رفیق این کارو کردم ولی باز نشده باز نمی شه 2 نفره بازی کرد و با دی پد نمیشه ستوپ کرد بازی رو![]()
رفیق این کارو کردم ولی باز نشده باز نمی شه 2 نفره بازی کرد و با دی پد نمیشه ستوپ کرد بازی رو![]()
من الان تست کردم و هم با کیبورد و گیم پد تونستم دونفره کنم و هم با دوتا گیم پد !!!
برای دوتا Gamepad دقیقاً اینکارو کردم :
1. Option -> Assign 1P Device اینجا استارت یکی از Gamepad ها رو زدم
2. Option -> Button Config اینجا هم برای Player 2 استارت اونیکی Gamepad رو زدم بعد هم کنسلش کردم و اومدم بیرون
3. Virsus Mode -> Player VS Player در آخر رفتم اینجا و استارت Player 2 یا Gamepad دومی رو زدم بعد شد دوتا Gamepad
( تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که استارت Gamepad یه چیزی باشه که شما اونو نمیزنید !! )
برای یک Gamepad و کیبورد هم اینکارارو کردم :
1. Option -> Assign 1P Device اینجا Enter رو زدم
2. Option -> Button Config اینجا هم استارت Gamepad رو زدم و کنسلش کردم و اومدم بیرون
3. Virsus Mode -> Player VS Player بعد اینجا هم استارت Gamepad رو زدم و دو نفره شد !!!
اینو امتحان کناین لینک:
کد:
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_street_fighter_4.shtml#Street%20Fighter%20IV%20 v1.0%20
برو پایین پایین صفحه این لینک رو نگاه کن و فایلی که اسمش اینه رو بگیر ببین مشکلت حل میشه؟؟
Street Fighter IV v1.0 [MULTI7] No-DVD/Fixed EXE
خودم الان به سیستمی که روش بازی نصب کردم دسترسی ندارم![]()
مشكل من حل شد.
با اين فايلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی پیدا کردم!از منوی اصلی بازی گزینه Training Mode رو انتخاب کن بعد اون کارکتری که میخوای رو انتخاب کن وقتی وارد بازی شدی Escape رو یزن و بعد Training Option رو انتخاب کن ( وقتی وسط بازی Escape رو زدی همونجا Command List هم میتونی ببینی )
فقط توی اون Command List عکس مشت و لگد هست اونا را به ما میگی چطور هست؟
دستت درد نکنه
داش من اینی که گفتی انجام دادم کیبورد و گذاشتم Assign 1p بعد توی button confing رفتم یکی از دکمه های گیم پد رو زدم اومد تنظیماتش ولی گذینه ی به نام ok نداره که اونجور سیو بشه و وقتی B رو می زنی گه بر گرده تنظیمات گیبورد از بین می ره و ناچارن مجبوری که با کیم پد بیرون بیای که او.نم همه چیزو کنسل می کنه
خودت عکسو ببینم می فهمی چی می گم الان این تیکرو چطور ok کنم بیام بیرون Aرو هم می زنی هیچ چیزی تغییر نمی کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربونت ...
اونایی که عکس یه مشت یا یه لگد هست رو یا فرقی نداره کدوم مشت و کدوم لگد و بزنی یا هر کدوم رو بزنی با یه قدرتی یا با یه نحوی حرکت میزنه
اونایی که سه مشت یا سه لگد کشیده باید F برای سه مشت ( یا هر سه تا دکمه مشت رو با هم ) بزنی و اونایی که سه لگد کشیده باید دکمه V ( یا هر سه دکمه لگد با هم ) بزنی
برا منم همینجوری میشه ، منم بیخیال Save شدم و همینجوری Back و زدم و بدون Gamepad اومدم بیرون اما وقتی رفتم تو Virsus Mode -> Player VS Player و همون دکمه ای از Gamepad رو که تو Button Config زده بودم رو زدم کار کرد و Gamepad رو به عنوان Player2 شناخت
آهان پس فرقی نداره کدم مشت یا لگد را بزنیم!قربونت ...
اونایی که عکس یه مشت یا یه لگد هست رو یا فرقی نداره کدوم مشت و کدوم لگد و بزنی یا هر کدوم رو بزنی با یه قدرتی یا با یه نحوی حرکت میزنه
اونایی که سه مشت یا سه لگد کشیده باید F برای سه مشت ( یا هر سه تا دکمه مشت رو با هم ) بزنی و اونایی که سه لگد کشیده باید دکمه V ( یا هر سه دکمه لگد با هم ) بزنی
بعد این جریان این جهتها چیه چطور میشه با کیبورد اونها را بزنیم!
نه فرقی نداره فقط با بعضی کارکترها حرکتو اگه با مشت قوی بزنی یکار میکنه و اگه با ضعیف بزنی یه کار دیگه
جهتارم میتونی اینجا ببینی :اوناییم که عین همین چرخشاس اما طولش بیشتره ، یعنی مثلاً از عقب علامت چرخیده تا بالا راست ( یعنی 3 4اُم دایره ) که این حالت و مثلاً شما باید با کیبورد همون چرخش رو درست کنی ! اینجوری :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عقب ، عقب و پایین ، پایین ، پایین و جلو ، جلو ، جلو و بالا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)