چند وقته اومده بازار ایران ؟ قیمتش چرا از آرنا ارزون تره؟
و اینکه کیفیت عکسش چطوره نسبت به سایر 8 ها ، جی اس ام آرنا که فقط بد گفته ازش
چند وقته اومده بازار ایران ؟ قیمتش چرا از آرنا ارزون تره؟
و اینکه کیفیت عکسش چطوره نسبت به سایر 8 ها ، جی اس ام آرنا که فقط بد گفته ازش
حساسیت به هوای شرجی رو هم من نمیدونم یکی از افراد باسابقه در یکی از انجمن ها به نام مها بگم گفته
بله ما هم منظورمون ایشون هست که توی فروم پی سی هم یوزری با همین نام دارن....خوب شما صحبت های من و جناب محمد رضا (pulp) رو نخوندید....(برید چند صفحه عقبتر بخونید) تو کل دنیا در مورد هوای شرجی و پایداری گوشی صحبت نشده نمی دونم این آقای با سابقه (که حتی با این گوشی هم کار نکرده) چه جوری اکتشاف نمودند این گوشی حساسه! دقیقا مثل شکننده بودن گوشی s8300 و...
در رابطه با سرعت هم اصلا بحث نکنید با وجود 800 مگا هرتز سی پی یو!
همونطور که پیش بینی می کردم، شما هم گول این ارقام رو خوردید! من مثال براتون زیاد دارم، فقط این یه مثال رو بزنم: ببینم Core i7 920 با کلاک 2.8 بهتره یا فنوم 965 با کلاک 3.2؟!؟! حتما فنوم، آره؟!
برادر من هیچ چیزی جای تجربه رو نمی تونه بگیره....شما با هر دو گوشی کار کن بعد بیا انتقاد کن....بازهم میگم، فرقی توی سرعت این گوشی ها حس نمیشه.....حالا شنبه میرم با ویوتی 2 کار میکنم، اگه شد جت هم جور میکنم کار میکنم.....
اقای Michael Ropy PC Synchronization رو همه دارند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!با چیز دیگه ای اشتب نزدی؟
شاید شما با چیز دیگه اشتب زدی! PC Synchronization امکانی برای ارتباط گوشی با کامپیوتر برای یکی کردن و انتقال فایل های گوشی و PC هست.....مثلا انتقال کانتک ها، همزمان سازی یک سند Doc و... این برنامه توی سی دی همراه با گوشی توی جعبه هست، اکثر گوشی های USB دار این قابلیت رو دارند...... باز هم اگه شک داری، این لینک رو ببین، صفحه ی پشتیبانی ویوتی 2 در سایت الجی که توش برنامه PC Synch رو برای دانلود گذاشته (واسه کسانی که ندارن یا گم کردن و....):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چند وقتی میشه، زیاد نیست.....قیمت فقط به خاطر خل بازی های کامتله!چند وقته اومده بازار ایران ؟ قیمتش چرا از آرنا ارزون تره؟
و اینکه کیفیت عکسش چطوره نسبت به سایر 8 ها ، جی اس ام آرنا که فقط بد گفته ازشآرینا در اصل 280 تومنه ویوتی 2 هم حدود 320 فکر کنم.....
کیفیت عکسش درسته نسبت به بقیه ی 8 مگی ها به خاطر نویز خیلی زیادش کمتره.....
دوستان اين بنده ي خدا (Mahmoodtaker) حالا يه چيزي گفت؛ شما نزنيد داغونش كنيد، به جوانيش رحم كنيد![]()
والا تو برنر های تبلیغاتی جت هی ذکر میشد با قابلیت PC Synchronization خب من با خودم گفتم حتما یه امکان اختصاصیه!!!!!
شرمنده
ولی سر حرفم روی کیفیت عکس برداری و سرعت هستم!
MEHA رو میگی که مدیر بخش مشاوره ی انجمن IR-TCI هست دیگه نه؟!!
ای بابا این جماعتی رو گذاشته سر کار !!! به قول یکی از بچه ها هر چی که میگه برعکسش درسته!
پس نتیجه میگیریم که این گوشی علاوه بر اینکه به رطوبت حساس نیست ضد رطوبت هم هست!
"دوست عزیزی که گوشی رو خریده بودن چی شد پس قرار بود چنتا عکس بزارید شما با دوربین دیجیتال مقایسش کردین . . بعدشم صدای این گوشی تو اسپیکر نصفه 5800 هست اگه باشه که خوبه .
راستی خداییش جایی عنوان شده که این گوشی ضد اب و ضد ضربه هست؟
تو جی اس ام ارنا چیزی در این رابطه ننوشته که
ویونی 2 رو دقیق نمی دونم ولی آرینا رو مطمئنم، چون تست استرس اون تو سایت mobile.mail.ru هست که مثلا توی یه لیوان پر از شراب گذاشته، یا گل مالی کردن و زدن زمین و.....راستی خداییش جایی عنوان شده که این گوشی ضد اب و ضد ضربه هست؟
تو جی اس ام ارنا چیزی در این رابطه ننوشته که
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)