تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 62 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 618

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی رضا صادقی

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

رضا صادقی درفیلم بی خداحافظی بازی میکند

به گزارش اخبار موسیقی ایران: رضا صادقی قرار داد خود را با پروژه فیلم سینمایی (( بی خداحافظی )) بسته شده اعلام کرد.
    محمد نشاط، تهیه‌كننده سینمایی ( بی خدا حافظی ) در مصاحبه ای گفته بود : ایده اصلی این داستان از خود رضا صادقی و بر اساس وقایع زندگی اوست. قرار است پس از مطالعه سیناپس توسط صادقی، دكتر محمد حبیبی (سرمایه گذار فیلم و تهیه كننده مشترك) و من، در جلسه‌ای با پیمان عباسی و پس از انتقال نظرات‌مان به او تا هفته آینده نگارش فیلمنامه آغاز می‌شود كه احتمالا پس از یك‌ماه به پایان می‌رسد و تا دو ماه دیگر «بی‌خداحافظی» جلوی دوربین می‌رود.
    البته این درحالی است که فیلم مستند رمز شب به گارگردانی منصوریان در 21 آبان ماه توسط شرکت ایران گام منتشر خواهد شد.
    هرچند که رضا صادقی در مصاحبه ای که چندی پیش با اخبار موسیقی ایران داشت ، از عمل کرد فیلم رمز شب راضی نبود و این فیلم را جزئی از نمایش زندگی خود می داند ولی به نظر میرسد که این فیلم جزو پرفروش ترین آثار مستند موسیقیایی داخل کشور خواهد بود.
    منبع : اخبار موسیقی ایران

2. 5 کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه neverhood66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

شرکت ایران گام: آلبوم "یکی بود یکی نبود" ٢٠ آبان به بعد منتشر خواهد شد.
    اما...
    تا قبل از ماه آذر !

4. این کاربر از neverhood66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من که میگم نه آلبوم هشت میاد و نه آلبوم یکی بود یکی نبود
    الکی از یکسال و نیم پیش منتظر آلبوم بودیم
    هر چند مطمئن هستم که آلبوم فوق العاده ای هست ولی این امروز و فرداها منو دلسرد کرده
    Last edited by asextor1; 04-11-2009 at 12:23.

6. این کاربر از asextor1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

اما...
    تا قبل از ماه آذر !

اين شرکت ایران گام رو من ببينمش مي --- ش !

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    آلبوم رضا صادقی به صورت مجاز کی پخش میشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

دوستان
    آلبوم رضا صادقی به صورت مجاز کی پخش میشه؟
    بفرمائيد :
    اما...
    تا قبل از ماه آذر !

