تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 45 اولاول ... 1117181920212223242531 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 446

نام تاپيک: Street Fighter IV

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در مورد سوال اولت نمیدونم ، من تاحالا همچین چیزی ندیدم !
    اما فک کنم یه راهی داشته باشه ، برو تو Option تو Assign 1P Device اونو که زدی یکی از دکمه های Game Pad رو یزن بعد باید P1 شده باشه Game Pad اما مطمئن نیستم !

دز موزد سوال دوم :
    اون فلشا جهتن ، یعنی اگه با کیبورد میری باید به حالت چرخشی سعی کنی دکمه هارو بزنی و اگه با Game Pad میری و آنالوگ هم داره باید با اونا راحت بچرخونیش اما اگه Game Padت آنالوگ نداره بهتره با همون کیبورد بری ، برای مثال همین شکلارو به ترتیب مینویسم چجوریه :
    1. پایین ، مایل جلو ( پایین و جلو با هم ) ، جلو - اگه دقت کنی باید دستت رو روی دکمه پایین و جلو بچرخونی
    2. جلو ، پایین ، جلو
    3. پایین ، مایل عقب ( پایین و عقب با هم ) و عقب
    رفیق این کارو کردم ولی باز نشده باز نمی شه 2 نفره بازی کرد و با دی پد نمیشه ستوپ کرد بازی رو

آخر فروم باز bagher_mo68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

رفیق این کارو کردم ولی باز نشده باز نمی شه 2 نفره بازی کرد و با دی پد نمیشه ستوپ کرد بازی رو
    من الان تست کردم و هم با کیبورد و گیم پد تونستم دونفره کنم و هم با دوتا گیم پد !!!

برای دوتا Gamepad دقیقاً اینکارو کردم :

1. Option -> Assign 1P Device اینجا استارت یکی از Gamepad ها رو زدم
    2. Option -> Button Config اینجا هم برای Player 2 استارت اونیکی Gamepad رو زدم بعد هم کنسلش کردم و اومدم بیرون
    3. Virsus Mode -> Player VS Player در آخر رفتم اینجا و استارت Player 2 یا Gamepad دومی رو زدم بعد شد دوتا Gamepad

( تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که استارت Gamepad یه چیزی باشه که شما اونو نمیزنید !! )

برای یک Gamepad و کیبورد هم اینکارارو کردم :

1. Option -> Assign 1P Device اینجا Enter رو زدم
    2. Option -> Button Config اینجا هم استارت Gamepad رو زدم و کنسلش کردم و اومدم بیرون
    3. Virsus Mode -> Player VS Player بعد اینجا هم استارت Gamepad رو زدم و دو نفره شد !!!

3. این کاربر از bagher_mo68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

من هم دقيقا همين مشكل رو دارم.
    كسي ميدونه چيكار بايد بكنم ؟

این لینک:
    کد:
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_street_fighter_4.shtml#Street%20Fighter%20IV%20 v1.0%20
    برو پایین پایین صفحه این لینک رو نگاه کن و فایلی که اسمش اینه رو بگیر ببین مشکلت حل میشه؟؟
    Street Fighter IV v1.0 [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE
    اینو امتحان کن
    خودم الان به سیستمی که روش بازی نصب کردم دسترسی ندارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اینو امتحان کن
    خودم الان به سیستمی که روش بازی نصب کردم دسترسی ندارم
    مشكل من حل شد.
    با اين فايل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از منوی اصلی بازی گزینه Training Mode رو انتخاب کن بعد اون کارکتری که میخوای رو انتخاب کن وقتی وارد بازی شدی Escape رو یزن و بعد Training Option رو انتخاب کن ( وقتی وسط بازی Escape رو زدی همونجا Command List هم میتونی ببینی )
    مرسی پیدا کردم!
    فقط توی اون Command List عکس مشت و لگد هست اونا را به ما میگی چطور هست؟
    دستت درد نکنه

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

برای یک Gamepad و کیبورد هم اینکارارو کردم :

