دوسته عزيز زحمتش رو براي منم بكش
IMEI:359320024293309
NOKIA:N96
دستت در نكنه
دوسته عزيز زحمتش رو براي منم بكش
IMEI:359320024293309
NOKIA:N96
دستت در نكنه
چه خبره ؟؟؟
اینجا چرا همه دارن در خواست میدن ؟؟؟
سلام دوستان
آقا اگه تاپیک درخواست شده ما هم در خواست بدیم. فکر کنم اینجوری خوب نباشه تاپیک بسته میشه.
یه چیز دیگه فایلای من آماده شد ولی بعد از این که cer رو گرفتم اومدم key رو بگیرم میگه op تموم شده. نکنه مال اینه که چند بار روش کلیک کردم؟
حالا هیچ کاری نمیشه کرد؟
تازه من به یه چیزاییم دست یافتم. اگه بخوام بدون op دانلود کنم یه برنامه هایی چینی نصب می کنه یکیشون thunder ولی همش چینیه من هیچی نمی فهمم. یه مدل دانلود منیجره. بعد از طریق اون لینکی که op نمی خواد. لینک آبی. وقتی میزنی برا دانلود این برنامه میاد بالا ولی فایلی که شناسایی می کنه یه فایله به اسم plugin.php که فکر نکنم اصلن به درد بخوره.
کلن گیجیدم. حالا با cer خالی نمیشه کار کرد؟
Last edited by S!LENCE; 06-07-2009 at 13:04.
دوســــتان اينجا كســـي درخواســــت نده تايپك آموزش هستـــــش ...
به درخواست ها جواب داده نميشــــه
موفق باشيد!![]()
کسی میتونه کمکم کنه؟
ممنون
دوستان زيادي همچين مشكلي دارن به درصــد زياد Cert & Key مجاز نيســـت من خودم امتحان نكردم !!!
موفق باشيد!![]()
دوستانی که این مشکل رو دارند با برنامه Xpress Signer مشکلشون حل می شه.
فایل زیپ رو باز و برنامه رو نصب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل cer و key و sis مورد نظر رو تو فولدر خود برنامه که به طور پیش فرض C:\Signer هست قرار بدید.
XpressSigner_eng.exe رو از جایی که برنامه رو نصب کردید اجرا کنید و آدرس فایل های cer و key و sis و که تو فولدر برنامه کپی کرده بودید رو بدید.
GO را بزنید و صبر کنید تا فایلتون آماده شه.
ممنون
من فایل cer را گرفتم ولی فایل key که می خوام بگیرم لینک نداره!مثل اینکه باید سکه داشته باشی.چی کار کنم؟
من در opda ثبت نام کردم. اما ایمیل فعالسازی واسم نیومد...
درضمن در قسمت زیر وقتی ایمیل رو وارد میکنم :
و بعد apply رو میزنم با این ارور مواجه میشم:
میشه من رو راهنمایی کنین؟
پ.خ : از درست وارد کردن ایمیل در همه مراحل مطمئنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)