نرم افزار های زیادی هست که بشه فایل ها رو طوری پاک کرد که دیگه قابل ریکاوری نباشه نرم افزار هایی مثل :
Eraser و Active@ ZDelete Net
نرم افزار های زیادی هست که بشه فایل ها رو طوری پاک کرد که دیگه قابل ریکاوری نباشه نرم افزار هایی مثل :
Eraser و Active@ ZDelete Net
ببخشید شاید من منظورمو بد رسوندم ، منظورم این بود که من العان هارد رو هم فرمت کردم ، ولی میخواهم کاری کنم که قابل بازیابی نباشه.
![]()
ببین با برنامه
Low Level Format
هاردتو فرمت کن
Last edited by mojtaba007h; 13-10-2011 at 20:37.
این برنامه که کلا هارد رو خالی میکنه و اگر کسی بعدا بخواهد استفاده کنه ، نه برنامه ای در کاره و نه دفترچه راهنمایی !
یه سوال دیگه هم داشتم ، آیا میشه به این هارد ها اطمینان کرد ؟ مثلا من همیشه اطلاعاتم رو روی همین My Passport نگه دارم و همیشه به نوت بوک وصل باشه ؟
درود به همه دوستان من یه هارد seagate expantion 1t چند روز پیش خریدم . هارد به ps3 وصل است و هیچ مشگلی نداره اما وقتی هاردو به pc وصل میکنم چراغ هارد روشن میشه و هاردو میشناسه اما آیکون هارد نمیاد که بشه چیزی توش کپی کرد .
تو manenge هاردو نشون میده ولی گزینه open سیاهه و نمیشه روش کلیک کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
چندین دلیل میتونه داشته باشه مثلا ممکنه پارتیشن هارد latter نداشته باشه که باید برای آن letter تعریف کنید . یا فرمت خاصی دارد که توسط ویندوز قابل شناسایی نیست .
پیشنهادم اینه که یه عکس از دیسک منجمنت بذارید تا راحتتر بشه راهنمایی کرد .
اینم عکس مننجمنت دیسک 0 و دیسک 1 دو تا هارد کامپیوتر هستن و دیسک 2 هارد اکسترناله که فرمتش هم fat 32 هست . وقتی هارد را وصل میکنم آیکن آن در نوار ابزار کنار ساعت نیز نشان داده میشود و هارد اجکت نیز میشود ولی به هیچ عنوان نمیتوان وارد هارد شد . ضمنا هارد را برای اولین بار است که به کامپیوتر وصل میکنم و وقتی به ps3 وصل است هیج مشکلی ندارد .
![]()
Last edited by adolf32; 14-10-2011 at 23:06.
سلام روی جایی که نوشته 951.31 گیگابایت راست کلیک کنید و از قسمت change drive latter and path یه حروف غیر تکراری بدهید مثل X
Last edited by ata.royalfalcon; 14-10-2011 at 23:08.
وقتی گزینه change drive latter and path را میزنم این ارور را میده .
![]()
دوست من كار low level format همينه ديگه! صفرها رو مي بنده به هارد كه اصطلاحاً بهش zero fill هم مي گن كه البته خيلي امن نيست شما با نرم افزار active killdisk كار كني خيلي بهتره و با روش peter gutman كه 35 بار رو هارد راه مي ره (!) ديگه هرگز قابل بازيابي نيست گرچه من پيشنهاد مي كنم براي استهلاك كم تر و زمان كم تر روش 7 pass رو انتخاب كني كه عاقلانه تره!
شما بعد از اين كار مي توني مجدد يه پارتيشن درست كني و برنامه ي دلخواهت رو همراه با user guide ت رو داخلش كپي كني.
موفق باشي دوست من.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)