همچین سخت هم نبود متن هاش! در کل خیلی وقتها یه ریتم زیبا می تونه بیشتر از متن آدمو جذب کنه...آهنگاش واقعا ریتم بخصوص و باحالی داشت
همچین سخت هم نبود متن هاش! در کل خیلی وقتها یه ریتم زیبا می تونه بیشتر از متن آدمو جذب کنه...آهنگاش واقعا ریتم بخصوص و باحالی داشت
من اون اهنگش که مرده ها زنده میشدن رو خیلی دوست داشتم![]()
میشه یه بزاری من دانلود کنم البته با معنیهمچین سخت هم نبود متن هاش! در کل خیلی وقتها یه ریتم زیبا می تونه بیشتر از متن آدمو جذب کنه...آهنگاش واقعا ریتم بخصوص و باحالی داشت
افتخاري ديگر براي ايرانيان
ميتوانيد از طريق لینک زیر شاهد هنرنمايي "شاهين جعفرقلي" خواننده 12 سالهاي كه اصليتي ايراني دارد باشيد. شاهين كه چندي پيش در مسابقات استعداديابي انگلستان به عنوان يكي از استعدادهاي درخشان آينده از او ياد شد در مراسم بزرگداشت مايكل جكسون اجرايي فوقالعاده داشت.
در بزرگداشتی که روحانیت و شکوهش بی نظیر بود نوجوان خوش چهره و پر استعداد ایرانی شاهین جعفر قلی که هم اکنون در ویلز بریتانیا زندگی می کند (از پدری ایرانی) با آوازش دوستداران مایکل جکسون را منقلب کرد و تحسین همگان را برانگیخت. شاهین تنها خواننده نوجوان مراسم بود و در میان خوانندگی همچون لایونل ریشی، آشر، مرایا کلی، جنیفر هادسن خواند.
بعد از آواز خواندن او همچنان در صحنه ماند و اورتگا به حضار گفت که دلیل حضور شاهین دعوت ویژه ی خود مایکل جکسون از او برای حضور در اجراهای او در لندن بوده است. شاهین جعفر قلی حدود دو ماه قبل در برنامه ی استعدادهای بریتانیا به دنیا شناسانده شد. او در این مراسم یکی از آهنگ های مایکل جکسون را به زیبایی اجرا کرد. ببينيد و لذت ببريد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از صد تا آهنگ ایرانی ، آهنگاش با معنی تره ... از این آهنگ های قربونت برم فدات بشم لیلا فروهر ها و امثال اونها خیلی آهنگاش با معنی تره ...اقا شما که اینهم می گین خدا رحمتش کند خدا وکیلی هیچ کدومتون معنی این چیزهای که می خوند بلدین
اگه بلند متن یکی شون بزارید
They Dont Care About Us
Heal The World
Man in The Mirror
Gone Too Soon
و خیلی آهنگ های دیگه
Will You BE There
شما اگه انگلیسی بلد باشی فقط کافیه به آهنگاش گوش کنی تا معنیشو بفهمی چون مایکل همیشه با زبون ساده ناهنجاری ها و نصیحت هاشو تو آهنگاش میگفت.اقا شما که اینهم می گین خدا رحمتش کند خدا وکیلی هیچ کدومتون معنی این چیزهای که می خوند بلدین
اگه بلند متن یکی شون بزارید
مثلا شما اینارو متوجه نمیشی؟
I'm starting with the man in the mirror
I'm asking him to change his ways
and no message could have been any clearer
If you wanna make the world a better place
take a look at yourself, and then make a change
Heal the world
Make it a better place
For you and for me and the entire human race
there are people dying
If you care enough for the living
Make a better place for you and for me
کسی میتونه مطلبی درباره رقصاش بزاره؟ مخصوصا Anti Gravity
من تا همین حد می دونم که یه پیر مرد حدود 60 70 ساله، رقص مایکل رو تنظیم می کرده.
بچه ها از مراسم خاکسپاریعکسی فیلمی ندارین.چه طرف دارای بی حالی هستین
bbc مستقیم پخش کرد...یعنی شما جزو اون 1 میلیارد بیننده تلویزیونی نبودی؟ 1 جاش که دخترش گریه می کنه خیلی اعصاب خرد کن بود :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)