میشه کامل تر توضیح بدی چطور این کارو کنیم؟ از کدوم بخش؟
میشه کامل تر توضیح بدی چطور این کارو کنیم؟ از کدوم بخش؟
سلام دوستان من کرک 2 تا مدل کرک کپی کردم 21 مگابایت . 14 مگابایت که این ارور ها رو می دهد میشه کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه آپدیت کردی که به نظر میرسه کردی باید آخر کار کرک 3.6 مگابایتی رو دانلود کنی لینکشو قبلن گذاشتم اما دوباره میزارم
روش دانلود و اینکه کدومو دانلود کنی هم تو پست قبلی (فکر کنم صفحه 20 باشه)گذاشتم خودت ببینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی با بازيكنا قرارداد ميبندید(يا قراردادشون رو تمديد ميكنید) ميتونید ازشون بخوايد Staff بشن.تو قرارداد 4بخش وجود داره:
جنرال،پروميس،بونوس وcluses.در پايين بخش كلاوسس نوشتهstaff role on retirement،بايد اون رو yes كنید.بدين ترتيب بازيكن بعد از خداحافظی در هر بخشی كه ازش بخواين شروع به كار ميكنه.(البته اين بخش قرارداد مخصوص بازيكنای مسن و در بازيكنای جوون وجود نداره يعنی خاموش)
(سعی كنيد ازشون در بخشهايی كه مهارت دارن استفاده كنيد.برای اين كار در بخش Staff روی بازيكن راست كليك كنيد وstaff info روبزنيد.3پست اصلی كهStaff در اون مهارت بيشتری داره رو نوشته)
اگه مشكلی بود در خدمتيم
Last edited by Hadish kaka; 05-12-2009 at 13:14.
من كركها رو دانلود كردم كه يكيش11.5وديگری3.64 مگابايت اما كار نميكنن.بايد بعد از دانلود كار خاصی روشون انجام بدم؟
درضمن بايد اسم فايلها رو چی بزارم(manager10.exeگذاشتم ولی كار نميكنه)
اينم عكس فايلهای(پچ و يكی از كركها)
![]()
بعد از اينكه كرك11mbرو كپی ميكنم وپچ رو ميزنم اين خطا رو ميده:
fifa manager 10 could not nbe locatedon your system.re-install fifa manager10 and then run this patch
ایول / چیزه باحالیه. میخاستم بگم من تو بازی یه مشکل دارم.من 3 ساله تو بلتونم . و یادم رفت با چند مربیم توstaffj تمدید کنم. الان که میخام برم مربیه جدید بیارم وقتی رو قراردادکلیک میکنم میزنه low salari bodget ! موندم چه کنم؟ الان یه 5 6 تا مربی ندارم !!!![]()
منم همين مشكل رو دارم، پول سالياريت كمه
لطفا كار ما رو هم را بندازين![]()
جاجی بازم جواب نداد بازم ارورو دومی رو میده گیج شدم نمی دونم چه کار باید بکنم
راستی من این بازی رو از همین سایت خریدم ایا ممکن هست سی دی مشکل داشته باشه ؟
ممنونم
این بحث ها بهتر این جا ادامه پیدا کنه
persian fifa.ir/forum
دوستان لطفا هر كس هر موردی رو درباره ی بازی ميدونه و احتمال ميده كه ديگران اون رو ندونن،بگن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)