این دیگه بستگی به بقیه داره چطوری زدن ...
از رو درصد که نمیشه حساب کرد!
این دیگه بستگی به بقیه داره چطوری زدن ...
از رو درصد که نمیشه حساب کرد!
براي اطلاع از قبولي انتخاب هاي بعدي (دوم به بعد) بايد به كدوم دانشگاه مراجعه كنيم؟
انتخاب اول يا همون دانشگاه؟
من پزشکی تنکابن قبول شدم امسال.ببین به دردت می خوره؟اگه بشه جامو می دم به تو.البته ...
اصلا نفهمیدم دوست عزیز شما تجربی هستی امسال این انتخاب ها رو داری که اگه نخواستی سال دیگه میری نرم افزار یا آی تی مگه تجربی هم نرم افزار و آی تی زده جدیدا من به خدا گیج شدم به هر حال امساله رو میخوای بمونی و یه سال وقتت رو تلف کنی که سال دیگه بری آزاد مگه خر کلتو گاز گرفته(با عرض پوزش) اگه وضعت خوبه و میتونی از پس شهریه آزاد بر بیای همین امسال همون آزاد تهران رو برو (البته اگه ساکن تهران هستی)
IT دانشگاه آزادرو ميتونم بزنم ربطي به رشتم نداره .
رشته امسالمو نميخوام برم چون علاقه اي ندارم كي اعصاب 6واحد كالبد شكافي رو داره؟ .
اميدم به اينه كه انتخاب 4 قبول شده باشم .
تنكابن كجا هست ؟
البته ....
سلام دوستان
میخواستم اگه ممکنه اینو توضیح بدین خیلی ضروریه!!
ممنون.
سال سومی هستی؟
نه سال سوم که بودم زد قبولی آزمایشی
ولی امسال تو نتیجه کلی نوشته قبولی گزینش متغیر.
قبولی گزینش متغیر در مقابل قبولی قطعی قرار می گیره.این به دلیل اعلام پذیرفته شدگان چند برابر ظرفیت هر رشته دانشگاه آزاده.معمولا دانشگاه آزاد حدود 3 برابر ظرفیت هر رشته رو قبول اعلام می کنه که چون خیلی ها دانشگاه آزاد نمی رن افراد با رتبه های پایین تر می تونن در اون رشته بشینن. مثلا یه رشته 50 نفر ظرفیت داره و طبیعتا تا رتبه 50 می تونه اون رشته بره ولی دانشگاه آزاد حدود 150 نفر پذیرفته شده اعلام می کنه و شخصی با رتبه 20 قبول قطعی و شخصی با رتبه 120 قبول گزینش متغیر نامیده می شه که در صورت پر نشدن ظرفیت اون رشته با رتبه های بهترر اون شخص می تونه به اون رشته بره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)