10. این کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

یادداشت اختصاصی رضا صادقی برای مجله ایران دخت/ شماره 34
    رضا صادقی امسال برای امامی که نامش را از او گرفته، آهنگی اجرا کرده که به گواه آنهایی که کار را
    شنیده اند، حس و حال عجیبی دارد. صادقی به ما لطف کرد و درباره ساخت این قطعه و حال و هوایش با
    امام رضا مطلبی را برایمان نگاشت.
    نمی خواهم حرف های قلمبه سلمبه بزنم. می خواهم خیلی ساده و راحت درباره این قطعه ای که برای
    امام رضا خوانده ام، صحبت کنم. من ارادت خاصی به ائمه اطهار دارم و اعتقاد دارم که نباید به اسم
    مبارک ایشان، نان خورد. همین کرامت و محبت شان که بر ما هست، جای سپاسگذاری از خدا دارد.
    گستاخی و جسارت است که بخواهیم با اسم شان به مسائل تجاری فکر کنیم. مصطفی منصوریار که
    برادر کوچک من است از من خواست قطعه ای را که انتخاب شده بود، بخوانم. می گفت : " دوست
    دارم این قطعه را تو بخوانی. دلم می گوید تو باید این کار را اجرا کنی." اما بی تعارف بگویم نمی دانم
    چرا یک چیزی وارد نمی شد که ملودی را شروع کنم. به هر حال از مصطفی خواستم تا چند شعر را برایم
    بیاورد تا یکی را انتخاب کنم و رویش کارک کنم. قطعه ای از ساخته های دوست عزیزم بنیامین را به من
    دادند که ملودی بسیار قشنگی داشت اما احساس می کردم با صدای من جور در نمی آید. این لطف و
    محبت بنیامین بود که این قطعه را برای من ساخته بود. همچنان نمی توانستم پای کار بنشینم. یک
    شعر زیبا هم به من رسید که خیلی دوستش داشتم. این شعر یکی دو. ماه دست من بود. با خودم می
    گفتم یا کار را خوب انجام بده یا اگر قرار است بد انجام شود، اصلا سراغش نرو. یک شب پشت پیانو
    نشسته بودم و مشغول فکر روی همین قطعه بودم که آقای پورحسینی از دوستان بسیار خوبم دو سه
    بار با من تماس گرفت. من عموما وقتی مشغول کارم، پاسخ تلفن را نمی دهم. مشغول پیانو زدن بودم
    که یک چیزی برای کار دربیاید، دیدم یک اس ام اس هم از طرف آقای پورحسینی آمد. گفتم لابد کار
    مهمی دارد که اس ام اس هم زده. آن را خواندم. به خداوندی خدا، جمله ای را که می گویم، در این اس
    ام اس آمده بود: " من همراه با یکی از همشهریانت جلوی در حرم امام رضا هستم و نمی دانم چطور به
    یادم آمدی که زنگ زدم." نمی دانم چه سری بود در این ماجرا. آیا یک پس گردنی از خدا بود یا محبت؟
    احساس طلبیدن آقا را باور کردم، این قدر برایم جالب بود که تصمیم گرفتم همان شب، کار را تمام کنم.
    بخضی از ترانه این کار را بسیار دوست دارم. جایی که می گوید :
    " بلکه پای ما رو که پابندتیم/ رو به آسمون هشتم واکُنی"
    ترتیب کلمات پا و آسمون هشتم در این بیت برای من که با عصا راه می روم، حال ویيه ای داشت. انگار
    باید این شعر را من می خواندم.اصلا مال من بود.
    وقتی مشغول کار روی این قطعه بودم، مصطفی به من می گفت که دوست داری کار بقیه بچه ها را
    بشنوی. من قبول نمی کردم. دوست داشتم فقط کار خودم را انجام بدهم.واقعیت این است که وقتی
    اولین بار به ساخت چنین قطعه ای فکر کردم، اصلا بحث این آلبوم مطرح نشده بود. کار بسیار خاصی
    شده است که رضایت مرا به شدت جلب کرده است.
    اسم من رضاست و اسم خواهرم معصومه. هردوی این اسامی را هم پدربزرگم انتخاب کرده. همان زمان
    کودکی هم با پدربزرگم به مشهد مقدس رفته ام؛ در سن دو سالگی. احساس می کنموقتی باید به
    حرم امام رضا بروم که چیزی نخواهم. زمانی که دل پرواز کند. دوست دارم وقتی که حرم این بزرگوار را می
    بینم، نگویم این را می خواهم، آن را می خواهم. شان این بزرگ، آن قدر بالاست که خواستن این
    چیزهای کوچکف خنده دار است. دوست دارم برای تشکر از بودن ها به حرم امام رضا بروم. من با لبخند
    خدا و محبت این بزرگان به این جایگاه امروز رسیده ام که مردم مرا در خلوت هایشان پذیرفته اند و به
    همین دلیل همیشه سپاسگذارشان خواهم بود.
    تو کدوم حقیقتی که هر دلی.......... حستو ندیده باور می کنه
    لحظه ای تصور خیال تو ................. حال عاشقاتو بدتر می کنه

پ ن : فیلم مستند رمز شب به کارگردانی مصطفی منصوریار در 21 آبان ماه توسط شرکت ایران گام منتشر خواهد شد.

