نه اونم در بسیاری از موارد اگه رعایت نشه میمیره...ممنون ولی من شنیده بودم که کارکتر اصلی بازی نمیمیره درسته یا نه
ولی در کل یکی از شاهکارهای ps3 هستش![]()
ولی باز بازی به روند خودش ادامه داره
نه اونم در بسیاری از موارد اگه رعایت نشه میمیره...ممنون ولی من شنیده بودم که کارکتر اصلی بازی نمیمیره درسته یا نه
ولی در کل یکی از شاهکارهای ps3 هستش![]()
ولی باز بازی به روند خودش ادامه داره
من وقتی فهمیدم کی قاتله پس از اولین پایان رفتم تو قسمت انتخاب مرحله و مرحله هایی رو که اون توش بود رو امتحان کردم اصلا نمیمیره خیلی سگ جونه! کسی تا حالا تو داستانش این قاتله شده تو مرحله ای کشته بشه؟
سلام دوستان من از سایتهای خارجی طریقه گرفتن ending ها و trophy ها رو گرفتم فقط تنها
چیزی که من رو گیج کرده اینه که باید برای بار اول با هر پایانی که رفتیم بقیه پایانها رو ببینیم یا نه
حتما باید اول گزینه های مربوط به پایان Perfect Crime رو کسب کنیم تا بتونیم بقیه پایان ها رو بریم
Last edited by pcali; 14-09-2010 at 12:11.
هر پاياني تروپي خودش رو داره.....
بدترني 1پايان هم تروپي داره
[ب ما نیز دیشب این بازی رو تمومیدیم واقعا فوق العاده بود دم برادر حسین گرم : دی
داستان فوق العاده گیرا و جذابی داشت به همراه موزیک های بسیار تاثیر گذار . کلا دیروز از ساعت 5 یا 6 تا آخر شب پای بازی بودم خیلی زیبا بود .
8.5/10
اگه کنترل بازی یکم بهتر بود بی شک میشد گفت بهترین بازی امسال بوده .
دوستان!!!
راسته كه يه نسخه full هم داره؟؟؟كاملا بدون سانسور؟؟؟ديسكش چه مشخصه اي داره؟؟؟رجين 1و2و3 ؟؟؟
سوني يه قسمتي كه سانسور شده رو هم نمايش داده---مربوط به خوابها و كابوسهاي مديسون هست---به علت خشونت حذف شده بود!!!
این بازی نسخه ی PC هم داره ؟
یکی از دوستام که این بازی رو توی PS3 بازی کرده بود میگفت خیلی بازی قشنگیه و جزئیاتش خیلی توپه ...![]()
راست میگه ؟![]()
نه اونقدری که شما براش دندون تیز کردی !
من تاحالا نشنیده بودم همچین چیزی !سوني يه قسمتي كه سانسور شده رو هم نمايش داده---مربوط به خوابها و كابوسهاي مديسون هست---به علت خشونت حذف شده بود!!!
نسخه PC داره یا نه ؟نه اونقدری که شما براش دندون تیز کردی !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)