ای قربانت !!
تا ویستا شب خوش !!!![]()
ای قربانت !!
تا ویستا شب خوش !!!![]()
سلام.اگه بوت لودرش مشکل پیدا کرده که راحت میشه حل کرد.ولی اگه کلا قصدتون فرمته میتونید از برنامه های جانبی مثل Paragon و ... استفاده کنید.راستی از Disk Managment ویندوز هم فرمت نشد؟
سلام دوستان.کسانی که گرافیکشون G105 هست میتونند با این نرم افزار اورکلاک کنند.البته زیاده روی نکنید.خیلی کم اور کنید.
تا حالا که هیچ وقت هیچ مشکلی پیش نیومده ولی باز عواقبش با خودتونه!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اگر کسی آخرین درایور G105 رو نداره میتونه از لینک زیر دانلود کنه چون قبل استفاده از نرم افزار بالا بهتره درایورتون هم آپدیت باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ویندوز خراب قسمتی از هاردم رو اشغال کرده میخوام کامل پاک کنم موقع بوت شدن هم دو تا ویندوز برای انتخاب میاد که یکیش همون خرابس یکیشم سالمس
hard managemant کجاست؟
توی Control Panel\Administrative Tools برو به Computer Managment بعد Disk Managment رو بزن.
نه از اونجا هم نشد
ویندوزه خرابو چجوری uninstall میکنن؟
پس از Paragon Partition Manager استفاده کن. راستی اگه بازم نشد بهتره یه تاپیک باز کنی چون ربطی به مباحث اینجا نداره!(ولی 99% با همین Paragon میشه)
چرا تو سایت سازگار همه مدلها رو 30 تومن گرونتر زده مثلا همین مدل 5738 بدون پسوند 699 تومن زده
شما از کجا خریدین
من که شهرستان هستم بهتره بیام تهران بگیرم
شما برو سايت سازگار ببين كه نمايندگي كردستان كجاست
قيمتي كه سازگار ميزنه مال كل كشور هست
قطعا تهران ارزونتره
ولي به نظرم بهتره حمل و نقل طولاني در شرايطي كه نت بوك صفر كيلومتر هست و اشكالاتش رو نمي دونين نكنين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)