هم آره هم نهجزوه ندارم!از رو کتاب اشکال داره؟!
بهتره از جزوه بخونی یا برو گام به گام بخر یا یه کپی از بقیه بگیر
هم آره هم نهجزوه ندارم!از رو کتاب اشکال داره؟!
بهتره از جزوه بخونی یا برو گام به گام بخر یا یه کپی از بقیه بگیر
چیزای خوبی می گفت مثلا می گفت امسال شانس این که حدیث ثقلین رو بدن زیاده ، کلا ایات درس 6 رو بخونید ( همشو حتی اونایی که معنی ایاتش نوشته شده توسط کتاب و حفظ کردنش الزامی نیست ) حدیث جابر ، اولی امر ، ایه ی تطهیر و... کلا گفت که این درس رو کاملا حفظ کنید
اصطلاحات فقیه ، تقیه ، نفقه ، تفقه خیلی مهم هستن ، شرایط مرجعیت و ولی فقیه ( گفت اینا پای ثابت سوالای امتحان نهایی هستن ) درس 13 هم که گفت کرامت نفس خیلی مهمه و همچنین اون پاراگراف هایی که زیر ایات نوشته شده
درس 9 هم که گفت نواب اربعه ، سال تولد حضرت مهدی ( عج ) ، غیبت صغری و غیبت کبری از چه موقعی اغاز شد ، و ویژگی های یاران امام عصر
من همینا رو یادمه فکر کنم همه چیز رو کامل توضیح دادم
بایدببینم ...
راستی برای دینی شما چطور می خونید؟ سوالهایی که معلم طرح کرده رو می خونید؟یا که کله متن رو می خونید؟
سلام ادوان کل متنو میخونم چون معلممون سوال متنشو نمیگفت
ولی اگه میگفت بازم برای امتحان نهایی کلشو میخوندم
سینا دستت طلا خیلی حال دادی
حتی اگه یکیشک بیاد بازم کارت ارزش داشت
این برنامه چه ساعتی میزاره ؟؟؟؟؟؟
از بچه های دیگه هم خواهش میکنم اگه جایی بوده که معلمشون گفته مثلا همیشه سوال امتحان نهایی بوده بگن تا بقیه هم استفاده کنن
راحت میتونیم سوال ها مهم رو پیدا کنیم
با همکاری هم
من تا حالا برای حسابان(کلا ریاضی) جزوه درست حسابی نداشتم ، چجوریه؟ توش توضیح میدن یا تمرین میگن؟
به نظر من اصلا در این درس جزوه لازم نیست تازه من فیزیک رو هم خیلی کم از جزوه می خونم...
شیمی هم که اصلا جزوه نمیگهفقط کتاب درسی و بهمن بازرگان
نهایی دین و زندگی به همراه پاسخ تشریحی:
این سوالات مربوط به تاپیک"18 دوره امتحانات نهائی سال سوم دبیرستان رشته ریاضی فیزیک با پاسخ تشریحی" + "امتحان نهایی های سایت گزینه 2" می باشد و فقط شامل درس دین و زندگی می باشد (مخصوص Dial Up ییها)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم: MB 2.77
البته سوالها که کل متن رو گرفته....امتحانات پارسال رو می خونیم حله...
بچه ها اینم بارم بندی دینی سوم : (عکسه )
![]()
به نظرم یه دور کل کتاب رو بخونید!
بعد به سوالای نهایی جواب بدید خیلی مفیده!
===========================
مطمئنی؟همشو حتی اونایی که معنی ایاتش نوشته شده توسط کتاب و حفظ کردنش الزامی نیست )
با این عکس بالا در تناقضه!فرض حکم باطل و اینا
حالا واقعا باید همرو حفظ کنیم؟!!!!
ممد اشتباه میکنی تو عکسم نوشته اونایی که کتاب معنی کرده نمیخواد اینم همینو میگه
دقت کن پسرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)