اگه تايپيكشم راه بيفته مطمئنا خيلي سوت و كور چون اصلا طرفدار نداره.فك كنم به زحمت دو سه صفحه بره جلو.اولا تاپیک فیفا10 منتشر نشده وگرنه که همونجا پستامونو میدادیم.دوما شما خیلی میگی فقط ساکر.تا حالا فیفا نکست بازی کردی عزیز؟؟؟
نه عزيز!!!!!!!!!!!!
اگه تايپيكشم راه بيفته مطمئنا خيلي سوت و كور چون اصلا طرفدار نداره.فك كنم به زحمت دو سه صفحه بره جلو.اولا تاپیک فیفا10 منتشر نشده وگرنه که همونجا پستامونو میدادیم.دوما شما خیلی میگی فقط ساکر.تا حالا فیفا نکست بازی کردی عزیز؟؟؟
نه عزيز!!!!!!!!!!!!
pes 6 اوج کار کونامی بود. pes 2007 که همون آپدیت شده pes 6 بود و تغییری نداشت. pes 2008 به نظر من خیلی ضعیف بود چون کونامی یدفعه سعی کرد سبک بازی رو تغییر بده و این تغییر باعث ضربه زدن به بازی شد. pes 2009 بسیار امیدوار کننده تر از pes2008 بود و امیدوارم در pes2010 هم این روند رو به رشد ادامه داشته باشه.
خب چرا زیاد طرفدار نداره؟؟؟چون اکثرا نسخه ی نکست رو بازی نکردن.اگه امسال فیفا نکست بشه.چی؟؟؟اونوقته که نظر واقعی همه رو میبینیم
![]()
که البته همه اینجوری میشن :
باهاتون شرط میبندم ندیده میگین فیفا نکست بده!!!!
در ضمن جوی جونگ وو ول کن دیگه همه ول کردن تو رو خدا جونه هر کی دوست داری ول کن!!![]()
خودتم داری جواب میدی کهبابا تاپیک فیفا10 نیست من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟تازه من با pes یی ها رفیقم
آقا چوی جونگ وون نه جوی جونگ وو
فقط خدا کنه تو این نسخه لباس روی شرت و عکاس کنار زمین داشته باشه که این آقا مهران موقع اومدن 2009 خودشو کشت چون این قابلیتا نبودن![]()
دوستان بیخیال فیفا بشین...
اینجا تاپیک pes 2010 هست و نصف پست ها مربوط میشه به فیفا
بذارین تاپیک فیفا که راه افتاد هر چه قدر خواستین از فیفا تعریف کنین
ممنون...
اتفاقا داره
اينكه ميبيني تاپيك هاي pes خيلي جلو ميره به خاطر اسپم هاي طرفدار هاش هست
بعدش اينجا تاپيك كل كل نيست و منم نميخوام اخطار بگيرم و گرنه بهت ميگفتم از پست هات
معلومه يه ذره هم اطلاعات در مورد فيفا نداري ...
از دوستان خواهش ميكنم ديگه در مورد فيفا تو اين تاپيك بحث نكنيم
به زودي از فيفا اطلاعات جديدي منتشر خواهد شد و تاپيكش توي پي سي ورلد قرار ميگيره![]()
در جواب این دوستمون باید بگم که این یک موتور انیمیشن بازی هستش! که توسط NaturalMotion ساخته شده و اساسش بافت های پویا هستش و میتونه کاراکتر ها رو کاملا سه بعدی شبیه سازی کنه مثل بدن و ماهیچه ها و....! همچینی راکستار گیم اعلام کرده که در عنواین آیندش از این موتور استفاده خواهد کرد! که در بازی Grand Theft Auto IV از این موتور بهره گرفته شده! و بازی Pro Evolution Soccer 2010 هم از این موتور بهره خواهد گرفت!راستی این قضیه موتور گرافیکی Euphoria Engineتوبازی چیه ؟
اطلاعات بیشتر:
(کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ینی انیمیشنای بازی عوض میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)