را متاسفانه نمیدونم کجا دارن اما Invisable Sheild را میدونم اصفهان سل و چند تا دیگه از موبایل فروش های فردوسی دارند.
    برای یکی از دوستان که iphone 3gs داشت از اینجا خریدیم.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

علی جون من یه PSP 3004 و یک بازیه ی Orginal و یک Memory Stick Duo 4GB خریدم 250 !!!

چطوره ؟؟؟

راستی از یگانه خریدم .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علی جون من یه PSP 3004 و یک بازیه ی Orginal و یک Memory Stick Duo 4GB خریدم 250 !!!

چطوره ؟؟؟

راستی از یگانه خریدم .
    سعید جون خوب خریدی.

مموری 4 گیگ اصل حدود 28-30 تومن هست.قیمت بازی هم بستگی به بازی داره.ما در نظر میگیریم 20 تومن
    خود دستگاه را هم حدود 200 گرفتی.
    که قیمت های همگی معقول هست.

9. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bersam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    .: نصف ورلد :.

پيش فرض

من بازار طالقانی را سراغ ندارم.
    ترجیح میدم کنسول را از کسی بخرم که کارش فقط کنسول باشه نه چیز دیگه ای.

من حدود 3 هفته پیش از کارن 3000 را قیمت کردم میداد 215 تومن.

iPod Touch را متاسفانه نمیدونم کجا دارن اما Invisable Sheild را میدونم اصفهان سل و چند تا دیگه از موبایل فروش های فردوسی دارند.
    برای یکی از دوستان که iphone 3gs داشت از اینجا خریدیم.
    این فروشگاهی که من میگم فقط کنسول + pmp می فروشه ... البته اون لوازم صوتی تصویریی هایی رو هم که گفتم اکثرا فقط محصولات sony رو دارن به خاطر همینه که PSP رو هم دازن ×

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

این فروشگاهی که من میگم فقط کنسول + pmp می فروشه ... البته اون لوازم صوتی تصویریی هایی رو هم که گفتم اکثرا فقط محصولات sony رو دارن به خاطر همینه که PSP رو هم دازن ×

همانطور که علی جان گفتن بهترین جا برای خرید کنسول جایی هست که فقط کارش و حرفه اش کنسول های بازی باشه !!

تا هم شما خیالت راحت تر باشه و هم اینکه از خدمات بهتری نسیت به جاهای دیگه بر خوردار بشی.

مثلا من وقتی PSP رو خریدم یه کیف PSP همراه با 7 تا بازی کپی رو اشانتیون بهم داد.

12. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

13

سلام من میخوام بدونم که xbox 360 الان چنده؟؟؟؟؟؟هر کدوم از همه بهتره معرفی کنین.میخوام همراه یه سیستم بگیرم.ممنون
    یه نظری هم به پست ما بندازید.
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این صوتی تصویری ها که شما میگی که اکثرا محصولات سونی را میفروشند نمایندگی های سونی هستن
    (Sony Center) که هم psp دارن و هم ps3 اما اطلاعاتشون ناقص هست و لوازم جانبی هم کم دارند.بازی هم که اصلا چیزی ندارند.

یکی از دوستان خودم از یکی از همین sony center ها psp خریده بود.بعد از خرید فروشنده گفته بود برای کپی خور کردن و به یکی از این 2 فروشگاه مراجعه کن.(همین کارن و پاسکال را گفته بود)
    چون نمایندگی نمیتونه دستگاه کپی و بازی کپی بفروشه.

همانطور که علی جان گفتن بهترین جا برای خرید کنسول جایی هست که فقط کارش و حرفه اش کنسول های بازی باشه !!

تا هم شما خیالت راحت تر باشه و هم اینکه از خدمات بهتری نسیت به جاهای دیگه بر خوردار بشی.

مثلا من وقتی PSP رو خریدم یه کیف PSP همراه با 7 تا بازی کپی رو اشانتیون بهم داد.
    دقیقا حرف آقا سعید درسته.
    من مثلا خودم از فروشگاه کارن خریدم.
    کلی چیز ازش اشانتیون گرفتم+بازی رایگان مادام العمر (البته دیگه خودم adsl گرفتم و بازی ها را دانلود میکنم.بعضی از بازی های جدید هم خودم به کارن میدم.)
    Last edited by choory; 02-09-2009 at 22:28.

15. 2 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •