یه سوال بپرسم،همه نظر بدن،تاپیک یه ذره رو بیاد!! من خودم از طرفداران این بازی هستم (شدید!!) به نظر شما،باتوجه به چیزایی که تا الان از این بازی دیدید و شنیدید،میانگین امتیازهای این بازی از 10 چند میشه؟؟ به نظر من 9 یا بالاتر میشه!![]()
یه سوال بپرسم،همه نظر بدن،تاپیک یه ذره رو بیاد!! من خودم از طرفداران این بازی هستم (شدید!!) به نظر شما،باتوجه به چیزایی که تا الان از این بازی دیدید و شنیدید،میانگین امتیازهای این بازی از 10 چند میشه؟؟ به نظر من 9 یا بالاتر میشه!![]()
اینکه دیگه معلومه رفیق این بازی خواهد ترکاند و در این قضیه شک نکن چون که منافق اونم از نوع گیمری شناخته
میشی و دیگه فاتحه و حلوا و...![]()
یه نکته مثبت در موردش اینه که چهره ی سم در این قسمت از بازی به چهره ی شماره یک خیلی نزدیک شده که حس خوبی به گیمرهایی میده که از ابتدا با این سری بودن...
یادش بخیر نسل جدید بازی ها داشت میومد که همه تکسچرهای با جزییات تری داشتن و دیگه کارت 32 مگ جواب نمیداد... جلو همه بازی ها مقاومت کردم الا این یکی... آخر سر یه کارت 128 گرفتم و اولین بازیی که باش رفتم اولین نسخه Spc بود. اون زمان همه تبه IGI داشتن و دعوا سر اینکه کدوم یکی بهتره بالا گرفته بود...
خیلی نگرانم که یه بازی حول حولکی و از سر تکلیف بدن بیرون اتفاقی که تا حدودی واسه شماره 4 افتاد با وجود فوق العاده بودن بازی به خاطر لگ هایی که داشت مخصوصا در نسخه PC تو ذوق همه زد.
تجربه نشون داده از رو تریلر و اسکرین شات نمیشه درباره ی موفقیت یه بازی نظر قطعی داد و باید تا اومدن حداقل دموی بازی صبر کرد و امیدوار بود...
تصاویر جدید از بازی!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سایز اصلی تصاویر بالا را میتوانید از سه لینک زیر ببینید!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سایز اصلی از راست به چپ!
دو تریلر جدید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HD
SDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HD
SDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امکان نداره!حول حولکی؟؟؟؟بازی از زمان تموم شدن ساخت Chaos Theory تا الان طول کشیده! امکان نداره بد یا حتی متوسط باشه!قبول دارم 4 رو خیلی حول دادن بیرون ولی این!!!!!!!!
تبریک میگم بازی به تقریبا به سبک اصلیش برگشته ! مطمئنم یکی از بر ترین بازی های 2010 میشه ! امیدوارم !
شاهد قدرت زیبای Splinter cell Conviction باشید !
اره دقیقا چهرش خیلی شبیه نخسه یک هست !یه نکته مثبت در موردش اینه که چهره ی سم در این قسمت از بازی به چهره ی شماره یک خیلی نزدیک شده که حس خوبی به گیمرهایی میده که از ابتدا با این سری بودن...
یادش بخیر نسل جدید بازی ها داشت میومد که همه تکسچرهای با جزییات تری داشتن و دیگه کارت 32 مگ جواب نمیداد... جلو همه بازی ها مقاومت کردم الا این یکی... آخر سر یه کارت 128 گرفتم و اولین بازیی که باش رفتم اولین نسخه Spc بود. اون زمان همه تبه IGI داشتن و دعوا سر اینکه کدوم یکی بهتره بالا گرفته بود...
خیلی نگرانم که یه بازی حول حولکی و از سر تکلیف بدن بیرون اتفاقی که تا حدودی واسه شماره 4 افتاد با وجود فوق العاده بودن بازی به خاطر لگ هایی که داشت مخصوصا در نسخه PC تو ذوق همه زد.
