تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 97 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

پس راه حلی موقتی هم نداره و کلا درمان نداره و فقط استرس؟
    همين قطره كارمينت يا عرق نعنا و بقيه ي گياهي ها مثل گل پر و عسل و.. امتحان كنيد شايد موثر باشه. قرص دايمتيكن هم شنيدم موثره. يه دوره هم خودم قطره دايمتيكن استفاده مي كردم تاثير خوبي داشت.(احتمالا موقتي، شايد هم قطعي، چون در مورد هر نفر احتمالا فرق داشته باشه)

2. این کاربر از _pari_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mahdi_1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

همين قطره كارمينت يا عرق نعنا و بقيه ي گياهي ها مثل گل پر و عسل و.. امتحان كنيد شايد موثر باشه. قرص دايمتيكن هم شنيدم موثره. يه دوره هم خودم قطره دايمتيكن استفاده مي كردم تاثير خوبي داشت.(احتمالا موقتي، شايد هم قطعي، چون در مورد هر نفر احتمالا فرق داشته باشه)
    ممنون از شما پس من هم قرص رو میگیرم هم قطره رو هم کارمینت رو انشالله جواب بده فقط یه 5 یا 6 ساعت جواب بده حله

در آغاز فعالیت mahdi_1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان من رفتم داروخونه قطره رو داشت نوشته 40 تا 95 میلی گرم 4 بار در روز خب قطره چکانش به میلی لیتر هست میشه چند قطره بعد باید چطور مصرف بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان من رفتم داروخونه قطره رو داشت نوشته 40 تا 95 میلی گرم 4 بار در روز خب قطره چکانش به میلی لیتر هست میشه چند قطره بعد باید چطور مصرف بشه؟
    ببخشید چندروزی به اینترنت دسترسی نداشتم.ولی حالا که داروروگرفتی میتونی بری سایت سازنده دارو روش مصرفش روکاملا بخونی

6. 2 کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام . منم چند ساله اين مشكلو دارم. كل بحثو خوندم و هرچي كه دوستان نوشته بودن منم تجربه كردم. همون اوايل كه برام پيش اومد، زياد راجبش تحقيق كردم تا ببينم چي هست و چطور درمان ميشه(خيال مي كردم درمان شدنيه). ولي خب بي نتيجه بود. حالا فقط ياد گرفتم كه چطوري كنترلش كنم هرچند همين كنترل هم خيلي وقتا جواب نميده. يعني فقط يه جور عذابه! با تجربه اي كه خودم دارم ميتونم بگم 70 درصدش از استرسه( در شروع) يعني فقط كافيه يكي يه بار توي يه جمع، شكمش صداي ناهنجار بده، هرچقدرم كه فرد سالم باشه، اين استرس باهاش ميمونه و باعث ميشه هر روز اين مشكل بيشتر بشه. يعني حتي صداهايي كه كمه، بعد از يه مدت انقدر بهش فكر مي كني تا واقعا شديد ميشه و بي درمان! هرچند كه از نظر پزشكي هم حتما دليل داره.
    براي خود من اين طور كه آندوسكوپي نشون داد، هليكوباكتر بود. حدود يك سال دارو خوردم گفتن كه باكتري درمون شده ولي خب اين علايم از بين نرفت.
    براي من شروعش با استرس همراه بود(استرس تحصيلي و شخصي و..) يعني باز ميگم كه دوستاني كه اين مشكلو ندارن يا خفيفشو دارن، بيخيال باشن بهش اهميت ندن چون همه آدما تا حدي همينطورن. اما براي بعضي ها مثل من، از حد گذشته!
    من براي كنترلش قبل از امتحان سه بار دستشويي ميرم و عرق نعنا ميخورم!! ولي باز استرسش هست!
    شمادلدرد مواقع استرس زا داری یا بیشتر مواقع؟ضمنا سیاه دونه باعسل هم مصرف میکنی یا کردی؟

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

یادمه قبلنا خیلی چسبناک بود، الان خیلی کمتر شده، زبونم هم خیلی سفید میشه که با مسواک هم به سختی پاک میشه. برای منکه فقط آنتی بیوتیک های خیلی قوی بعد از دوره مصرفشون یه یکی دو روزی آرومم میکرد و دیگه هیچ دارویی اثر نداشت. هر روز بیشتر متقاعد میشم که یه میکروبی چیزی بوده که بیش از حد رشد کرده!
    ببین من واسه همین میگم اون دوستمون که گفت دندون عقل و اینا یادم نیست کی بود شاید خودت بودی - راست میگه ، من دنباله اینم که برم دندون عقلمو بکشم ولی فعلا نتونستم ، چون میگن یکم ممکنه سخت باشه کشیدنش منم دفعه قبل که رفتم دندون پزشکی یه دندونم رو پر کرد خیلی اذیت شدم همش باید بزاقم رو قورت بدم واسه همین خیلی اذیت شدم .
    من خیلی امید دارم که دندون عقلامو بکشم شاید یه چیزی بشه فقط امیدوارم زودتر بتونم برم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ببین من واسه همین میگم اون دوستمون که گفت دندون عقل و اینا یادم نیست کی بود شاید خودت بودی - راست میگه ، من دنباله اینم که برم دندون عقلمو بکشم ولی فعلا نتونستم ، چون میگن یکم ممکنه سخت باشه کشیدنش منم دفعه قبل که رفتم دندون پزشکی یه دندونم رو پر کرد خیلی اذیت شدم همش باید بزاقم رو قورت بدم واسه همین خیلی اذیت شدم .
    من خیلی امید دارم که دندون عقلامو بکشم شاید یه چیزی بشه فقط امیدوارم زودتر بتونم برم

سلام، خودم بودم. ولی یکی دیگه از بچه ها توی همین فروم رفته کشیده هیچ اثری براش نداشته. در مورد درد و اینها هم کاملا صادقانه میگم جایی که من جراحی کردم خیلی خوب بود، بعد از جراحی نه درد گرفت نه باد کرد، برعکس چیزیهایی که تو وب نوشته. اگه خواستی بگو جاشو برات پخ کنم خواستی برو اونجا.

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام، خودم بودم. ولی یکی دیگه از بچه ها توی همین فروم رفته کشیده هیچ اثری براش نداشته. در مورد درد و اینها هم کاملا صادقانه میگم جایی که من جراحی کردم خیلی خوب بود، بعد از جراحی نه درد گرفت نه باد کرد، برعکس چیزیهایی که تو وب نوشته. اگه خواستی بگو جاشو برات پخ کنم خواستی برو اونجا.
    به خاطر دردش نمیگم ، اره ادرسش رو بگو . مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

شمادلدرد مواقع استرس زا داری یا بیشتر مواقع؟ضمنا سیاه دونه باعسل هم مصرف میکنی یا کردی؟
    مواقع استرس زا بيشتره ولي بقيه مواقع هم گاهي هست.
    يك يا دو بار استفاده كردم ولي مداوم استفاده نكردم. شايد دائمش نتيجه بخشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خانم يا آقاي SLZ نوشته بودين كه هليكو باكتر داشتين، بعد از جراحي دندون عقل دوباره براي هليكوباكتر آزمايش دادين؟ يعني فك مي كنين احتمالا عفونت دهاني باعث اون بوده؟
    چون من براي پر كردن دندونم پارسال كه رفتم دكتر، يه لكه هاي ريز سياه روي بعضي از دندونام بود كه دكتره گفت چيز خاصي نيست و بخاطر يه نوع ميكروب دهانيه كه بعضيا دارن! ضمن اينكه منم دندون عقلم نيمه پنهانه ولي خب مشكلي ايجاد نكرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •