دمتون گرم یکی جواب بده.![]()
دمتون گرم یکی جواب بده.![]()
حدودا 20 روزدمتون گرم یکی جواب بده.
مگه نيومده ؟!
پس چرا توي كارت گافيك هاي جديد هستش ؟!
من ديرت 2 رو با ايكس باكس 1 ماه پيش تا آخر رفتم ! به خمه پيشنهاد ميكنم كه نسخه پي سي رو بگيرن و بازي كنند ! كه اگه بازي نكني ! نصف عمرت بر فناست !
کارت گرافیک های جدید!!مگه نيومده ؟!
پس چرا توي كارت گافيك هاي جديد هستش ؟!
اون کوپن مجانی Dirt 2 هست که همراه کارت هست و وقتی بازی اومد میتونید برید مجانی بازی رو دریافت کنید![]()
دوستان میشه لینک دانلود دمو رو بدید ............
ممنون.......
Last edited by kourosh4; 01-12-2009 at 09:31.
Dirt 2: DirectX 9 vs. DirectX 11 graphics compared
Dirt 2 برای PC تاخیر خورد تا Engine بازی با DirectX 11 هماهنگ و از امکانات منحصر بفردش برای واقعی تر کردن بازی استفاده شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DirectX 11 ویژگی به نام Hardware Tessellation دارد که استفاده از آن در Dirt2 باعث شده تماشاگران جزئیات بیشتری داشته باشند و پرچم ها ، لباس ها و موج و تکان خوردن آب واقعی تر یاشد.
به خاطر Full Floating Point HDR Illumination و High Definition Ambient Occlusion که توسط DirectCampute محاسبه و پردازش می شوند، Motin Blur و سایه ها و نورپردازی نسبت به ورژن DirectX 9 بسیار واقعی تر هستند.علاوه بر این به دلیل ویژگی multithreading در DirectX 11 ، از قدرت Cpu های چند هسته ای بسیار بهتر از قبل استفاده می شود.
Dirt 2 benchmarks - DX 9 vs. DX 11
با توجه به بنچمارک ها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. زمانی که DirectX 11 فعال میشه.شاهد افت فریم قابل توجهی در سری 5000 ATI ( تنها کارت گرافیک هایی که فعلا از DirectX 11 پشتیبانی میکنند.) هستیم.
2. 5750 و تا حدودی 5770 با توجه به فریم ریتشون انتخاب مناسبی برای لذت بردن از ویژگی های directX 11 به همراه فعال بودن Anti Aliasing نیستند.
3. اگه کارتی پایین تر از 8800 GT دارید، در کیفیت های بالا و در رزولویشن های بالاتر از1280 * 1024، انتظار فریم مطلوب ( بالای 40 فریم ) نداشته باشید.
من که میگم بهتره صبر کنیم تا بازی بیاد بعد کسانی که dx11 دارند دو تا عکس یا ترایلر بندازند تا واقعا معلوم شه چه خبره(توی این جور تصاویر و مقایسه ها دروغ هم زیاد دیده شده!!)
البته یه ذره مشکوک میزنه (از دو تا تصویری که من دیدم) یا کلا سر کاریه(یعنی تبلیغی برای سری 300 geforce و 5000 ati )یا عمدا چنین کاری کردند یعنی جزئیات رو توی dx9 دادند پایین تا کارتهای جدید بهتر فروش کنند(نوعی تبانی بین کمپانیها که کم هم دیده نشده)چون تصاویر توی dx9 اصلا شفافیت نداره(بابا یه عمره داریم با dx9 بازی می کنیم دیگه حول وحوش کیفیت تصاویرش رو که می دونیم!)
با این اوصاف بهترین کاری که فعلا میشه کرد صبره...
حالا چرا دایرکس 11 رو با 9 مقایسه میکنن..........
پس 10 چی شد .............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)