تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 42 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 411

نام تاپيک: Warriors Orochi

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

داداش اصن میدونی کوبا کاوا کیه؟رهبری سوم باید دست وی میبود....
    هیدیوری پسر چاچا دختر اویچی هست
    ولی همسر محبوب و اول هیدیوشی نینی هستش....هدیاکی کوبایکاوا پسر اونه...تازه 0/2 درصد لشکر تویوتومی فامیلای نینی هستن...تازه کوبایکاوا اگه میمرد کل خاندان تویوتومی نابود میشدند(البته این چیزا رو تو هم میدونی....اشکال بازیه....تو ویکی پدیا بسرچ)
    Battle of Sekigahaera رو یادت میاد همونجایی که Kobayekawa پسر Nene باعث شد تا Westeran Army از Ieyasu شکست بخوره اون به Toyotomy خیادت کرد شاید قبل از مرگ پدرش وفادار بود اما بعد از مرگ اون نه واین Hideyori و Mitsunari بودند که Toyotomy رو زنده نگه داشتند. و اصلا مهم نیست که Hideyori پسر چاچا ّبود یا نی نی .

2. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

من چیز هایی رو که میگم از رو خود بازی نمیگم داستان قبل هر مرحله رو راوی میگه من اونو ترجمه میکنم و به حرفام اطمینان دارم . درباره این موضوع مستند های زیادی دیدم.

4. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه p35mojtaba1377's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

حالا چرا دعوا میکنی؟

6. 2 کاربر از p35mojtaba1377 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

Battle of Sekigahaera رو یادت میاد همونجایی که Kobayekawa پسر Nene باعث شد تا Westeran Army از Ieyasu شکست بخوره اون به Toyotomy خیادت کرد شاید قبل از مرگ پدرش وفادار بود اما بعد از مرگ اون نه واین Hideyori و Mitsunari بودند که Toyotomy رو زنده نگه داشتند. و اصلا مهم نیست که Hideyori پسر چاچا ّبود یا نی نی .
    البته قطعا باعث مرگ میتسوناری _ کوبای کاوا هستش...
    ولی مهمه که پسر نی نیه یا چاچا...به هر حال تو برنامه ریزی جنگ مهمه که چه جنرالی کجا و در چه مرتبه قرار بگیره...تو تاریخ چنگ سکیگهارا رتبه ی هیدیاکی کوبای کاوا از شیمازو پایین تره!تو اگه بابات به پسر عموت بنز بده به پسر داییت پژو بده به دشمنش صمند بده به دوستت پراید بده به تو پیکان بده چی کار میکنی؟هیچی میگی پدرته و بیخیال میشی ولی اگه پدرت مرده باشه(خدا نکنه...)و یکی دیگه بیاد اموالشو اینطور تقسیم کنه چی کار میکنی؟بحث پول نیس آبروئه!
    داداش ب قول خودت تاداکاتسو به خاطر شرف و آبرو حاظر نشد با اوروچی دوست باشه!اگه این کارو میکرد دیگه کسی نمیتونست با اوروچی مقابله کنه!لوبو با تاداکاتسو مساویه ولی چن تا نکته داره یکیش اسبشه یکیش سلاح 5
    ولی تو شرافت به پا تاداکاتسو نمیرسه!خب کوبای کاوا هم نباید خیانت میکرد...ولی از خیانت بد تر این بود که ربع لشکر در اختیارش بود با تمام قبا به میتسوناری حمله کرده و دسگیرش میکنه!

قبول نداری از نظر تاریخی بازی یکم اشکال داره؟البته درسته ک بازی با افسانه ترکیب شده ولی بازی تاریخی !حداقل جایی که تاریخ بش اشاره کرده باید درست عمل کنه!ایشالا تو نسخه های بعدی درس شه

8. 2 کاربر از p35mojtaba1377 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

البته قطعا باعث مرگ میتسوناری _ کوبای کاوا هستش...
    ولی مهمه که پسر نی نیه یا چاچا...به هر حال تو برنامه ریزی جنگ مهمه که چه جنرالی کجا و در چه مرتبه قرار بگیره...تو تاریخ چنگ سکیگهارا رتبه ی هیدیاکی کوبای کاوا از شیمازو پایین تره!تو اگه بابات به پسر عموت بنز بده به پسر داییت پژو بده به دشمنش صمند بده به دوستت پراید بده به تو پیکان بده چی کار میکنی؟هیچی میگی پدرته و بیخیال میشی ولی اگه پدرت مرده باشه(خدا نکنه...)و یکی دیگه بیاد اموالشو اینطور تقسیم کنه چی کار میکنی؟بحث پول نیس آبروئه!
    داداش ب قول خودت تاداکاتسو به خاطر شرف و آبرو حاظر نشد با اوروچی دوست باشه!اگه این کارو میکرد دیگه کسی نمیتونست با اوروچی مقابله کنه!لوبو با تاداکاتسو مساویه ولی چن تا نکته داره یکیش اسبشه یکیش سلاح 5
    ولی تو شرافت به پا تاداکاتسو نمیرسه!خب کوبای کاوا هم نباید خیانت میکرد...ولی از خیانت بد تر این بود که ربع لشکر در اختیارش بود با تمام قبا به میتسوناری حمله کرده و دسگیرش میکنه!

قبول نداری از نظر تاریخی بازی یکم اشکال داره؟البته درسته ک بازی با افسانه ترکیب شده ولی بازی تاریخی !حداقل جایی که تاریخ بش اشاره کرده باید درست عمل کنه!ایشالا تو نسخه های بعدی درس شه
    من هیچ دعوایی ندارم عزیز داریم باهم یه بحث دوستانه میکنیم منم قبول دارم که به Kobayekawa ظلم شد و این حقش نبود که در Sekigahara رتبه اش از Yoshihiro پایین تر باشه و Hideyoshi اشتباه کرد که وقتی که Hideyori 5 سال داشت اونو جانشین کرد Kobayekawa لایق تر بود اما خیانتش اونو خراب کرد
    تو هم طرفدار Tadakatsu هستی ؟ اگه نیستی که هیچی . ولی اگه هستی باید بگم ایول در جنگ با Orochi این Tadakatsu بود که همیشه Lu Bu رو خنثی میکرد از نظر شرافت وهمچنین قدرت اونه که حرف اول رو میزنه اگر بازی Samurai Warriors 2 رو یادت باشه یاران Mitsunari همیشه در مقابل Ieyasu بهش خیانت میکرد اما شرافت نیروهای Tokugawa از جمله Tadakatsu و Hanzo واقعا منو تحت تاثیر قرار میده و شاید علت موفقیت های Tokugawa همین مسایل باشه.

10. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

من قبول دارم بازی از نظر تاریخی اشکال داره وزیاد بر اثاث تاریخ نیست .
    Kobayekawa هم یکی مثه Tadakatsu بود اگه اون خیانتو نمیکرد عالی بود . Kobayekawa تنها با Mitsunari و گروه غرب مشکل داشت اما همیشه یار وفادار پدرش بود اگه Dream هدیوشی رو یادت باشه Mori Army تا اخرش با Hideyoshi مودند البته وقتی فهمیدند زنده است درسته به Kobayekawa ظلم شد اما من فکر میکنم خیانت اون به Mitsunari از یاران وفادار Toyotomy و گروهش یک جور خیانت به Toyotomy بود ومنجر به نابودی Toyotomy و مرگ Mitsunari شد واین باعث شد که حکومت Shogun به دست Ieyasu در Edo تاسیس بشه.

12. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من قبول دارم بازی از نظر تاریخی اشکال داره وزیاد بر اثاث تاریخ نیست .
    Kobayekawa هم یکی مثه Tadakatsu بود اگه اون خیانتو نمیکرد عالی بود . Kobayekawa تنها با Mitsunari و گروه غرب مشکل داشت اما همیشه یار وفادار پدرش بود اگه Dream هدیوشی رو یادت باشه Mori Army تا اخرش با Hideyoshi مودند البته وقتی فهمیدند زنده است درسته به Kobayekawa ظلم شد اما من فکر میکنم خیانت اون به Mitsunari از یاران وفادار Toyotomy و گروهش یک جور خیانت به Toyotomy بود ومنجر به نابودی Toyotomy و مرگ Mitsunari شد واین باعث شد که حکومت Shogun به دست Ieyasu در Edo تاسیس بشه.
    کاملا درسته....آفرین
    من چن تا مشکل دارم تو اوروچی...
    1-jiang wei:
    من یبار اون دوتا فرمانده رو ب سمت پایگاه اوردم و بعد شیمازو تا نزدیکی پایگاه اومد بعد جیانگ وی ظاهر شد رفتم او دو تا رو کشتم و بلا فاصله دوتا فرمانده رو کشتم ولی باز نشد
    یبار دیگه همین کارو کردم و یوشیهیرو رو تا فرماندهی دشمن اسکورت کردم و بعد رفتم پایگاه 4تا افسر دیدم و همه رو خودم کشتم بعد فرمانده هارو کشتم ولی هیچی نشد...
    2_goeman ishikawa:
    من یبار کل جعبه هارو زدم و به سرعت گوامان رو کشتم ولی نیومد...
    یبار همین کارو کردم ولی سر رام کل افسرا رو کشتم و باز هم نیومد!
    یبار هم بدون زدن جعبه ها اونو کشتم باز نیومد بار آخر هم نیرو هامو اسکورت کردم تا پیش خوده گوامان ول باز هم نیومد!
    3_تاداکاتسو:
    من تو شو-وی-وو
    تحت تائثیر قرارش دادم ولی با اس وی نمیشه!چرا؟هم پیامرسان رو اسکورت کردم و هم یبار لوبو رو سریع کشتم و یبار صبر کردم تا صحبتاشون تموم شه!ولی نمیشه!

14. 2 کاربر از p35mojtaba1377 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من فکر میکردم داجی قویه ولی دیدم پسر همسایمون بهترش میجنگه

کسی لینک بازی موسو اوروچی زد رو داره؟قسمت قسمتی نمیخوام یکجا!ممنون
    Last edited by p35mojtaba1377; 04-10-2013 at 11:29. دليل: جلوگیری از ارسال پست های بیهوده

16. 2 کاربر از p35mojtaba1377 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

کاملا درسته....آفرین
    من چن تا مشکل دارم تو اوروچی...
    1-jiang wei:
    من یبار اون دوتا فرمانده رو ب سمت پایگاه اوردم و بعد شیمازو تا نزدیکی پایگاه اومد بعد جیانگ وی ظاهر شد رفتم او دو تا رو کشتم و بلا فاصله دوتا فرمانده رو کشتم ولی باز نشد
    یبار دیگه همین کارو کردم و یوشیهیرو رو تا فرماندهی دشمن اسکورت کردم و بعد رفتم پایگاه 4تا افسر دیدم و همه رو خودم کشتم بعد فرمانده هارو کشتم ولی هیچی نشد...
    2_goeman ishikawa:
    من یبار کل جعبه هارو زدم و به سرعت گوامان رو کشتم ولی نیومد...
    یبار همین کارو کردم ولی سر رام کل افسرا رو کشتم و باز هم نیومد!
    یبار هم بدون زدن جعبه ها اونو کشتم باز نیومد بار آخر هم نیرو هامو اسکورت کردم تا پیش خوده گوامان ول باز هم نیومد!
    3_تاداکاتسو:
    من تو شو-وی-وو
    تحت تائثیر قرارش دادم ولی با اس وی نمیشه!چرا؟هم پیامرسان رو اسکورت کردم و هم یبار لوبو رو سریع کشتم و یبار صبر کردم تا صحبتاشون تموم شه!ولی نمیشه!
    باید چهارتا فرمانده رو به قلعه برسونی اما نکشیشون تا زمانی jIANG wei ظاهر بشه بعد بکشیشون
    برای گزینه 2 هم باید همه جعبه هارو بشکونی و برای کشتن فرمانده اصلی باید صبر کنی Okuni ظاهر بشه
    برای Tadakatsu تو Sw باید قبل از این که مسیجر به لوبو برسه تو به اون برسی و برای کشتن لوبو باید وایسی حرفاش با تاداکاتسو تموم بشه .

18. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

چی شده هی بحث میکنید؟؟؟؟؟؟
    سره قضیه خیانت Kobayekawa بحث میکنیم که به نتیجه هم رسیدیم

20. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •