دوست من تو شهر بگرد(پیاده) یکی برات یه پیغام میاره از طرف stella بعد بازی ادامه پیدا میکنه!!
دوست من تو شهر بگرد(پیاده) یکی برات یه پیغام میاره از طرف stella بعد بازی ادامه پیدا میکنه!!
دوستان من گیر کردم تو بازی
تو نقشه فقط جاهای برای فروش اسلحه و کارهای ماشین هست
و 23 درصد بازی هم تکمیل شده
و هیچ objective نیست
و فقط یک vi زرد رنگ جلوی در اون کافه هست که نمیدونم باید چه کنم ؟ ( راستش زیاد هم نگشتم وقت نداشتم )
برو به طبقه بالای کافه یه مرد اونجاست باهاش حرف بزن
قابل توجه دوستان
کسایی که مرحله مسابقه اول بازی رو نمی تونن رد کنن بخاطر اینکه سختی بازی رو خیلی بالا گرفتن. تو آپشن سختی رو کمتر کنید تا بتونید به نفر اول که آلمانیه هست برسید و بقیه ماجرا...
مرسی دوست عزیز
اشتباه منم همین بود که فکر میکردم طبق بالاست و اونجا رو گشته بودم دیدم خبری نیست
اومده بودم بیرون و از ساختمون رفته بودم بالاش هم داشتم میگشتم
پیریه دیگه
وارد کافه که شدم همین بقل دست در ورودی vittore رو مبل لم داده بود
پدرام جان زیاد تو اون کافه ها نگرد...منو چند باری اخفال شدم.مرسی دوست عزیز
اشتباه منم همین بود که فکر میکردم طبق بالاست و اونجا رو گشته بودم دیدم خبری نیست
اومده بودم بیرون و از ساختمون رفته بودم بالاش هم داشتم میگشتم
پیریه دیگه
وارد کافه که شدم همین بقل دست در ورودی vittore رو مبل لم داده بود![]()
آهان اون جا رو میگی که با پدر روحانی قرار داری این پدر روحانی هوس کرده بود بره اونجا ناکس
راستی جناب layken درست میگن زیاد تو کافه نرو یا وقتی که میری چشمات ببند زیر چشمی نگاه نکنی
دوستان با اين سيستم ميشه راحت بازي كرد متوجه شدم دوستان زيادي با بازي مشكل دارند
cpu e8400
vga 9400 gt 1gig
ram 2gig
xp pack 3
مهدی جان نمی خوام دست رو دلت بزارم که خونهدوستان با اين سيستم ميشه راحت بازي كرد متوجه شدم دوستان زيادي با بازي مشكل دارند
cpu e8400
vga 9400 gt 1gig
ram 2gig
xp pack 3
ولی خب می تونی بازی کنی....
حامد جان شما خودت با چه سيستمي ميگيمي ببخشيد فضولي ميكنما ميخام خيالم راحت شه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)