سلام به همگي
كسي ميدونه چجوري ميشه عكس سوشيال كلاب رو عوض كرد؟
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
سلام به همگي
كسي ميدونه چجوري ميشه عكس سوشيال كلاب رو عوض كرد؟
فکر نکنم بشه عوض کرد.
تا حالا که کسی این کار رو نکرده.
impossible...
یک مد برای تغییر عکس های داخل خانه نیکو
لینک مد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مد
Perfect Shooting skill mod
لینک مد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من این کدو توی ادرس بار می زنم فایلی برای دانلود نمییاد چکار کنم
بهترین راهنمایی برای استفاده از سیو بازی همین بوود که خوندم
راستش من اولین باره که این gta رو بازی میکنم . .. .
موقعی که من سیور رو در خواست کردم زمانی بوود که باید مسابقه میدادم با ماشین و یه ماموریت دیگه هم بوود که هیچکدوم رو نمیتونستم انجام بدم برا همین سیو رو می خواستم تازه بیشتر از 30% هم بازی نکرده بوودم
بعدش که دیگه دیدم از سیو خبری نیست رفتم خودم بازی کردم و تا 60% رسیدم
امروز هم که با هر بد بختی بوود با l.j اون هلیکوپتر رو منفجر کردیم ( نزدیک 20 بار اینجار رو رفتم )
یه سوال هم داشتم :
تا قبل از اینکه اون هلی کوپتر رو منفجر کنیم نمیتونستم هیچ ماموریتی رو انجام بدم ! چرا دلیلش چیه ؟
تو هر ماموزیت هم معمولا 0.7 به روند بازی اضافه میشه ولی تو این ماموزیت هلی کوپتر بالای 2 شماره رفت جلو !!!
سلام من محمد هستم تازه عضو شدم.جی تی ای قبلی رو ادیت کردم.حالا می خوام با کمک شما gta iv را ادیت کنم یه چندتا برنامه ی باحال و به درد بخور دارم .
سلام به همه دوستان توی اولین پست ادرس یه سایت داده شده بود که سیستم رو تست میکرد برای اجرای این بازی ولی وقتی این سایتو باز کردم ویروس یابم اخطار داد که سیستم ویروسی میشه و من نتونستم سیستم رو تست کنم من مشخصات سیستم رو میگم اگه بدرد این بازی می خوره لطفا جوابم رو بدید .
گرافیک :radon 9250 با ram 128
رم سیستم :512
سی پی یو : 2.66 GHZ
challenger
توصیه میکنم تابستون شروع کنی...
اصلاً به درد نمی خوره...من رمم 256 هست کند کار میکنه...اما VGAت خوبه... پس اگه حداقل این کارت گرافیک رو داشتی خوب بود:
ATI Radeon 9250 با 256 MB رم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)