1. Option -> Assign 1P Device اینجا Enter رو زدم
    2. Option -> Button Config اینجا هم استارت Gamepad رو زدم و کنسلش کردم و اومدم بیرون
    3. Virsus Mode -> Player VS Player بعد اینجا هم استارت Gamepad رو زدم و دو نفره شد !!!
    داش من اینی که گفتی انجام دادم کیبورد و گذاشتم Assign 1p بعد توی button confing رفتم یکی از دکمه های گیم پد رو زدم اومد تنظیماتش ولی گذینه ی به نام ok نداره که اونجور سیو بشه و وقتی B رو می زنی گه بر گرده تنظیمات گیبورد از بین می ره و ناچارن مجبوری که با کیم پد بیرون بیای که او.نم همه چیزو کنسل می کنه
    خودت عکسو ببینم می فهمی چی می گم الان این تیکرو چطور ok کنم بیام بیرون Aرو هم می زنی هیچ چیزی تغییر نمی کنه
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

مرسی پیدا کردم!
    فقط توی اون Command List عکس مشت و لگد هست اونا را به ما میگی چطور هست؟
    دستت درد نکنه
    قربونت ...

اونایی که عکس یه مشت یا یه لگد هست رو یا فرقی نداره کدوم مشت و کدوم لگد و بزنی یا هر کدوم رو بزنی با یه قدرتی یا با یه نحوی حرکت میزنه
    اونایی که سه مشت یا سه لگد کشیده باید F برای سه مشت ( یا هر سه تا دکمه مشت رو با هم ) بزنی و اونایی که سه لگد کشیده باید دکمه V ( یا هر سه دکمه لگد با هم ) بزنی

داش من اینی که گفتی انجام دادم کیبورد و گذاشتم Assign 1p بعد توی button confing رفتم یکی از دکمه های گیم پد رو زدم اومد تنظیماتش ولی گذینه ی به نام ok نداره که اونجور سیو بشه و وقتی B رو می زنی گه بر گرده تنظیمات گیبورد از بین می ره و ناچارن مجبوری که با کیم پد بیرون بیای که او.نم همه چیزو کنسل می کنه
    خودت عکسو ببینم می فهمی چی می گم الان این تیکرو چطور ok کنم بیام بیرون Aرو هم می زنی هیچ چیزی تغییر نمی کنه
    کد:

برا منم همینجوری میشه ، منم بیخیال Save شدم و همینجوری Back و زدم و بدون Gamepad اومدم بیرون اما وقتی رفتم تو Virsus Mode -> Player VS Player و همون دکمه ای از Gamepad رو که تو Button Config زده بودم رو زدم کار کرد و Gamepad رو به عنوان Player2 شناخت

9. این کاربر از bagher_mo68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قربونت ...

اونایی که عکس یه مشت یا یه لگد هست رو یا فرقی نداره کدوم مشت و کدوم لگد و بزنی یا هر کدوم رو بزنی با یه قدرتی یا با یه نحوی حرکت میزنه
    اونایی که سه مشت یا سه لگد کشیده باید F برای سه مشت ( یا هر سه تا دکمه مشت رو با هم ) بزنی و اونایی که سه لگد کشیده باید دکمه V ( یا هر سه دکمه لگد با هم ) بزنی
    آهان پس فرقی نداره کدم مشت یا لگد را بزنیم!
    بعد این جریان این جهتها چیه چطور میشه با کیبورد اونها را بزنیم!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

آهان پس فرقی نداره کدم مشت یا لگد را بزنیم!
    بعد این جریان این جهتها چیه چطور میشه با کیبورد اونها را بزنیم!
    نه فرقی نداره فقط با بعضی کارکترها حرکتو اگه با مشت قوی بزنی یکار میکنه و اگه با ضعیف بزنی یه کار دیگه

جهتارم میتونی اینجا ببینی :
    کد:
    اوناییم که عین همین چرخشاس اما طولش بیشتره ، یعنی مثلاً از عقب علامت چرخیده تا بالا راست ( یعنی 3 4اُم دایره ) که این حالت و مثلاً شما باید با کیبورد همون چرخش رو درست کنی ! اینجوری :
    عقب ، عقب و پایین ، پایین ، پایین و جلو ، جلو ، جلو و بالا

12. این کاربر از bagher_mo68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال SPY.07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    وینترهل

پيش فرض

ببخشید اینجا باید چیا رو بزنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •