کلی چیز جدید به بازی اضافه شده اتفاقا.
کلی چیز جدید به بازی اضافه شده اتفاقا.
با سلام من نسخه repack این بازی رو دانلود کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بصورت تکی بشم قبل از اینکه به منوی بازی برسم هنگام لودینگ میپره بیرون هیچ کرکی یا چیزی هم توش نبود اگه امکان داره یه کرک یا پچی چیزی تو راپیدشر بهم بدید ممنون
داداش آدرس این جایی که استم رو قیر فعال کردی بده
منم دقیقا مشکلم مثل شما بوده ولی مال من با اون کرک درست شد و مال شما نشد جالبه.
ادرس نداره از توی toolbars برو و روش کلیک کن بعدشم exit رو بزن دیگه
داداش من که کرک رو نریختم توش هنوز میگم یه لینک راپیدشر از هرچی نیازه یا یه لینک مستقیم اگه لطف کنید کارم راه می افته چون با دایل آپ اینجا فقط میتونم اینجوری دان کنم
آره ولی اگه نسخه ات مال steam هست فکر نکنم بتونی یا اگه هم بتونی باید با برنامه ی خودsteam و آموزشش آنلاین بازی کنی
نمیدونم چرا واسه من ارور میده؟! کرک پست 124 هم گرفتم بازم نشد!موقع لود شدن از بازی میاد بیرون.کسی با این عکسها میتونه مشکل منو حل کنه
win xp.sp3
کسی میتونه فایل IniGen.exe خودشو واسم بزاره شاید درست شد!
تمام فایل هاشو با اون برنامه چک کردم همه ok بود.
![]()
Last edited by khorh; 28-12-2009 at 17:53.
سلام!
من بازی را گرفتم و همین ارور را میده!!
بعد از اون بازی Batman Arkham Asylum را نصب کردم و نرم افزارهای مورد نیازش که نصبش تمام شد و کلا نصب بازی تمام شد و بعد روی آیکن L4D 2 در Desktop کلیک کردم و بعد بازی اجرا شد و فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه شما هم امتحان بکنید!!
با سلام من اين بازي رو تازه گرفتم ونصبش كردم اما وقتي روي ايكون بازي كليك ميكنم تا بازي اجرا بشه صفحه مانيتور سياه ميشه وچراغش چشمك ميزنه در ضمن كرك مال razoor 911 هستش لطفا راهنمايي كنيد
این سریشم مثله یکش نیم ساعته تموم میشه؟
بی مبالغه گفتم یکشو نیم ساعته رفتم اگه دوشم اینطوریه بگید نگیریمش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)