و اينم من ذكر كنم كه بسياري تغييرات در اين موتور ايجاد كرده اند
و اينم من ذكر كنم كه بسياري تغييرات در اين موتور ايجاد كرده اند
جدید ترین تریلر های بازی رو با لینک قابل ریزیوم می خواستم.
در کل ما حماسه های زیادی داریم که میشه با اون ها فیلم و بازی ساخت چون ما از نظر تاریخی خیلی کهن و پر از حماسه بودیم پس اگر تولید کنن داخل حمایت بشه ما شاهد بازی های خواهیم بود که هیچ رقیبی ندارند حتی God of war دوستان مهم اینه که یکی استار زده و میخواد یک کاری رو انجام بده.اگر تولید کنندگان داخیلی بتوانند موتور گرافیکی گرون بخرن پس بازی که میسازن حتما خیلی بهتر خواهد بود.ولی باز هم مشکل فقط یک چیز هست پشتوانه مالی.پس اقایون کسی کپی این بازی رو نخره اگر هم میتواندی پیش خرید کنید تا روحیه سازندگان بالا بره.
والا تو سایتش دو تا تریلر هست که نمی دونم ریزیوم هست یا نهجدید ترین تریلر های بازی رو با لینک قابل ریزیوم می خواستم.
علاوه بر اون تو سایت Game trailers هم گذاشتنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کوهستان اوشیدَرن
نام این کوه اوشیدَرن است، یکی از بزرگترین رشته کوههای خونیراس است و رگههایی فراوان از سنگهای قیمتی در آن وجود دارد که ساکنان آریاسپ با استخراج آن ثروتمند شدند. دیوها به همین خاطر برای تسخیر این شهر تلاش زیادی به خرج دادند.
در زمانهای دور نژادی بسیار نیرومند از دیوها در این کوهستان میزیستند که هیتاسپ زرین تاج بازماندهی اشراف آن قبیله است. این قبیله در کوهستان بناها و تندیسهای فراوانی از سنگ تراشیده بودند و زمانی از نیروهای بزرگِ قلمرو سیستان محسوب میشدند. اما به تدریج زیر فشار ساکنان آریاسپ عقب نشستند و وقتی اشموغهای ویزباریش در این منطقه جایگیر شدند، از میان رفتند. در آن هنگام هنوز اشموغها از دیوها فرمانبرداری نمیکردند.
اوشیدرنِ زیبا، اوشیدرنِ سرفراز، اوشیدرنِ تناور… کوهی که درههای ژرف و خرسنگهای غولآسایش زادگاه جاندارانی گونهگون بود، و آهورایان سراسرِ پهنهاش را مقدس میدانستند. چرا که درخت ورجاوندِ گوکرن در میانهی آن قد بر آسمان کشیده بود، و ایزدِ مهر از دیرباز در آنجا مسکن داشت. کوهی که رگههای یاقوت و پیروزه و زرد در لابلای صخرههایش فرو پیچیده بود، و برگ گیاهانش هزاران بیماری هراسانگیز را به سادگی درمان میکرد.
[
منبع:وبلاگ بازي گرشاسپ
Last edited by maghzae-motefaker; 27-05-2010 at 16:15.
اقا من هم ترایلر بازی رو دیدم خیلی خوب بود این بهترین بازی ایرانی ساخته شده با به حاله این بازی مثل پرنس و خدای جنگ ساخته شده.
گفتن تير ماه.
حالا شايد بازم يه عقب بيافته و لي به احتمال زياد همون تير مياد
من هم امروز تریلر رو دیدم واقعا بازی خوبی هست امیدوارم این بازی یک مقدمه برای تولید بازی های خوب داخلی باشه
گرافیکش یه جورایی آدم و یاد eragon هم میندازه .. مخصوصا حالت سخره ها ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)