سلام
2 تا سوال داشتم؟
اول اینکه من از کجا میتونم نقد فیلم هایی که در برنامه هفت نقد شدن رو دانلود بکنم؟فقط نقدشو؟
بعد از کجا میتونم برنامه ی پشت پرده که مجریش رضا رشیدپرو هست و از کجا میتونم دانلود بکنم
واقعا ممونتون میشم راهنماییم بکنین
سلام
2 تا سوال داشتم؟
اول اینکه من از کجا میتونم نقد فیلم هایی که در برنامه هفت نقد شدن رو دانلود بکنم؟فقط نقدشو؟
بعد از کجا میتونم برنامه ی پشت پرده که مجریش رضا رشیدپرو هست و از کجا میتونم دانلود بکنم
واقعا ممونتون میشم راهنماییم بکنین
چرا بخش مختارنامه بسته شد؟
همون طور که گفته بودم من شهرستانم.اگه این شماره رو بگیرم پشتیبانی انسانی صدا سیما کشور وصل می شه؟
با تشکر
تاپیک مختارنامه رو باز کنید دیگه دو هفتس بستس
عزیزان شما هم چه قدر گیر می باشین ها ! تایپیک قفل شده و لابد یکی کلیدش رو خورده ! :دي
یا کلیدش رو گم کردن ! :دي
خوبه یه جای دیگه همین مسئله پیش اومد که پیرمرد عزیز کامل توضیح دادن دیگه نمیدونم این کارا واسه چیه !
نظرسنجی برای چیه ؟ وقتی شما مدعی هستید :
نقل قول:
که البته بنده جزئشون نبودم . پی.ام فرستادید . لابد صلاح نبوده . برای سایر تاپیک ها هم که باز مدعی هستید مشکل انحرافی دارند از کلید گزارش استفاده کنید .من در چند روز گذشته به تمام مدیران این بخش پی ام دادم و درخواست بازگشایی اون تاپیک رو کردم ولی حتی جواب پی ام من رو هم ندادند.
من حیث المجموع ، برای هر نوع انتقادات یک انجمن مخصوص انتقادات وجود داره . ضمن اینکه لطفا جملاتتون رو پاکنویس کنید !
آدم از مدیران بی شرم تقاضا نمی کنه:
نقل قول:
ممنون از حلم شمااین مایه شرم مدیران این بخش هست......
از مدیران تقاضا دارم این تاپیک را باز کنند.
همکار انجمن پیرمرد
Last edited by Dark Shine; 18-02-2011 at 21:15.
به هر حال همیشه پست آخر تاپیک های بسته شده باید شامل توضیحی از طرف مدیر مربوطه باشه
چرا بخش مختارنامه بسته شد؟تاپیک مختار رو باز کنین ............
منم خواهش میکنم باز کنیدش. واقعا جاش خالیهتاپیک مختارنامه رو باز کنید دیگه دو هفتس بستس
درود
دوستانی که مخالف بسته شدن تاپیک مختار هستن بیان اینجا تاپیکو به توپ ببندیم شاید فرجی شد این مدیران محترم یه فکر کردن
انتقاد در مورد قفل شدن تاپیک سریال تاریخی مختار!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)