والا من تو هر انجمن و سایتی دیدم که زدن UIQ حتی Gsm هم زده بود UIQ من از خودم که نمیگم نسبت به سایتهای مرجع میگم من که تولید نکردم بدونم چی هستش![]()
والا من تو هر انجمن و سایتی دیدم که زدن UIQ حتی Gsm هم زده بود UIQ من از خودم که نمیگم نسبت به سایتهای مرجع میگم من که تولید نکردم بدونم چی هستش![]()
از gsmarena هم مرجع تر مگه داریم؟
سایتهای ایرانی رو ولش کنید باباکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تازه gsmaria که ایرانی هم هست نوشته سیمبین
از طرفیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو سایت کم اعتبار gsm.ir ایرانی هم نوشته سیمبین
حالا شما کجا خوندی رو نمیدونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا w1 هم تو خیالاته
4 سال پیش یکی بیکار بود
و خیلی هم ناشی تو فتوشاپ
اومد آرزوهاش رو گفت
البته در آینده گوشی هایی با قابلیت های بالا هم ارائه میشه
ولی منتظر w1 نباشید ؟![]()
با این حساب بیشتر مشتاق Idou شدم البته Uiq هم که بود میخریدمش چون مگه چقدر برنامه میخواد بریزه. اینجوری که با این مدلش حال کردم با X1 حال نکرده بودم. انشالله الان بیاد تا اقتصاد خرابه ارزون بشه سریع بخریمش
یه زمانی آیفون تو خوشگلی و قیافه تک بود.ولی توی اون ویدیو در مقابل آیدو مثل یه اسباب بازی بود ...
دوستان میدونم که سیستم عامل ایدو یو ای کیو نیست ولی اگرم باشه چرا دوستان میگن براش برنامه نیست!!!!!اگه قرار باشه که سیستم عاملش یو ای کیو باشه دوباره کار خونه ی یو ای کیو را راه میندازن...........
چون هنوز گوشی با این سیستم عامل وارد بازار نشدهدوستان میدونم که سیستم عامل ایدو یو ای کیو نیست ولی اگرم باشه چرا دوستان میگن براش برنامه نیست
دوست عزیز همه ی این حرف ها را میدونم.
منظورم این بود که اگه سونی اریکسون بخاد دوباره یو ای کیو بزنه میتونه دوباره هم براش برنامه بده بیرون.........
این سیمبین جدید با سیمبین سری 60 تقریبا یک شکل هست.
برنامه های سری 60 رو هم میشه روی این استفاده کرد.
ببخشيد قيمت جهاني اين گوشي چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)