ماشین یه وسیله سلیقه ای هست دوست عزیز
خیلیا از ماشینائی مثل ال نود و یا پروتون ویرا خوششون نمیاد ولی عده ای هستن که اینجور ماشینارو میپسندن
سمند معمولي
پژو 405
پژو پارس
خیلیا از ماشینائی مثل ال نود و یا پروتون ویرا خوششون نمیاد ولی عده ای هستن که اینجور ماشینارو میپسندن
به نظر من که از لوگان خیلی قشنگتره
از جلو شبیه جاگواره!
نه اون قرار نیست تولید بشه اون مدل جدیدشه قراره نسل قبلیش تو ایران تولید بشه اتفاقا مجله ماشین هم یه چیزهایی دیدم در موردش نوشته .
نکته منفی موتورش هست به نظرم که 1.4 لیتریه که 77 اسب فقط قدرتشه شتاب 0-100 هم مجله ماشین زده 13.5 ثانیه قیمتشم مجله ماشین 14-16 میلیون تخمین زده به نظرم اگر 13-14 تومن باشه بازار خوبی پیدا میکنه چون تجهیزات خوبی داره هرچند که موتورش خیلی قوی نیست ولی در عوض مصرف قابل قبولی داره در حدود 6 لیتر در 100 کیلومتر .
اینه مدلی که قرار تولید بشه :
![]()
من صرفا نظر خودمو گفتم در مورد قیافش ( هر چند که احتمالا خیلی ها با من موافقن درست مثل همون پروتون ویرا و ال 90 که خودتون مثال زدید )
راستی این ماشین تو اروپا هم با همین ارتفاع از سطح زمین تولید میشه؟
اگه اینطور باشه احتمالا تعلیق درست حسابی هم نداره .
ایمنیش چطوره ؟ چنتا ستاره گرفته؟
فیات جزو ماشینهای پر استهلاکه.
به نظرم باید چند وقتی کار کنه تا بشه راجع بهش قضاوت کرد.
خوب منم منظورم همین مدل بود چون رفته بودم نمایندگی فیات . رنگ آلبالوییشو داشت .
استقبال و ثبت نام از این خودرو با توجه به اطلاع رسانی بسیار ضعیف ولی خیلی خوب بود .
مطمئنا شتابش از پارس بیشتره و امکاناتش از لوگان و سمند و پارس بالاتره .
آخرین مدل برای سال 2008 هست که face lift شده مدل 2007 ... در ایران مدل 2007 تولید میشه همونی که عکسش رو بالا گذاشتید .
شتاب : 13.5
حداکثر سرعت : 162 کیلومتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)