آقای hackman عزیز من یک ماه دربدر این بودم نمی دونم چطور ازتون تشکر کنم البته ناگفته نماند 40 تومن دادم درستش کردن ولی خودم تو کف بودم که شما زحمت بیرون کشیدن منو از این منجلاب کشیدید. tnx
آقای hackman عزیز من یک ماه دربدر این بودم نمی دونم چطور ازتون تشکر کنم البته ناگفته نماند 40 تومن دادم درستش کردن ولی خودم تو کف بودم که شما زحمت بیرون کشیدن منو از این منجلاب کشیدید. tnx
با سلام
من از همه دوستان عزیز معذرت می خوام پست بی مورد دارم میزارم
ولی شدیدا نیاز دارم در مورد چاپگر اپسون cx8300 بهم کمک کنین . اون قد نازل چک کردم 2 سری کارتریج تموم شده و این چاپگر هم
امانت هر کسی بلده دریغ نکنه بهم کمک کنه تا چیپ این دستگاه رسیت کنم پسش بدم :((((((
سلام
لطفا در باره شارژ و چیپ چاپگر ML2580N راهنمایی فرمائید . با تشکر
با درود و خسته نباشید
من یک پرینتر سامسونگ ml1640 دارم که چندماه قبل پایه های 1 و 4 رو بهم وصل کردم فقط پرینت تست رو میزد . بعد که پایه ها رو باز کردم چراغ سبز خاموش روشن میشد ولی پرینت میزد . اما الان که شماره پرینتها شده 2732 دیگه پرینت نمیگیره و وقتی کاغذ میذارم چراغ بالا خاموش میشه و چراغ قرمز پائین روشن میشه . از نرم افزار هم استفاده کردم و حتی 8 ساعت گذاشتم اما پرینتر ریست نشد . لطفا راهنمائی کنید . ضمنا اگر آی سی رو عوض کنم مشکل ریست حل میشه یا نه . شا تشکر از همه عزیزان
واسه 2850 هم ریسیتر هست؟
اگه هست لینکشو بزارید
واسه سه کاره 3201 هم چیزی هست
لطفا در مورد پرینتر ml 2160 سامسونگ هم اطلاعات بدهید.
متشکرم...
با سلام وتشكر از مطالب خوب تون كاش نحوه تشخيص پايه هاي اي سي رو هم توضيح ميدا دين .ببخشيد clp 320 رو هم ميشه با هيمن روش ريست كرد ؟![]()
سلام دوستان
برای من یک سوال پیش اومد
خوب وقتی ما یک کارت ریج جدید هم میخریم این آی سی ها با همین شماره ها روش هستند نمیشه با روش اتصال پایه 1 به 4 محدودیت رو برداشت ؟سامسونگ بجاي اينكه بياد رو خود كارتريج چيپ قرار بده اومده رو برد اصلي پرينتر اين چيپ رو قرار داده.شماره اين چيپ هم 93c66 و يا 93c66wp هستش . با خوندن ديتاشيت اين چيپ متوجه شدم كه اگه پايه هاي 1 و 4 رو به هم وصل كنم ديگه نمي تونه اطلاعات ميزان شارژ رو نشون بده و بدين طريق مي شه تا ابد ازش استفاده كرد.
دوستان کسی نمیتونه مارو راهنمایی کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)