لطفا دوباره کل کل بین کنسولها را را نندازین تا تاپیک دوباره قفل نشه !
لطفا دوباره کل کل بین کنسولها را را نندازین تا تاپیک دوباره قفل نشه !
حرفاي احمد جان تائييد ميشه من داشتم برنامه ديشبو از سايت ميديدم واقعا معركه بود . فكر نكنم بشه فعلا با مايكروسافت رقابت كرد . همونطور كه احمد جان گفتن شايد با اومدن ps4 بتونه حرفي واسه گفتن داشته باشه....
البته احتمال قوی انحصاری نمیمونهسخن میگه دیشب مایکروسافت انحصاری تو 360 رو معرفی کرد
من اینو میگم اگه به کنفرانس ماکروسافت نرسه 100 درصد کمتر از اون هم نبود!!
یک چیز میگم ناراحت نشی!!این Halo امسال با این همه FPS فوق العاده که منتشر خواهد شد باید بره بوق بزنه!!
اتفاقا باید نگاه کنه!!یک واقعیت هست!حالا یکی حالش از X360 به هم میخوره باید بره X360 بخره!!باید بگم مایکروسافت ابدا به PC به چشم یه کنسول بازی صرف نگاه نمیکنه اگه اینطور بودش میدیدی چیکار میکرد با هیمن تفاسیر باز هم میبینید که بهترینها رو PC هم داره ولی خوب اگه عشق بازی هستی بهتره یه XBOX360 بخری
!شما MAG را فکر کنم فراموش کردی احمد آخرت بازی آنلاین!!
Last edited by joey jordison; 03-06-2009 at 00:09.
نه دوست من ...
این طوری فکر نکنین من خودم ناتال رو دیدم ....خیلی شگفت زده شدم ......
اما نمیشه گفت چون اینو داره دیگه برنده بازی هستش .............
سونی هم کم اصلا کم نمیاره ............
آره .......
نمیدونم یهو چی شد mgs از PS3 به XBOX پرید
هر چی فکر میکنم نمیتونم بفهمم که چرا کوجیما این کارو با همشهری خودش کرد .![]()
واقعا متاسفم برای دوستانی که الکی فن بازی در میارن ! همچین میان اینجا پست میدن انگار تمام کنسول های این نسل رو دارن ! GT5 & FMS3 رو هم پیش پیش بازی کردن بعد میان نظر میدن ! واقعا یکم بیشتر فکر کنیم برای پست دادن ! امشب SONY از نظر بازی یه جورایی سر تر بود ! نمیشه گفت خیلی ! دیشب معرفیه MGS Rising واقعا همه رو شگفت زده کرد ! امشب هم GOW3 !
غیر از Game واقعا دیشب MS سر تر از امشبه SONY بود ! اون FF هم که معرفی شد یه بازیه Online بود !
نپرید نسخه PS3 با نسخه Xbox360 رو جدا کردن کلا میشه گفت دو بازی مجزا فکر کنم.
یعنی کدوم بازی هارو جدا کردن ؟! MGS Rising و ... ؟!
دروود.
از همکار های محترم درخواست دارم این پستای الکی رو حذف کنن تاپیک رو کاملا
بی محتوا کردن و یه بازارچه اسپم راه انداختن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)