11111111111
11111111111
Last edited by mohamad_beauty; 17-05-2009 at 08:59. دليل: تصحیح اشتباه
22222222222222
Last edited by mohamad_beauty; 17-05-2009 at 08:59.
بعد از زدن سریال این پیغام میاد علتش چیه؟
![]()
نمیدونم من تاحالا با این مودمها این کار رو نکردم.سلام
من اكسس پوينت دارم ، ميخوام اينترنت رو روي لن اكس پوينت شير كنم كه نميشه ( مودم adsl رو با usb وصل كردم و اكسس هم كه فقط لن ميخوره ) توي ويندوز xp خيلي راحت شير ميشه منتها تو ويندوز 7 شير نميشه و هر كاري كه فكرش رو بكنيد كردم حتي تو ويندوز ويستا راحت شير ميكردم منتها اين ويندوز 7 نميدونم چه مدليه هر روشي كه بلد بودم به كار بردم كه نشد.وقتي هم كه تو بخش نتورك كانكشن ميرم ميبينم كه براي usb كه مودم هست و لن كه اكسس پوينت خست نوشته اينترنت غير قابل دسترس
نسخه ی Final چند ماه دیگه یعنی 2010 میاد.با سلام .
ببخشید دوستان این ویندوز 7 که Build 7100 و RC1 هست مشکلی نداره ؟
منظورم اینه دیگه کامله ؟ چه فرقی با نسخه ی Final داره ؟
میدونم RC1 همون ماقبل Final هست ولی فرقشونو نمیدونم .
بعدشم یه سئوال دیگه که داشتم اینه که نسخه ی Final کی میاد ؟
ممنون میشم جواب بدین .
نسخه ی RC همون نسخه ی Final هستش با این تفاوت که نسخه ی Final به روز تر هستش ولی از نظر هسته و نرم افزارهای موجود توی ویندوز تقریبا تغییری نمیکنه.
یک بار هم میگفتین بقیه جواب میدادن...بعد از زدن سریال این پیغام میاد علتش چیه؟
دوستان من نمی تونم اتوکد2007 رو نصب کنم ایا نمیشه روی این ویندوز نصب کرد؟ کسی می دونه مشکل چیه ایا این ویندوز نمی تونه بعضی برنامه ها رو ساپورت کنه
من نصب کردم و استفاده هم می کنم.
ویندوز 7 تمام برنامه هایی که در ویستا اجرا میشن رو اجرا میکنه.دوستان من نمی تونم اتوکد2007 رو نصب کنم ایا نمیشه روی این ویندوز نصب کرد؟ کسی می دونه مشکل چیه ایا این ویندوز نمی تونه بعضی برنامه ها رو ساپورت کنه
اگر نصب میشه ولی اجرا نمیشه بهتره Compatibility رو چک کنی. Run of Administrator شاید لازم داره.
دوستان لطفا پاسخ پست 203 رو بدید کارم لنگه
قضیه ی این Play DreamScene چیه ؟![]()
سلام دوستان.من میخوام نسخه ی RC1 رو نصب کنم.ایا با قطعات من مشکلی پیش نمی یاد؟
cpu:q6600
main:asus p5e
vga ati4870
ram:4gb
از کجا باید درایور برای اینها پیدا کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)