یه چیز عجیب...هدفون های فابریکش خیلی بیس میده ولی هدفونی که خودم خریدم بیس زیادی نمیده!!!!!![]()
یه چیز عجیب...هدفون های فابریکش خیلی بیس میده ولی هدفونی که خودم خریدم بیس زیادی نمیده!!!!!![]()
فكر كنم بخاطر دالبی باشهیه چیز عجیب...هدفون های فابریکش خیلی بیس میده ولی هدفونی که خودم خریدم بیس زیادی نمیده!!!!!![]()
امروز که رفتم برای خرید ویوتی اسمارت، چندباری BL40 رو دیدم، وحشتناک زیبا بود!به نظرم خییییییییییییییییییلی کلاس داره، سایزش هم اونقدر دراز نیست، تو عکس دراز نشون میده....
تایید میشه..........سایزش هم اونقدر دراز نیست، تو عکس دراز نشون میده....
همین که هیچ دکمه ای نداره خیلی توپه..........خوش دست هم هست......
در قسمتی که ساعت کوک میکنی تا زنگ بزنه خیلی زیبا طراحی شده...در ساعات شب هوا رو تاریک نشون میده و صبح هم هوا رو روشن نشون میده...
هنگامی که در گالری فیلم پخش میکنی در پایین صفحه فیلم رو به چند قسمت تقسیم میکنه و سریعا میتونی به قسمت مورد نظر فیلم دست پیدا کنی.
خب...رسیدیم به قسمت فیلم ساز که افکت ها و اسلاید های بسیار زیبایی از تصاویر می سازه...افکت هایی که نمونه هاش رو فقط در نرم افزار های کامپیوتری میشه دید.
ویرایش تصویر هم بسیار کامل هست و سر تصاویر هر بلایی بخواید میتونید بیارید
دوربین هم حالتی به نام بیرون از فوکوس داره که محل فوکوس رو شفاف و پشت شخص رو مات میکنه...مثل عکاسی ها...این قسمتش هم بسیار جالبه...تنظیمات دوربینش اینقدر زیاده که آدم گیج میشه![]()
از دوستان کسی هست که یه بازی جاوا بده که روی ال جی های قبلی جواب نداده تا من روی این تست کنم؟اینم مثل بقیه ال جی ها محدودیت جاوا تا 3 مگ رو داره ؟
بازی های فابریکش که خیلی روان اجرا میشه و سریع هم لود میشه.
توی بررسی های ویدیویی میگفت که فیلم های غیر واید رو نمیشه تمام صفحه کرد اما امروز یه گزینه پیدا کردم که همه نوع فیلم رو تمام صفحه میکنه![]()
خب...تا امروز هر چی بازی و نرم افزار جاوا نصب کردم مشکلی وجود نداشته و همه رو اجرا کرد...و اما در موزیک پلیر در قسمت اکولایزر گزینه های بسیاری وجود داره فکر کنم حدود 15 تا 20 مدل باشه که هر کدوم به آهنگ افکت خاصی میدن اما حالت دالبی در موزیک پلیر پهناوری استریو رو در موسیقی از بین می بره...امیدوارم این مورد در آپدیت بعدی حل بشه.
قسمت ویرایش فیلم هم خیلی پر محتوا هست...جدا کردن قطعه از فیلم ...گذاشتن نوشته یا تصویر...اضافه کردن اسلاید به فیلم...حتی میتونید فیلم رو دوبله کنید!!! یا آهنگ روش بذارین و سرعتش رو کم یا زیاد کنید.
Last edited by labkhand; 10-02-2010 at 22:22.
دوست عزیز یعنی جاوا بالای 3 مگ رو نصب کرد؟ پس ببین DIVX و XVID رو هم بدون تبدیل میخونه ؟ کیفیت فیلمش چطوره در حد N95هست (چون گوشی معروفی هست و دمه دست همه هست گفتم با اون مقایسه کنی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)