تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 22 اولاول ... 11171819202122 آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 218

نام تاپيک: تست انتی ویروسها

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

farhad_7joon

حرفایی رو که زدی به نظر من یکی کاملا بی منطق بود... چون هیج کدومش دلیل درستو حسابی نداشت و تو هم مثل خیلی از افراد مبتدی تا یک جای کار گیر میکنید میگید که آنتی ویروس سلیقه ای هستش و یا این معروفه....

آخه اینم شد حرف منطقی.... :!:

منطق و عقل میگه >>>> آنتی ویروس باید ویروس بشناسه ... حالا کدومشون در این زمینه بهتر عمل کنه و زودتر از همه تشخیص بده برندهست ... بقیه قابلیت هاشون از جمله قیافه... آپدیت ...نوع اینتستال شدن و غیره جزو مسائل مهم بعدی هستن

حالا تا کی میخواین بی دلیل و بدون داشتن آگاهی لازم حرف مفت بزنید... حرف شما رو قبول داشته باشیم که بدون دلیل میگید فقط و فقط نرتون و یا حرف مرکز تست آنتی ویروسها رو که حدود 77.000 ویروس رو بر روی آنتی ویروسها امتحان کرده و Kaspersky بالاترین تشخیص رو داشته

آخه مرد حسابی تو یکم فکر کن ببین کدوم حرف با دلیل صحبت کرده ... بس کنید دیگه

این هم یک تست دیگه که در اینجا انجام شده از لحاظ تشخیص ویروس .تروجان و سپای ویر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و حالا این تست پایین هم نشون میده که کدام یک از آنتی ویروسها Ram بیشتری رو در حافظه اشغال میکنند که تقریبا اکثر آنتی ویروسها رو نشون داده ولی نه همه شون رو ولی فکر کنم همینم برای خیلی ها کافی باشه که اینقدر میکن رم رم رم ... اینجا McAfee بیشتر از هم رم رو اشغال میکنه و AVG کمترین و هر کدام که کمتر رم رو اشغال کنه بهتره

اطلاعات بیشتر در پایین

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این 2 تا عکس پایین هم میبینید که حدود 386000 تا فایل حاوی Virus, Trojan , Worm و غیره رو بر روی آنتی ویروسها آزمایش کردند که Kaspersky Personal 5.0.227 رتبه اول رو داره و تازه اگر Kaspersky Personal Pro رو آزمایش میکردند که دیگه فکر کنم جوابش 100% میشد

در عکس پایین نیز آنتی ویروسها رو از نظر تشخیص تروجان آزمایش کردند که جوابش رو میبینید

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

cracki جان ممنون از توضيحات كاملي كه با دليل و مدرك بيان كردي
    متاسفانه بعضي ها هستن كه فقط حرف حرف خودشونه و نمي خوان حرف منطقي و علمي رو كه با دليل و مدرك بيان شده رو قبول كنن و مي خوان بگن كه ماست سياهه!
    البته مطمئن باش كه اينطور افراد به خودشون ضربه مي زنن و ضرر لجبازي و بي منطقي شونو خودشون مي بينن. وقتي كه سيستمشون دچار مشكل شد و ديگه دست كشيدن از آنتي ويروس هاي معروف ولي ضعيف يا متوسط (نسبت به آنتي ويروس هايي مثل كاسپرسكي) اون موقع فايده اي نداره.
    من خودم از طرفداران مك آفي بودم. اما وقتي اين همه دليل و مدرك رو ديدم از اون دست كشيدم و كاسپرسكي رو انتخاب كردم. در اين حدود 1-2 ماه كه از كاسپرسكي استفاده مي كنم كاملا از انتخابم راضي ام و حتي به چند تا از دوستانم هم كه معرفي كردم اونو همه بعد از استفاده تشكر كردن و بر اين كه بهترين آنتي ويروس هست صحه گذاشتن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

خب جناب Ehsani وقتي فايلي را دانلود مي كنم مي فهمم كه چه نسخه اي را دانلود مي كنم يعني خب مي فهمم مربوط به چه تاريخي را دانلود مي كنم.بعدا" هم متوجه اشتباهم شدم و پسورد را درست وارد كردم كه رجيستر شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس مشكلت حل شد. بقيه چيزها هم كه مهم نيست

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

Kaspersky Anti Virus کارش به جایی رسیده که هر دقیقه گزارش میده که چه ویروس یا تروجان جدیدی توسط این شرکت کشف شده و این در حالی است که بقیه آنتی ویروسها مثل Norton گاهی یادشون میره که آپدیت کنن و بعد از 3/4 روز یک بار آپدیت میکنن

برای اطلاعات بیشتر و دیدن هر دقیقه گزارش به این سایت زیر برید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :shock:

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

cracki جان ممنون
    اینو بعضی ها بخونن که به جز نورتون چیزه دیگه ای نشنیده و ندیده ان و ادعای حرفه ای گری هم دارن.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

خواهش مهدی جان

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تو آسمونا !

پيش فرض

مال تاریخ 2005 هنوز نیومده؟
    لینک کرک سالم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخه من در عجبم نورتون حجمش 300 مگابایته این 10 مگابایت چطور این از همه قویتره؟ حدس می زنم اینو با یه برنامه خفن نوشتن

سه تا پست بدون فاصله ادقام شد!
    ميثم

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيزم سلام
    در مورد كاسپرسكي لازمه بگم كه 26 مگابايت هست نه 10 مگ. (نسخه پرو)
    كه به صورت فشرده هست و وقتي باز مي شه 50 مگابايت مي شه
    نورتون هم 24 مگابايت است و وقتي باز مي شه 80 مگابايت مي شه.
    در ضمن خوب بودن يك آنتي ويروس به حجمش نيست. بلكه به عوامل ديگه اي بستگي داره كه اينقدر در موردش در تاپيك هاي مختلف بحث شده كه ديگه حوصله بحث در اين مورد از اين تاپيك خارجه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من دفعه بعد ميام توضيح ميدم كه چرا كاسپرسكي از اينا بيتشر ميتونه بشناسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •