سرعت آرينا هم خيلي خوبه...چون جاوا هستن...به سي پي يو قوي احتياج ندارن...اونم 800 مگا...مگر اينكه سامسونگ فكر و خيالاتي داشته باشه...
سرعت آرينا هم خيلي خوبه...چون جاوا هستن...به سي پي يو قوي احتياج ندارن...اونم 800 مگا...مگر اينكه سامسونگ فكر و خيالاتي داشته باشه...
با سلام
اساتید محترم میتونند در مورد روشن کردن دوربین دوم یکم توضیح بدند چون من اصلا منویی در این مورد پیدا نکردم
اگه از اساتید محترم کسی هستکه بتونه بیشتر نحوه کار کردن با این گوشی رو توضیح بده ممنون میشم
دوربين دوم فقط براي مكالمه تصويريه...نميشه ازش به عنوان يك دوربين عكس برداري استفاده كرد...
Last edited by Vamp!r3; 22-09-2009 at 20:56.
لطفا نگین اینو! خود من 5800 دارم داداشم جت، از نظر بلندی صدا 5800 خیلی قوی تره. از لحاظ کیفیت نمیشه چیزی گفت، به هد فونی که استفاده می کنید بستگی داره
من هدفونو نگفتم ، منظور من بلندگو های خود گوشی بود ، ولی خوب از لحاظ هدفونم Jet اگه چیزی از 5800 بیشتر نداشته باشه کمتر ندارهلطفا نگین اینو! خود من 5800 دارم داداشم جت، از نظر بلندی صدا 5800 خیلی قوی تره. از لحاظ کیفیت نمیشه چیزی گفت، به هد فونی که استفاده می کنید بستگی داره
سلام
شما بین آرینا و ویووتی اسمارت و جت کدوم رو پیشنها میکنین؟
دوربین 8 مگی ویووتی بدجوری آدمو وسوسه میکنه.اگه امکان داره یه تاپیک هم واسه مقایسه جت و ویووتی یا آرینا درست
کنین.اگر هم امکان داره از هر کدوم یه عکس و یه ویدئو بر ای مقایسه بزارین.چون من هر چی تو انجمن سرچ کردم چیز به درد
بخوری نتونستم پیدا کنم.
با تشکر
با سلام خدمت همه
من بین این گوشی و s8300 موندم
من از گوشیم:
دوربین خوب
صدای خوب
نصب یدونه دیکشنری
و سرعت خوب میخولم
نظر شما چیه؟
دوربین خوب 8300
صدای خوب اسپیکر جت هدفون فرقی نباید داشته باشه ...
نصب دیکشنری هر 2 مثل هم هستش
سرعت هم جت بهتره...
با سلام
کسی هست بدونه که چه برنامه ای برای این گوشی هست که بتونه مکالماتو ظبط کنه راستش خیلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم چون باید برنامش تحت جاوا باشه
سلام به همگی:
من امروز از wi fi کردم.
واقعا اینترنت گوشی خوب جواب میده.
در قسمت google map نقشه دقیق و کامل تهران وجود داره که جایی که شما هستین رو نشون میده.
در قسمت دانلود هم می تونین چند widget از جمله cnn رو به widget هاتون اضافه کنین.
در ضمن میتونین 5 صفحه اینترنت رو هم زمان باز کنین
خلاصه واقعا دیروز فهمیدم پولی که دادم کاملا ارزشو داشته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)