اها راستي يه سواله ضايع بپرسم ؟ :دي
ميشه باهاسش sms فارسي داد و گرفت ديگه ؟
اها راستي يه سواله ضايع بپرسم ؟ :دي
ميشه باهاسش sms فارسي داد و گرفت ديگه ؟
دیگه ازون حرفا بود.
یکی از دلایل محبوبیت ایفون داشتن تعداد بسیار زیادی برنامه هست.
از این نظرم ایرانیا عقب نیستند.
فارسی کننده ی کامل گوشی تقویم های خوب دیکشنری و ... های خوب براش هست.
در ثانی به صورت پیشفرض گوشی عربی رو با گچپژ ساپورت میکنه و نیازی به نصب برنامه هم نیست.
دوستان امکان این هست که گوشی رو به صورت locked از خارج بیاریم بعد یجوری unlock اش کنیم؟![]()
مرسي. منم كه گفتم ضايست
راجه به اينم دوستان نظر بدن ممنون ميشم![]()
الان آیفون 3GS 16G تقریبن 950 تومنهسلام دوستان من ميخوام يه iphone بگيرم البته قبلش ميخواستم ويندوز موبايل بگيرم ولي بلاخره iphone رو انتخاب كردم :دي
ميخواستم ببينم اخرين قيمتش تو ايران و استراليا چنده؟ يكي از فاميلامون اذر ماه از استراليا مياد( چقدر دير !!:دي ) بگم برام بياره يا از همينجا بگيرم؟ تفاوت قيمت خيليه؟ و اينكه تا 2 ماه ديگه اپل گوشي ديگه اي نميده بيرون؟
مثه اينكه بايد انلاك فكتوري بگيرم؟ درسته؟
پيش پيش ممنون بابت راهنماييتون!: دي
استرالیا خبر ندارم
تا آذرماه احتمالن قیمت تو ایرانم خوب بشه دیگه صرف نمیکنه از اونور بیاری حالا باز اونجا قیمت کن ببین چه جوریاست
گوشی جدید هم خبری نیست تا اونموقع
اپل سالی یه بار گوشی میده
اول تابستون هرسال
بله میشه مشکلی نیستدوستان امکان این هست که گوشی رو به صورت locked از خارج بیاریم بعد یجوری unlock اش کنیم؟
از دوستانی که این گوشی رو دارن خواهشن منو راهنمایی کنن
با روزی 100 sms و 1.5 ساعت صحبت این گوشی بالای 2 روز دوارم میاره؟ و تو صحبت های طولانی داغ نمیشه؟ و اینکه بالاخره delivery میده یا نه؟
ممنون
اگه اینجوره یعنی مثلا با نزدیک 200 دلار هم میشه صاحب 3GS شد !؟؟
حالا کو کسی که بخواد بره اونور آب و برگرده![]()
200 دلار رو با قرداد بهت ميدن
قرارداد رو هم حساب كني با توجه به قسط هاي مختلفش
بيشتر از قيمت آنلاك فكتوري اش در مياد
من کلش تو این 2 ماه با گوشی 10 تا اس ام اس و 2 ساعت هم بیشتر حرف نزدم.نمیدونم.شرمنده![]()
البته علی ناقص زیاده.
میری میگی گوشیم دزدیدن یا گم شده یا .... و قردادتو کنسل میکنی.
تا اونجای که خبر دارم ۳۰۰ یا ۴۰۰ دلار بابت کنسل قرداد میگیرن ازت و تموم میشه.یه گوشی ۵۰۰ دلاری لاک داری بدون سیم کارت.
میری انلاکش میکنی و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)