ویستا کسی نصب کرده واسیه acer one d250
ویستا کسی نصب کرده واسیه acer one d250
با سلام این مدل باتری 3 سل دارد یا 6 سل چون من حتما میخوام 6 سل باشه واز کجا بفهمم که 6 سل است وقیمت با باطری 6 سل چند است من اصفهان هستم اینجا میگفتند 10.1 اینچ با دو مدل مانیتور داریم اما اصلا خودشون حالیشون نبود
مدلي كه سازگار داره ميفروشه 6 سل هست
شما خواستي بخري از فروشنده بخواهيد كه 6 سل بهتون بده ، براي اينكه بفهميد 6 سل هست يه زائده اي از پشت دستگاه بيرون ميزنه ولي اصلا زننده نيست و ظاهر دستگاه رو خراب نميكنه
درست گفتند ، ايسر 10.1 اينچي دو مدل داريم ، مدل قديمي D150 و جديد D250
يادتون باشه D250 بخريد و به حرف فروشنده راضي نشيد اگه براتون خيال بافي كرد و خواست مختون رو بخوره و منصرفتون كنه ، چون من شنيدم با ورود مدل D250 خيلي ها مدلهاي قديمي رو دستشون باد كرده و نميدونن چي كار كنن !
ممنون از جوابتون . مدل 250 با باتری6سل چند ساعت کار میکند واز کجا میتوانم ان لاین به قیمت مناسب خرید کنم چون من اصفهانم کلا بین این 10 اینچها بهترین گزینه خرید کدام است
Last edited by bynam; 05-10-2009 at 02:59.
با نرمال نگه داشتن نور مانيتور و همينطور خاموش كردن بلوتوث و وايرلس و استفاده سبك بين 5-6 ساعت جواب ميده
آن لاين هم تا ميتونيد نخريد ، بهترين خريد خريد حضوري هست ، اصفهان هم پيدا ميشه چرا نشه ؟
بين اين 10 اينچي ها با توجه به قيمت D250 رو توصيه ميكنم چون خودم هم دارم و كاملا راضي هستم
من فكر ميكنم اگر نسبت كارايي به قيمت رو در نظر بگيريم يكي از بهترين انتخابها همين D250 باشه. كارايي مناسب، عمر باطري عالي، كيفيت صفحه نمايش خوب در كنار قيمت ارزاني كه داره اين مدل رو به بهترين انتخاب تبديل ميكنه.
فقط يه پيشنهاد دارم براي دوستاني كه اين مدل رو ميخرند بهتره كه رم رو به 2گيگ ارتقا بدند (كه گارانتي هم باطل نميشه) و با اين ارتقا كارايي به صورت قابل ملاحظه اي بالا ميره
قیمت d250 الان چنده.از دوستانی که این لپتاپ و دارن میشه چند تا عکس بزارن البته از نت بر ندارن خودشون از لپتاپ حودشون.فک کنم به درد خیلی از بازدید کننده ها هم بخوره.
ممنون
قيمت سازگار بين 370-390 هست من 345 سازگار گرفتم ( قيمت همكار )
بزودي Review خوف و كاملي ازش ميزارم تو فروم
منتظر باشيد
نكته : بزدوي تاپيك جديدي براي Review هاي لپ تاپ كه توسط خود كاربرها نوشته ميشه تاسيس ميشه
من يه جا تو وليعصر گرفتم 350 البته يوزر عادي بودم و قيمت همكاري نبود و عادي حساب كرد خواستي پي ام بده آدرسشو بدم
من بد جوری تو نخشم که بگیرم اگه ادرس بدی ممنون میشم
فقط یه چند تا سوال دارم
بازیهای معمولی رو میشه باهاش انجام داد مثل وار کرافت 3
از کجا میشه فهمید باطریش چند سلولیه
صفحه نمایشه همشون ال ای دی هست؟
واسه دیدن فیلم مناسبه؟
با فیلم دیدن چقدر باطری دووم میاره
واسه وب گردی مناسبه؟
ویندوزی که روشه اورجینال هست؟
میشه ازش انتظار یه لپ تاپ معمولی رو داشت یا نه با تکنوژی لپتابها 3-4سال پیش برابری میکنه یعنی خیلی بهتر هست یا نهممنون از شما دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)