تجربه نشون داده از رو تریلر و اسکرین شات نمیشه درباره ی موفقیت یه بازی نظر قطعی داد و باید تا اومدن حداقل دموی بازی صبر کرد و امیدوار بود...
حسین جان منم قبل از تریلر قدم به قدم بازی تقریبا این نظر رو داشتم ولی بعد از دیدن اون فهمیدم که بازی نتنها از سبک خودش برنگشته و عوض نشده (و حول حولکی کار نشده) بلکه بیشتر هم مخفیانه شده و روش کار شده !
چون این بازی همونطور که میدونی یکی از عناوین مهم یوبی سافت هست
مخصوصا از برگشت تجهیزاتش بسیار خوشحالم !
بخش کو-وپ هم بسیار زیبا طراحی شده واقعا جای تبریک داره ! حتما این چند تریلر در این صفحه و صفحه قبلی رو ببینید !
درسته اما چند بار (یک بار رو مطمئنم) پروژه تعطیل شد ! و دوباره شروع به کار شد ! این هم نشون میده که این بازی اهمیت زیادی واسه یوبی سافته !امکان نداره!حول حولکی؟؟؟؟بازی از زمان تموم شدن ساخت Chaos Theory تا الان طول کشیده! امکان نداره بد یا حتی متوسط باشه!قبول دارم 4 رو خیلی حول دادن بیرون ولی این!!!!!!!!
به زودی » پیشنمایش این بازی به صورت اختصاصی از بنده![]()
Last edited by Khashayar King; 20-12-2009 at 16:56.
عجب Co-op باحالی داره تو GameSpot یه ترلیر 10 دقیقهای از GamePlay حالت Co-Op گذاشته خیلی جالبه.
سلام
بچه ها میگم ما آخر نفهمیدیم که چه بلایی سر Conviction قبلیه اومد؟؟
چی شد که کنسلش کردن؟
به نظرم خیلی عالی بود (توی شهر....عین فیلما!)...این Conviction جدیده که ساختن میتونست شماره جدیدش باشه..یعنی بعد از Conviction 2007
خیلی از دوستانم SC بازی نمیکردن با اینکه به عنوان یه بازی بزرگ قبولش داشتن چون میگفتن همش توی سایه و تاریکی هست و آدم جایی رو نمیبینه....همش مجبوری از Night vision استفاده کنی!....چیزی که توی شماره 4 خیلی بهتر شد
ولی تریلر مال 2 سال قبل رو که دیدن همه خوششون اومده بود
اون 2007 رو خدا بیامرزه !سلام
چی شد که کنسلش کردن؟
به نظرم خیلی عالی بود (توی شهر....عین فیلما!)...این Conviction جدیده که ساختن میتونست شماره جدیدش باشه..یعنی بعد از Conviction 2007
خیلی از دوستانم SC بازی نمیکردن با اینکه به عنوان یه بازی بزرگ قبولش داشتن چون میگفتن همش توی سایه و تاریکی هست و آدم جایی رو نمیبینه....همش مجبوری از Night vision استفاده کنی!....چیزی که توی شماره 4 خیلی بهتر شد
الان این مهم ترهجالب تره ! من که یه عمری پای این بازی بودم خیلی بیشتر از این خوشم اومد تا 2007 !
یه سری اسکرین شات رسمی ( SAAM گذاشته) + art work از Co-op (IGN)z
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
از راست به چپ:
محتوای مخفی: لینک ها
البته یه سریشون رو S A A M عزیز گذاشت به جز Art work که من گفتم با همه ی اسکرین شات هاش بزارم!
اگه بازی می خواست همون روند رو ادامه بده یه افتضاح بوجود می اومدسلام
چی شد که کنسلش کردن؟
خوشحالم که یوبی سافت برگشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)