تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 21 از 82 اولاول ... 111718192021222324253171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 201 به 210 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

داره خودمونی میشه mojtaba007h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من یک هارد WD My Book Essential 1TB USB2.0 دارم که حدود 1 سال پیش خریدم ، توی این یک سال شاید کلا 1 ماه روشن بوده باشه ، چون برای بک آپ استفاده میکردم ، اما العان نیازی به اون ندارم و قصد فروشش رو دارم ، علت اینکه پست زدم این بود که میخواستم بپرسم چطور میتونم اطلاعات رو طوری پاک کنم که قابل دسترسی نباشه ؟ منظورم بازیابی یا همان Recovery هست.

چون شنیدم با Delete و Format باز هم قابل بازیابی هست !

ممنون میشوم کمکم کنید.
    نرم افزار های زیادی هست که بشه فایل ها رو طوری پاک کرد که دیگه قابل ریکاوری نباشه نرم افزار هایی مثل :
    Eraser و Active@ ZDelete Net

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید شاید من منظورمو بد رسوندم ، منظورم این بود که من العان هارد رو هم فرمت کردم ، ولی میخواهم کاری کنم که قابل بازیابی نباشه.

داره خودمونی میشه mojtaba007h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید شاید من منظورمو بد رسوندم ، منظورم این بود که من العان هارد رو هم فرمت کردم ، ولی میخواهم کاری کنم که قابل بازیابی نباشه.

ببین با برنامه

Low Level Format

هاردتو فرمت کن
    Last edited by mojtaba007h; 13-10-2011 at 20:37.

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این برنامه که کلا هارد رو خالی میکنه و اگر کسی بعدا بخواهد استفاده کنه ، نه برنامه ای در کاره و نه دفترچه راهنمایی !

یه سوال دیگه هم داشتم ، آیا میشه به این هارد ها اطمینان کرد ؟ مثلا من همیشه اطلاعاتم رو روی همین My Passport نگه دارم و همیشه به نوت بوک وصل باشه ؟

داره خودمونی میشه adolf32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

درود به همه دوستان من یه هارد seagate expantion 1t چند روز پیش خریدم . هارد به ps3 وصل است و هیچ مشگلی نداره اما وقتی هاردو به pc وصل میکنم چراغ هارد روشن میشه و هاردو میشناسه اما آیکون هارد نمیاد که بشه چیزی توش کپی کرد .
    تو manenge هاردو نشون میده ولی گزینه open سیاهه و نمیشه روش کلیک کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود به همه دوستان من یه هارد seagate expantion 1t چند روز پیش خریدم . هارد به ps3 وصل است و هیچ مشگلی نداره اما وقتی هاردو به pc وصل میکنم چراغ هارد روشن میشه و هاردو میشناسه اما آیکون هارد نمیاد که بشه چیزی توش کپی کرد .
    تو manenge هاردو نشون میده ولی گزینه open سیاهه و نمیشه روش کلیک کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    چندین دلیل میتونه داشته باشه مثلا ممکنه پارتیشن هارد latter نداشته باشه که باید برای آن letter تعریف کنید . یا فرمت خاصی دارد که توسط ویندوز قابل شناسایی نیست .
    پیشنهادم اینه که یه عکس از دیسک منجمنت بذارید تا راحتتر بشه راهنمایی کرد .

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    چندین دلیل میتونه داشته باشه مثلا ممکنه پارتیشن هارد latter نداشته باشه که باید برای آن letter تعریف کنید . یا فرمت خاصی دارد که توسط ویندوز قابل شناسایی نیست .
    پیشنهادم اینه که یه عکس از دیسک منجمنت بذارید تا راحتتر بشه راهنمایی کرد .
    اینم عکس مننجمنت دیسک 0 و دیسک 1 دو تا هارد کامپیوتر هستن و دیسک 2 هارد اکسترناله که فرمتش هم fat 32 هست . وقتی هارد را وصل میکنم آیکن آن در نوار ابزار کنار ساعت نیز نشان داده میشود و هارد اجکت نیز میشود ولی به هیچ عنوان نمیتوان وارد هارد شد . ضمنا هارد را برای اولین بار است که به کامپیوتر وصل میکنم و وقتی به ps3 وصل است هیج مشکلی ندارد .

Last edited by adolf32; 14-10-2011 at 23:06.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام روی جایی که نوشته 951.31 گیگابایت راست کلیک کنید و از قسمت change drive latter and path یه حروف غیر تکراری بدهید مثل X
    Last edited by ata.royalfalcon; 14-10-2011 at 23:08.

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام روی جایی که نوشته 951.31 گیگابایت راست کلیک کنید و از قسمت change drive latter and path یه حروف غیر تکراری بدهید مثل X
    وقتی گزینه change drive latter and path را میزنم این ارور را میده .

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این برنامه که کلا هارد رو خالی میکنه و اگر کسی بعدا بخواهد استفاده کنه ، نه برنامه ای در کاره و نه دفترچه راهنمایی !

یه سوال دیگه هم داشتم ، آیا میشه به این هارد ها اطمینان کرد ؟ مثلا من همیشه اطلاعاتم رو روی همین My Passport نگه دارم و همیشه به نوت بوک وصل باشه ؟
    دوست من كار low level format همينه ديگه! صفرها رو مي بنده به هارد كه اصطلاحاً بهش zero fill هم مي گن كه البته خيلي امن نيست شما با نرم افزار active killdisk كار كني خيلي بهتره و با روش peter gutman كه 35 بار رو هارد راه مي ره (!) ديگه هرگز قابل بازيابي نيست گرچه من پيشنهاد مي كنم براي استهلاك كم تر و زمان كم تر روش 7 pass رو انتخاب كني كه عاقلانه تره!
    شما بعد از اين كار مي توني مجدد يه پارتيشن درست كني و برنامه ي دلخواهت رو همراه با user guide ت رو داخلش كپي كني.
    موفق باشي دوست من.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •