farhad_7joon
حرفایی رو که زدی به نظر من یکی کاملا بی منطق بود... چون هیج کدومش دلیل درستو حسابی نداشت و تو هم مثل خیلی از افراد مبتدی تا یک جای کار گیر میکنید میگید که آنتی ویروس سلیقه ای هستش و یا این معروفه....
آخه اینم شد حرف منطقی.... :!:
منطق و عقل میگه >>>> آنتی ویروس باید ویروس بشناسه ... حالا کدومشون در این زمینه بهتر عمل کنه و زودتر از همه تشخیص بده برندهست ... بقیه قابلیت هاشون از جمله قیافه... آپدیت ...نوع اینتستال شدن و غیره جزو مسائل مهم بعدی هستن
حالا تا کی میخواین بی دلیل و بدون داشتن آگاهی لازم حرف مفت بزنید... حرف شما رو قبول داشته باشیم که بدون دلیل میگید فقط و فقط نرتون و یا حرف مرکز تست آنتی ویروسها رو که حدود 77.000 ویروس رو بر روی آنتی ویروسها امتحان کرده و Kaspersky بالاترین تشخیص رو داشته
آخه مرد حسابی تو یکم فکر کن ببین کدوم حرف با دلیل صحبت کرده ... بس کنید دیگه
این هم یک تست دیگه که در اینجا انجام شده از لحاظ تشخیص ویروس .تروجان و سپای ویر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حالا این تست پایین هم نشون میده که کدام یک از آنتی ویروسها Ram بیشتری رو در حافظه اشغال میکنند که تقریبا اکثر آنتی ویروسها رو نشون داده ولی نه همه شون رو ولی فکر کنم همینم برای خیلی ها کافی باشه که اینقدر میکن رم رم رم ... اینجا McAfee بیشتر از هم رم رو اشغال میکنه و AVG کمترین و هر کدام که کمتر رم رو اشغال کنه بهتره
اطلاعات بیشتر در پایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این 2 تا عکس پایین هم میبینید که حدود 386000 تا فایل حاوی Virus, Trojan , Worm و غیره رو بر روی آنتی ویروسها آزمایش کردند که Kaspersky Personal 5.0.227 رتبه اول رو داره و تازه اگر Kaspersky Personal Pro رو آزمایش میکردند که دیگه فکر کنم جوابش 100% میشد
در عکس پایین نیز آنتی ویروسها رو از نظر تشخیص تروجان آزمایش کردند که جوابش رو میبینید
![]()