12. 5 کاربر از neverhood66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیشتر از آن چیزی که فکرش را می کردیم و دیده بودیم و سراغ داشتیم ، صمیمی و خاکی به نظر می رسید .
    من کلا عادت ندارم که در قبال کسانی که با آنها مصاحبه داشته ام ، تعریف الکی بکنم ولی «رضا صادقی » چیز دیگری بود .
    شاید واژه های مناسبی هنوز کشف نشده اند که بشود صداقت و نازنینی این هنرمند را با آنها بیان کرد .
    ماجرا از آنجائی شروع شد که «هدی » پیشنهاد مصاحبه رودر روی «بهنام صفوی » با رضا را برای «همشهری جوان » داد و من هم به هر دری زدم تا این اتفاق برای اولین بار در همین «همشهری جوان » خودمان بیفتد و در روزگاری که این مجله به روزهای اوج اش دوباره برگشته و جزء معدود حاضرین روی دکه هاست که هنوز هم آدم ها را غافلگیر می کند ، بتوانیم یک بار دیگر این برق ذوق زدگی را در چشم های مخاطب مان شعله ور کنیم .
    بالاخره همه چیز طبق برنامه پیش رفت و رضا و بهنام هر دو ok دادند . رضا با علاقمندی خاصی قبول کرد ولی بهنام با دودلی و اکراهی خاص .
    روز قرار بود و من نمی دانم چرا از همان صبح روز قرار استرس داشتم و به اجرائی شدن ماجرا چندان خوش بین نبودم .
    حدود ساعت 12 ظهر بود که رضا sms زد و من آن را نخوانده با خودم فکر کردم که :«آبروم پیش همه بچه های همشهری رفت و قرار تعطیل شد !» :
    «سلام
    با عرض پوزش اگه مقدوره قرارمونو بندازیم جلو ممنون میشم . کار واجبی برام پیش اومده . انشالله جبران می کنم و یا علی »
    نفس راحتی کشیدم و زود زنگ زدم به هدی و هماهنگ کردم که زودتر سر قرارمان در خانه رضا حاضر شود .
    به بهنام زنگ زدم و در حین اینکه در حال صحبت و هماهنگ کردن بودم برای دو دقیقه پشت خط رفتم و بعد از اینکه بهنام دوباره به این طرف خط آمد گفت که تحت هیچ شرایطی حاضر به اجرائی کردن این پروژه نیست و مدیر برنامه هایش او را از این مصاحبه منع کرده است .
    تا جلوی ساختمان رضا مشغول سر و کله زدن با جناب مدیر برنامه بودم ولی او تحت هیچ شرایطی حاضر به همکاری نشد بدون آنکه دلیل واضحی را برای ما بیاورد . هدی هم نتوانست این معما را حل کند و ایشان به بدترین شکل ممکن به هدی هم بی احترامی کرد و آنچه نبایست را نثارش کرده بود .
    پله های برج را که بالا می رفتیم به این فکر می کردم که واقعا رضا چقدر بزرگوار بود که از پیشنهاد ما به این صورت استقبال کرده بود و آن وقت این آقا..........
    بعد از سلام و احوالپرسی رضا سراغ بهنام را گرفت و من هم نامردی نکردم و همه ماجرا را برایش گفتم . فقط سری تکان داد و بعد مصاحبه را شروع کردیم . یک مصاحبه طوفانی که امروز به روی دکه آمده و هنوز هیچی نشده کلی سر و صدا به پا کرده است .
    حوالی ظهر بود که جناب مدیر برنامه زنگ زدند و با الفاظی که بیشتر منتسب به خود و اهل بیت گرامی شان بود ، تهدید به شکایت و 110 و این بحث ها را به میان آورد و بعد از ملاحظه بی توجهی ما ، قطع کرد و خدا می داند که چه نقشه های شومی را در خفا برای ما در حال طراحی است .
    بعد به رضا زنگ زدم تا در جریان باشد و حرفهای او دلگرمی عجیب و غریبی را برایم در پی داشت :
    « من کاره ای نیستم ولی همه جوره پشت ات هستم و هواتو دارم .....»
    و من به این فکر کردم که واقعا هنرمندان ما تا چه حدی به حدود و جایگاهشان در عالم هنر واقف هستند و دچار جو گیری های مقطعی نمی شوند ؟

14. 4 کاربر از neverhood66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

اقا بفرما تونستم این مصاحبه رو پیدا کنم دانلود کنید و بخونید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by neverhood66; 06-11-2009 at 11:16.

16. 3 کاربر از neverhood66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

تاريخ دقيق آلبوم مشخص نشده ؟!
    آلبوم 8 اومد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •