خیر ... سری intel X3100 هست و همه اش همین قدرتشه ... بهتره برای بازی یک کنسول بخرید با لپ تاپ و پی سی قویتر
خیر ... سری intel X3100 هست و همه اش همین قدرتشه ... بهتره برای بازی یک کنسول بخرید با لپ تاپ و پی سی قویتر
ممنون از راهنماییتون
ولی من زیاد سر در مکیارم از این اصطلاحاتکنسول چی هست؟باید چیکار کنم؟
سلام
میخوام یه لپتاپ، برای امور اینترنت، Word، فتوشاپ، گاهی ضبط و ویرایش فایل های ویدیویی، بازی به ندرت، داری اسپيکر خوب ... بخرم.
اینا رو انتخاب کردم:
/Xps 1530/Studio 1537/Vostro 1510/1310/Sony AR870 NB/Sony BZ 560 N34/Sony CS 190 NAD/NCC/Sony FZ 348 EB++/Sony NS 236
تابحال وسترو رو به علت نداشتن پورت S-video out و HDMI و پورتdocking station و کيفيت صدای بد، به حالت تعليق در آوردم و در حال بررسی بقيه هستم.
چند سوال در رابطه با مدل های مختلف سونی دارم:
آيا مدلی از سونی Matte LCD يا صفحه نمايش مات و ضد انعکاس نور داره، در فضای باز بشه ازش استفاده کرد؟
اگه مدلی با کارت گرافيکی غير اينتل بخوام حداقل قيمتش چقده؟
کدوم سری ها غير FW,AR,AW (ال سی دی حداکثر 15.4 باشه) گرافيک غير اينتل و نسبتا خوب دارند؟
متشکرم.![]()
Last edited by sdssh2037; 14-04-2009 at 08:23.
کنسول منظورم همان PS2 و PS3 و XBOX هست ... به بخش بازی p30world و انجمن های ان مراجعه کنید آشنا می شوید
بله فکر کنم سری های BZ صفحه نمابش مات دارند چون من توی نور باهاشون کار کردم خوب بود ...آيا مدلی از سونی Matte LCD يا صفحه نمايش مات و ضد انعکاس نور داره، در فضای باز بشه ازش استفاده کرد؟
توی سونی ATI حدود 100 هزار تومان تفاوت ایجاد میکنهاگه مدلی با کارت گرافيکی غير اينتل بخوام حداقل قيمتش چقده؟
سری های FZ گرافیک جیفورس هم دارند ولی قدیمی شده اندکدوم سری ها غير FW,AR,AW (ال سی دی حداکثر 15.4 باشه) گرافيک غير اينتل و نسبتا خوب دارند؟
متشکرم.![]()
سری NS هم که جدید امده اند نیز گرافیک ATI دارند همانند Sony NS 295
سری 13.3 اینچی های سبک هم گرافیک geforce 8400 و 9300 دارند
سلام دوستان
من ميخوام تو 2-3 هفته بعد يه نوت بوك بخرم حداكثر 1500000 تومن يكي از گزينه هام SONY FW هستش3 تا سوال دارم:
1- چيپست اينترنت بيسيم اين سري چيه؟ ساخت اينتل هستش؟
2-اينكه wi-fi به چه دردي ميخوره؟ گويا fw اينو نداره
3-وقتي قيمت با گارانتي خوب براي fw 373 jb حدودا 1540000 هستشبدون گارانتيش چند در مياد؟
ممنون ميشم كسي جواب بده.
1- بله اغلب نوت بوک ها از جمله سونی همه intel هست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- چرا اتفاقا wifi داره ! مگه میشه نداشته باشه اونم سونی ! برای اطلاعات بیشتر در مورد wifi و تفاوت ان با وایرلس و استانداردهایش بروید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- بودن گارانتی تا 150 هزار تومان هم مثلا برای امرتات و ایران رهجو اختلاف داره . سونی رو چون کیفیت خوبه میشه بدون گارانتی خرید
موقث باشید
سلام
من واسه یکی از دوستان میخوام یه لپ تاپ بخرم(ترجیحا سونی)
سوالم اینه که چه سری از سونی توی قیمت بین 1100 تا 1300 خوبه؟
دوستم اصلا اهل بازی نیست واسش زیبایی، کیفیت، امکانات ، و وزن مهمه
البته از 15.4 اینچ هم بزرگتر نباشه
سری های cs و ns مدل 295 و fw کدومش بهتره؟
سری cs زیباتر سبکتر و بهتره
fw هم که 16.4 اینچه و سنگینه
پیشنهاد من cs در چهار رنگ سفید صورتی قرمز و مشکی
با تشکر از راه نمايی های خيلی مفيدتون.
تو اين سايت
ديدم نوشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The VGN-CS16 is enhanced with NVIDIA GeForce graphics
مگه CS ها گرافيگ NVIDIA GeForce هم دارند؟ و به کشور ما هم آورده شدند؟
Last edited by sdssh2037; 16-04-2009 at 11:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)